Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Forelsket i to personer

Hei.

En gutt slutten av tenårene som virkelig trenger hjelp, får ikke fred i hodet pga usikkerhet med hva jeg vil i kjærlighetslivet. Saken er den at jeg har vært sammen med en jente ganske lenge, og vi har det egentlig veldig bra sammen.

Men vi bor for tiden (og i et godt stykke fram i tid) et stykke unna hverandre, og jeg har merket at den forelskelsen som vi hadde da vi ble i lag er litt borte. Jeg tenker ikke på henne hele tiden, må ikke ha telefonkontakt med henne hver dag lengre og savner henne egentlig ikke noe særlig, men når vi møtes igjen har vi det veldig fint. Hun er en jente jeg kan se for meg å bli gammel sammen med, men føler også at jeg ønsker å oppleve ungdomstida, mens jeg ennå kan. Har ikke vært sammen med så mange jenter før...

Samtidig er det en jente som bor nært som har begynt å vist interesse for meg, i hvertfall er jeg bra sikker på det. Hun er noen år yngre enn meg (hun går på ungdomsskolen og er kanskje litt mindre moden/voksen enn kjæresten min) og denne jenta har vært nærmest drømmejenta mi i flere år (før jeg ble sammen med min nåværende kjæreste)...

Jeg er svært usikker på hva jeg skal gjøre. Jeg har jo overhodet ikke lyst å såre kjæresten min, tror hun vil ta det ganske tungt hvis jeg slo opp med henne =( Har det ganske vanskelig for tiden, det surrer i bakhodet mitt hele tiden og jeg er svært usikker..

Hva mener dere jeg bør gjøre? =/ Bare spør hvis det er noe dere lurer på / som dere syns er uklart.. Vennligst bare seriøse svar. Takk:)

Mvh

1
6 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

sskaffess

Vil bare nevne det at den jenta som har vist interesse for meg ikke bare er en tilfeldig ungjente som plutselig er ute etter bare en flørt. Har kjent henne lenge, lengre enn min nåværende kjæreste.. Vi har vært gode venner en god stund..

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...