Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg føler jeg alltid må være et midtpunkt i vennegjengen. Og da særlig hvis vennegjengen er samlet og det er noen utenfor vennegjengen der også. Ellers blir jeg deprimert hvis jeg ikke klarer det. Og det å ikke få svar når jeg kommer med kommentarer er også veldig deprimerende for meg. Jeg hater å bli oversett/ignorert. Da blir jeg stille og får dårlige tanker inne i hodet mitt når jeg er med folk. Og kan bli da sett rart på. Hvis jeg får god respons med det jeg sier kan jeg bli helt hyper og aldri gi meg. Og kan bli oppfattet slitsom. Jeg burde jo innse at man ikke hele tiden må være den mest populære og snakkesalige, men det er sånn jeg er at jeg må hele tiden fremheve meg selv.

Så jeg er enten fullstendig midtpunkt og konge, eller så er jeg en deprimerende stille taper som nesten ikke åpner kjeften. Jeg vil da ikke ha det sånn. Jeg begynner å lure på om jeg har adhd, men tør ikke sjekke det opp.

Tchoyi Stabæk Alltid Uansett!

1
5 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Bonnie_Maria

Jeg har hatt en venninne som var sånn som deg, men til slutt orket jeg ikke hennes sjøldiggende væremåte. Det var bare meg, meg, meg og hun ble gretten når hun ikke hele tiden var midtpunktet. Pass deg for at noen finner ut at de ikke trenger deg i livet sitt, for hvis du er veldig krevende og ikke gir like mye tilbake, kan det hende at folk etterhvert kutter deg ut.

1

Charge

Sykdommen din heter å være oppmerksomhetssyk. Du er avhengig av positiv bekreftelse fra andre, akkurat som røykere er avhengig av røyken sin og alokoholikere er avhengig av vin og whiskey. Jeg vet egentlig ikke hva som er verst av din sykdom og å være røyker eller alkoholiker, men det kan umulig være bra noe av det.

1

Slimcase

Burde legge av deg uvanen å alltid måtte være midtpkt. Kjenner en del slike, og synes det er veldig irritabelt. Spesielt kan det være irritabelt når det kommer til jenter (jeg er mann), da det blir umulig å prøve seg på disse med slike midtpunktsfanatikere i rommet.

1

Charge

Du kan jo prøve å bli et enda større midtpunkt selv, så kan du se hva som skjer.

1

gourmande

Slapp av:-) De andre har forlengst observert at det er viktig for deg å være midtpunkt, de synes mest sannsynlig at det er slitsomt. De ønsker også "rom", og synes antagelig at du tar mye plass. Slapp av, vær deg selv, kom med hyggelige kommentarer innimellom... samvær med andre går også ut på å slippe andre til. Det kalles sosialisering. Da kan du hygge deg også!

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...