Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvordan vet jeg om han er forelsket?

Jeg har vært sammen med en nydelig fyr mer eller mindre i tre måneder nå. Problemet er bare at vi aldri ytrer følelser for hverandre. Jeg kan si at jeg er helt klart forelsket i ham. Men siden jeg møtte ham har jeg vært veldig oppmerksom på "the game of love" for å få has på ham. Det vil si at det ikke er jeg som har tatt initiativ til noe, verken de seriøse samtalene om "hvor vi står hen" eller hva som skjer med oss etc.

Han har underveis sagt slike ting som "jeg blir så glad når jeg ser deg" eller "du er en sann fryd" eller at han synes jeg er veldig lett å forholde meg til fordi jeg ikke er en kranglekjerring etc. Har jeg vært borte en helg, så sier han at han har savnet meg når jeg kommer tilbake. Jeg returnerer hans komplimenter, og det hender også at jeg sier slike ting. Vi har etter min mening et godt forhold på alle andre måter, men jeg kjenner jeg savner visse bekreftelser. Hvor er de heftige kjærlighetserklæringene?

Tidligere har han sagt at han er redd for å forhaste seg fordi han har brent seg på det før og er redd det kan ødelegge noe som kan bli bra. Men likevel virker det som om han inkluderer meg i sine fremtidsplaner.

Skal jeg spørre han rett ut? Eller hvordan virker det? Er det best å bare chille helt, og se hvor toget havner hen? Problemet er bare at jeg er vanvittig redd for å bli såret, og kjenner jeg mer eller mindre går og bekymrer meg for å bli dumpa av mangel på muntlige bekreftelser.

1
2 svar

2 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Fjomsa

3 mnd er vel i grunn ikke all verden av tid heller da du Lisa. Jeg tror,at om du kjenner at følelsene han viser deg ellers,er ekte,så tror jeg egentlig ikke du har noe å frykte,selv om han til nå har utelatt å brukede helt store ordene. Det er jo ikke alle som klarer,eller er klare til å inkludere en annen part som mulig livsledsager etter så kort tid. Noen trenger vel litt lenger tid på den biten der. Ettersom personen du beskriver tydeligvis har blitt brent og såret før,så kan jeg nok til en viss grad forstå hans forsiktighet. Tror nok at muligheten for at han er like usikker på deg er relativt stor.

Hvor er de heftige kjærlighetserklæringene? Tja,finnes vel egentlig bare to svar. Enten ligger de å ulmer litt i bakgrunnen,og vil automatisk komme når personen vet det er hold i ordene han evt serverer,eller så kommer de aldri.

MEN gutter og jenter har vel generelt forskjellige måter de utrykker seg på. Det gjelder jo i grunn ikke bare det følelsesmessige,men stort sett hele veien. Kunsten (jobben) i et forhold er vel å lære ålesehverandre. Etter kun tre mnd,har en vel ikke rukket å leseså mye,eller?

Men føler du personlig at din frykt kan være skadelig for forholdet,ville jeg nok spurt.Gi deg et svare på om han tar forholdet seriøst,om han ser muligheten for videre utvikling,skulle vel i grunn være ett enkelt spørsmål å svare på,selv for han.

Lykke til !!

1

Eroticah

Lisa_8 skrev: Men siden jeg møtte ham har jeg vært veldig oppmerksom på "the game of love" for å få has på ham. Det vil si at det ikke er jeg som har tatt initiativ til noe, verken de seriøse samtalene om "hvor vi står hen" eller hva som skjer med oss etc. ----------------

Ekte kjærlighet er ikke noe "game", spør du meg. Derfor, ta initiativ og våg å være sårbar og miste kontrollen. Om du må vente til han skal si han er glad i deg, elsker deg osv først så kan det vær du må vente leeeenge. Si det du føler selv, så kanskje han også føler seg trygg nok til å si det han tenker og føler.

Skjønner meg aldri på at folk skal 'spille' når det gjelder løøøøv!

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...