Nye VGD er lansert! Mer informasjon

De beste og mest nære vennene deres,er dette noen dere har kjent "hele livet" eller noen som dere har blitt kjent med senere i livet?Og hvis de nærmeste ikke er barndomsvenner, hvor møtte dere denne /disse vennen(e)?

Jeg har mange venninner som jeg har kjent i evigheter og setter pris på dette.Men jeg tror samtidig at jeg har "lent meg" for mye på det at vi har en historie sammen.Nå som vi blir eldre merker jeg at mange av dem er gode venner og bekjente,men at jeg faktisk ikke har noen virkelig nære venner.Må understreke at jeg ikke skal kvitte meg med de gamle,for jeg setter pris på dem,og vi jentene treffes ofte i festlige anledninger.Og jeg vet at mange av dem er der for meg. Jeg skulle gjerne treffe noen som er mer lik meg osv..Føler meg helt låst slik det er nå,men lurer samtidig på om det er jeg som er sær og krever for mye av andre.Vil gjerne høre om andres vennskapshistorier eller andre innspill.

1
12 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

kanutten85

Mine beste og næreste venner er både av de jeg har hatt hele livet, i tillegg til nye venner jeg har truffet i voksen alder. De "nye" er venner jeg har møtt på videregående skole, diverse jobber, og hobbyer jeg har. Det er også venner jeg har fått via internett. Man vil hele tiden komme inn i nye miljøer i forbindelse med jobbskifte/fritidsaktiviteter, hvor man også har store sjanser for å få nye venner. :o)

Det er også noen av mine gamle venner som jeg ikke lenger har så mye til felles med, vi har rett og slett vokst fra hverandre. Så - noen venner forsvinner, andre kommer til.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...