Nye VGD er lansert! Mer informasjon

I disse tider med all verdens nettsjekke-arenaer er jeg redd de fleste graver sin egen grav når det gjelder muligheten til å slå seg til ro med EN person:( Det er rett og slett ikke normalt å kunne velge og vrake blandt tusenvis av håpefulle potensielle partnere. Og de fleste lar seg fasinere og lure av dette... Ingen blir "gode nok"..Det er hele tiden nye som må prøves ut.. På denne måten tror jeg de fleste blir ensomme til slutt.. Og det er trist. Jeg har snakket med så mange som har møtt noen på nett, funnet tonen og TRODD at det var noe der... Men så snart man har møttes i virkeligheten og helst hatt sex, så får man en mail eller en sms, hvor det står: "beklager men jeg føler at det ikke er riktig dette her" "Ikke meningen å såre deg, men du er ikke helt hva jeg leiter etter" "jeg er veldig lei meg" "Er nok ikke klar for slikt allkevel" OG så ser du at vedkommende er logget på samme kveld..På jakt etter nye bekjentskaper. To venninner av meg traff sågar samme mann med få ukers mellomrom, og fikk samme mail etter møtet.. :S De ante ingenting om deres felles skjebne før vi på en fest satt og fleipet om nett-dating, og den ene av dem fortalte om den gjøken som hun hadde trodd så inderlig godt om...Latteren sto i taket når vi fant ut at de hadde truffet samme mann... Vi ble enige om å lage en jukse-profil og se om det gikk an å få en tredje date i samme venneflokk. Men denne gangen skulle han få smake litt av sin egen medisin... Men vi slo det fra oss... Vi vil ikke synke så dypt. Vi har da litt anstendighet og ære? Det vi jenter har gitt disse kåte mennene er bare en ny arena å skaffe seg one-night-stands på.. Så dumme vi er. Som lar oss lure. Det er en grunn til at disse mennene må søke på nettet etter damer..De har nok mest sannsynlig brukt opp sin egen hjemmearena når det gjelder sjekkesteder og lignende. Nå vil sikkert noen si at damene er like ille, men det er ikke sant. Det finnes selvfølgelig damer som også benytter seg av nettsjekking for å få tilfeldig og lettvint sex. Men det er fremdeles overvekt av menn som holder på med dette. Og det skumle er at tidligere kunne du se en "damenes jens" på lang avstand, mens i dag kommer de i alle fasonger..:( Jeg tror til og med at de som lager seg profil med de beste og ærligste hensikter raskt blir dratt inn idette.. Smigret av all denne uvante oppmerksomheten de faktisk får på samtlige nettsteder med sjekking som tema. Du skal være laget av et helt spesielt stoff tror jeg, om du ikke lar deg blende av alle mulighetene.. Men tro meg, om noen år sitter de samme menneskene ensomme med profil og chatter med fremmede.. Og håper at den "rette skal dukke opp" Den rette dukker aldri opp. Det blir rett og slett for mange å velge mellom..Ingen blir bra nok. Det er trist. Trultemor

1
40 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Pernille_Lhmr

Jeg hadde aldri kommet til å ha sex første gangen jeg møtte noen, heller ikke andre eller tredje. Og det er nok derfor jeg har bare positive erfaringer om nettdating. Selv om jeg har truffet noen som det ikke fungerte med, er jeg fornøyd. Det er jo slik IRL også. Man må prøve og feil. Og jeg feilet mange ganger til jeg traffen min nåværende kjæreste.

Hvis du og dine venner treffer "bare" disse som er ute etter ONS så kan det jo hende dere bør revurdere måten dere fremstiller dere på? Ikke vondt ment, bare et forslag.

1

Freeatlast

ett meget godt poeng her..dette er meget essensielt for ekstremt selvrealiserende norske,hørte ett prog på radioen av en professor om akkuratt dette engang.."det er vanskelig å realisere nære og sterke forhold i Norge fordi man til enhver tid skal realisere seg selv til de grader,og slik blir man til slutt ensom av og klarer ikke å inngå ett nært og godt forhold til noen på"meget bra sagt..

det ligger i vår natur dessverre..egoister og selvrealiserende til det ekstreme..hver mann hver kvinne,venstreideologi på sitt verste..tenk på deg selv først og så deg selv etterpå hvis det er til det beste for deg selv,for guds skyld..IKKE tro at du kan støtte deg på en livspartner..slik skaper du ett godt forhold!

Mitt beste tips før man begir seg inn i ett forhold,spør om personen er sosialist først.. styr unna disse for enhver pris

har selv ett godt og sterkt forhold heldigvis

:o)

1

gourmande

Freeatlast: Det er nok det jeg ikke har gjort, og det er nok derfor det har gått som det har gått. Jeg har glemt å spørre den potensielle kjæresten om han var sosialist.

Mener du virkelig at sosialister er mer egoistiske og selvrealiserende enn ikke-sosialister? Hvordan har du kommet til den konklusjonen?

1

Charge

Det der med å tenke på seg selv først er egentlig ikke så galt som det kan høres ut. Man kan ikke være genuin generøs overfor andre med mindre man selv har sørget for seg selv og sine behov først. Det at nordmenn er individualister er derfor en fordel, sammenlignet med mer kollektivistiske kulturer hvor individet ikke betyr noe. Jeg føler således at nordmenn ligger først i løypa av hva psykologisk eller åndelig utvikling angår. Vi har en lang vei å gå frem til det perfekte, men vi ligger tross alt best an hvis vi sammenligner med andre land og kulturer.

Divine Love - True Salvation http://sannheter.info

1

Charge

Trulte_3, hvor har du det fra at det er så lett å få kontakt med mange partnere på nettdatingtjenester? At det er for mange å velge mellom og slikt. Min erfaring er helt motsatt. Det er utrolig vanskelig å komme ordentlig i kontakt med en person gjennom nettdatingtjenester. Jeg har selvt erfart og også hørt om andre som forteller at man må investere veldig mye tid og krefter før man kanskje får "napp" på nettet. Og det er ingen garanti for at man noen gang får det. Det er mulig det er veldig lett for deg og de du kjenner, av uante grunner, men for mange er det vanskeligere enn å treffe folk i virkeligheten, meg selv inkludert.

1

Spartana

Charge skrev: Jeg har selvt erfart og også hørt om andre som forteller at man må investere veldig mye tid og krefter før man kanskje får "napp" på nettet. ------------------ Korrekt.

1

Juninho

Hvis dere jenter/kvinner ikke er smarte nok til å gjennomskue at gutten/mannen ikke er ute etter noe mer enn sex - er det ikke da bare å vente med sex-delen da? Bli kjent først, sex etterpå.

1

captainObvious

Jeg synes du er lite gjennomtenkt i måten du uttrykker deg på Trultemor.

siterer to sitat, og jeg tror konteksten skal komme greit frem her ........................................................ "Nå vil sikkert noen si at damene er like ille, men det er ikke sant. Det finnes selvfølgelig damer som også benytter seg av nettsjekking for å få tilfeldig og lettvint sex. Men det er fremdeles overvekt av menn som holder på med dette."

"Jeg tror til og med at de som lager seg profil med de beste og ærligste hensikter raskt blir dratt inn idette.." ........................................................

Hvem har bestemt hva som er greit; og hva som ikke er greit? Jeg vil gjette på at du foretrekker at kontaktsider benyttes til å søke etter langvarige forhold. Men.. Folk er forskjellige. Folk har forskjellige ønsker, forskjellige mål, og forskjellige måter og oppfatte på. Noen ønsker å benytte nettet til å finne seg one-night-stands, uten forpliktelser. Og det oppstår da en interesse-konflikt. konflikten betyr ikke at den ene interessen er bedre eller verre enn den andre. Du må gjerne ha egne meninger om det, men jeg synes måten du argumenterer på minner mye mer på manipulering enn argumentasjon. og da tenker jeg f.eks på måten du indirekte sier at de som leter etter one-night-stands, har skitne eller ugreie hensikter. (se sitat nr.2)

Til slutt, så skal jeg være enig med deg i at det er kjipt å bli dumpet etter en onenight-stand, hvis du har hatt inntrykk av at du skulle få ett langvarig forhold, istedetfor et one-nightstand.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Likestilling

Likestilling

Laster...