Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Forelsket i to personer

Hei.

En gutt slutten av tenårene som virkelig trenger hjelp, får ikke fred i hodet pga usikkerhet med hva jeg vil i kjærlighetslivet. Saken er den at jeg har vært sammen med en jente ganske lenge, og vi har det egentlig veldig bra sammen.

Men vi bor for tiden (og i et godt stykke fram i tid) et stykke unna hverandre, og jeg har merket at den forelskelsen som vi hadde da vi ble i lag er litt borte. Jeg tenker ikke på henne hele tiden, må ikke ha telefonkontakt med henne hver dag lengre og savner henne egentlig ikke noe særlig, men når vi møtes igjen har vi det veldig fint. Hun er en jente jeg kan se for meg å bli gammel sammen med, men føler også at jeg ønsker å oppleve ungdomstida, mens jeg ennå kan. Har ikke vært sammen med så mange jenter før...

Samtidig er det en jente som bor nært som har begynt å vist interesse for meg, i hvertfall er jeg bra sikker på det. Hun er noen år yngre enn meg (hun går på ungdomsskolen og er kanskje litt mindre moden/voksen enn kjæresten min) og denne jenta har vært nærmest drømmejenta mi i flere år (før jeg ble sammen med min nåværende kjæreste)...

Jeg er svært usikker på hva jeg skal gjøre. Jeg har jo overhodet ikke lyst å såre kjæresten min, tror hun vil ta det ganske tungt hvis jeg slo opp med henne =( Har det ganske vanskelig for tiden, det surrer i bakhodet mitt hele tiden og jeg er svært usikker..

Hva mener dere jeg bør gjøre? =/ Bare spør hvis det er noe dere lurer på / som dere syns er uklart.. Vennligst bare seriøse svar. Takk:)

Mvh

1
6 kommentarer

Peanut2

Veldig enig med Ichaos. En ting du kanskje også vil tenke litt på, er om du virkelig er interessert i å ha en kjæreste som er flere år yngre, kanskje 14-15 år gammel(?), du som nå vel er ganske voksen, med det dette medfører? F.eks. når det gjelder ting som det å gå ut, drikke, ha sex etc. Har du som kanskje er 18-19 år gammel, sex med ei under 16 år, må du være forberedt på at du kan ende med å måtte sone fengsel for det hvis du kanskje bare velger å fortsette å leve som du har gjort til nå i et kjæresteforhold, selv om den nye kjæresten skulle ønske å ha sex. Det er bare ikke lovlig! Skal man være kjæreste med noen i den alderen, må en tenke gjennom hva det medfører, for det kan jo være det medfører noen begrensninger du ikke har lyst til å ha. Hvis du selv er ganske moden, er det ikke sikkert det vil være så veldig stas når det kommer til stykke. Og hvis du virkelig er glad i kjæresten din, vil du virkelig ofre forholdet deres for å bli kjæreste med en ungdomsskoleelev? Det er en ting til som kan være noe å tenke gjennom. Det er jo absolutt ikke sikkert at det varer særlig lenge, det gjør det jo gjerne ikke i den alderen... Det husker du sikkert selv... Husker godt hvordan vi på den tiden var sammen i f.eks. 2 uker, 4 uker, 6 uker eller ordentlig lenge - 3 måneder eller litt mer?

Mener ikke å være negativ, er dere forelsket og du har gjort det slutt med kjæresten din, kan det være det er riktig for deg. Det vet ikke jeg. Men du bør være klar over og tenke på disse tingene, synes jeg. Det er ikke lenge siden det var et eksempel i media, paret var til og med enda kjærester og var glade i hverandre, men han ble dømt og må sone i fengsel.

Lykke til, håper du finner ut av hva som er riktig for deg. :) Eller kanskje du allerede har funnet svaret? Så nå at du postet for et par mnd. siden...

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...