Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hjelp til russedugnad...

Hei! Vi er sju gutter fra Akershus fylke som har kjøpt oss en russevan! Nå driver vi med dugnader for å få fikset på vanen. Det er mye arbeid, men vi er veldig ivrige på å fikse og pynte vanen bra! En av dugnadene innebærer at en skal gi ut flygeblader til folk, på flyeren står det en rabattkode som de kan bruke når man bestiller en produkt på http://tonerweb.no, og dermed får vi 50kr. Alle kodene er det samme, så vi tenkte oss å spre dette på diverse nettsider i håp om å få flere til å bruke koden.

Du får rabatt opptil 100kr hvis du bruker koden: 123643 på tonerweb.no. Selv om du ikke skal kjøpe noe, så ville det ha vært til stor hjelp om du kunne fortelle det til noen som du vet er interessert i å kjøpe blekkpatroner, toner og diverse!

Mvh.

Lucas

1
4 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

SimplyTheBeast

Kun en test:

█ █ █ █ █ █ █ ███████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████ █ █ █ █

1

SimplyTheBeast

Treigner maskinen hvor mye:

Med vanlig harddisk:

█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █

Harddisk: prosessor: lite ram: aant vræl:

Med SSD-harddisk:

█ █ █ █ █ █ █ █

Harddisk: prosessor: lite ram: aant vræl:

1

SimplyTheBeast

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░██░░█░░░░█░░░░░█░░█░█░█░█░█░███░███░░██░░ ░█░░░░█░░░█░█░░░░██░█░█░█░█░█░█░░░░█░░░██░░ ░█░██░█░░░███░██░█░██░░█░░███░██░░░█░░░██░░ ░█░░█░█░░░█░█░░░░█░██░░█░░█░█░█░░░░█░░░░░░░ ░░██░░███░█░█░░░░█░░█░░█░░█░█░███░░█░░░██░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

Det fantes ÈN 10.1'' med orntlig touchpad!

-------> Her!

Og det var jaggu den eneste og!

1

AdmiralVS

bump

1

Lignende temaer

Laster...