Nye VGD er lansert! Mer informasjon

til alle par... et tips..

Hvis dere har funnet kjærligheten i deres liv - ikke gi opp selvom det blir vanskelige tider, ikke gi opp uansett.. Bare prøv videre. Prøv mer enn jeg gjorde..

Hvorfor sier jeg dette? Jeg bodde med en fantastisk gutt. Det ble slutt mellom oss pga ulike grunner. Det var litt fram og tilbake.. Jeg vil ikke si for mye for da vil jeg kanskje ikke bli anonymisert (ja, føler at vår historie er unik... sikkert som mange andre). Det endte med at jeg kjøpte en billett til et annet kontinent.. Og nå angrer jeg.. jeg drar om 15 dager, idag møttes vi. Vi holdt hardt rundt hverandre, og ønsket at den billetten ikke eksisterte. (jeg må legge til at jeg betalte over 1000 USD for den, noe som er mye for en student, dette var en billigbillett fra internett, og dere som har erfaring med dette vet at man ikke får pengene tilbake..). At jeg i det hele tatt skal reise nå.. det er uvirkelig.. Og planen er at jeg skal være borte i nesten 5 mnd. 5mnd uten ham..

Han kommer nok til å skaffe seg en ny dame innen den tid :( Ikke vet jeg, men er rimelig sikker på det.

Det jeg tenker; ikke ta for kjappe beslutninger!

Jeg vil gjerne høre noen innspill. Har noen vært i en slik situasjon før?

1
10 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

FTG-Anita

Vet ikke om du reiste eller ikke.. Men MIN anbefaling er at du bør reiser uansett, uavhengig av han, det er DITT liv! Om han ikke venter er jo det trist, men du finner deg en annen etterpå! (Havet er fullt av fisk). Du får garantert en kjempeoplevelse, som bringer deg videre uansett. Erfaringer er bra å ha, og om han ikke venter var det ikke "ment to be" i utgangspunktet. God Reise!!

1

Tatanya

Jeg ble litt nysjerrig på dette innlegget. Hva bestemte du deg for? Reiser du eller blir du for å satse på kjærligheten?

1

Gauteguten

Billetten er "sunk cost" som det heter. Tenk så mye penger du kommer til å bruke på 5 måneder? Ved å ikke ta turen sparer du faktisk penger ;) -- Tips og råd for oss som leter etter dame eller mann: http://www.DatingNorge.com

1

Bringeaer

5 måneder? Kjæresten min og jeg har vært borte fra hverandre i 10 måneder nå (men snart sees vi igjen! :) ). Veldig vanskelig, men for oss var det ikke noe annet valg. Vi elsker hverandre høyt og for meg er det utenkelig å finne meg noen annen enn han. Vi bor i forskjellige land, men heldigvis i samme tidssone. :) Løsningen var å skaffe seg webkamera! :p Heldigvis vet jeg at denne tilværelsen vil ta slutt en dag om ikke så veldig lenge, og det er det som holder oss gående.

1

Hannenord

Hvis du angrer så fælt, har vel ikke 1000 dollar noe å si vel? Er 15 dager til, fortell han situasjonen og vil han forsøke på nytt, så dropper du hele reisen da!

1

gourmande

Hvis du angrer, har du 15 dg på deg. Fortell ham at du ønsker å gi forholdet et nytt forsøk, og hør om han vil det samme. Hvis han sier ja, og kjærligheten er sterk nok, så tåler den 5 mnds fravær. Han kan f eks komme over på besøk i sommerferien... Det lønner seg ikke å være stolt her, følg magefølelsen din. Du kan bare få et "nei". Du vil komme til å angre senere, om du lar denne sjansen gå fra deg. Man angrer ofte bare på det man ikke gjorde... Lykke til!

1

MariposaAzul

Takk for svar! La oss ha et tankespill :) Hvis du hadde vært i en lignende situasjon (la oss si at du elsket personen svært høyt), hadde du giddet å vente 5 mnd på den personen?

1

MariposaAzul

Og dvs vente på en person det allerede er slutt med.. men denne personen holdt meg hard inntil seg istad. Det var så vidt vi klarte¨å si hadet til hverandre.. F***, vil bare være sammen med ham nå.. drite i den reisen jeg har snart..

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...