Nye VGD er lansert! Mer informasjon

De beste og mest nære vennene deres,er dette noen dere har kjent "hele livet" eller noen som dere har blitt kjent med senere i livet?Og hvis de nærmeste ikke er barndomsvenner, hvor møtte dere denne /disse vennen(e)?

Jeg har mange venninner som jeg har kjent i evigheter og setter pris på dette.Men jeg tror samtidig at jeg har "lent meg" for mye på det at vi har en historie sammen.Nå som vi blir eldre merker jeg at mange av dem er gode venner og bekjente,men at jeg faktisk ikke har noen virkelig nære venner.Må understreke at jeg ikke skal kvitte meg med de gamle,for jeg setter pris på dem,og vi jentene treffes ofte i festlige anledninger.Og jeg vet at mange av dem er der for meg. Jeg skulle gjerne treffe noen som er mer lik meg osv..Føler meg helt låst slik det er nå,men lurer samtidig på om det er jeg som er sær og krever for mye av andre.Vil gjerne høre om andres vennskapshistorier eller andre innspill.

1
12 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Hannenord

Jeg har mange nære venner som jeg ble kjent med i barndomstiden. I mellomtiden har jo noen flyttet og noen har allerede kommet tilbake. Disse vennene betyr alt for meg! Vi stiller opp for hverandre når som helst, møtes til syklubb og har festlige lag. Vi har fått barn nesten alle sammen, og mange av barna er også bestevenner. De som er flytter fra, kommer hjem så ofte de kan, og da er det som om vi ikke har vært borte fra hverandre en eneste dag! Vi reiser også bort sammen, på husmorferie, som vi prøver å få til en gang i året.

Høres kanskje for utrolig ut, men slik er det faktisk! Har mange ikke så nære venner og familie som berømmer det forholdet vi i "flokken" har...

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...