Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Altid når jeg er ute med venner og vi drikker og har det gøy, har jeg merket at jeg altid tar på folk. Også de jeg ikke kjenner. Jeg snakker med flere jeg ikke kjenner gutter vel å merke, og jeg tar de på håret, på jakken hvis den er litt uvanlig og kommer med bemerkninger som feks for et fint hår osv. Dette minner voldsomt om flørting, men det er ikke det fra min side, men vet at motparten oppfatter det sånn. Hva kan gjøres for å slutte med denne uvanen? Jeg er klar over at jeg gjør det, men er jeg litt full så bare skjer det, klarer ikke stoppe meg selv.

1
4 svar

4 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

LordDenim

Verste som finns e jenta som får gutta te bli forelska i vedkommende som flørte. Har ei vennine som e slik og hu som dere har fått mange til å bli ulykkelige. et jeg tror er at dere må ha den bekreftelsen om at dere klarer det, slik jeg ser det.

1

Piraro76

Hm... Slutt og drikke når du er på byen :>

Bruker å svare "Jasså, vi har knapt hilst på hverandre og så begynner du allerede å bli klåfingret?" på sånne ting... Det er vanligvis effektivt, på ene eller andre måten.

- - - - - - Change the mind, reality will follow.

1

FuriousStyles

Håper jeg ikke møter deg ute på byen da. Jeg hater jenter som skal ta på meg hele tiden.

1

Jennifex

Jeg har også ett problem at jeg flørter for mye når jeg er veldig full, men også i hverdagen...Har alltid gjort det om jeg har kjæreste elller ei?! ligger bare i min natur og kommunisere med flørt.det gjelder til gutter da.. jenter som ser dette kan syntes jeg er superteit som flørter med andre når jeg har kjæreste.men jeg klarer ikke kontrollere det når det er min væremåte?! men er vanskelig! vi får prøve å ta oss selv i det fremover bare..prøve å skjerpe oss.men det er ikke lett?!

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...