Nye VGD er lansert! Mer informasjon

De beste og mest nære vennene deres,er dette noen dere har kjent "hele livet" eller noen som dere har blitt kjent med senere i livet?Og hvis de nærmeste ikke er barndomsvenner, hvor møtte dere denne /disse vennen(e)?

Jeg har mange venninner som jeg har kjent i evigheter og setter pris på dette.Men jeg tror samtidig at jeg har "lent meg" for mye på det at vi har en historie sammen.Nå som vi blir eldre merker jeg at mange av dem er gode venner og bekjente,men at jeg faktisk ikke har noen virkelig nære venner.Må understreke at jeg ikke skal kvitte meg med de gamle,for jeg setter pris på dem,og vi jentene treffes ofte i festlige anledninger.Og jeg vet at mange av dem er der for meg. Jeg skulle gjerne treffe noen som er mer lik meg osv..Føler meg helt låst slik det er nå,men lurer samtidig på om det er jeg som er sær og krever for mye av andre.Vil gjerne høre om andres vennskapshistorier eller andre innspill.

1
12 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Bonnie_Maria

Jeg har en blanding av gamle og nye venner, og jeg synes det virker som om det er veldig vanlig at barndomsvenner vokser fra hverandre. Etterhvert er man venner for gamle dagers skyld, og selv om det er koselig er det ikke nok. Husk at når du blir kjent med nye folk kan du ikke forvente at de skal kjenne deg like godt som dine gamle venner, og kanskje har de noen rare sider som du må overse. Det er utviklende for deg å få nye bekjente, så kom igjen! :)

1

Cassie2006

Selvsagt er det vanlig at enkelte barndomsvenner vokser fra hverandre, men det er faktisk mange barndomsvenner som holder sammen etter mange år. Jeg har vokst fra så og si alle barndomsvennene mine, har et par som jeg snakker med nå og da. Nå er jo ikke jeg særlig gammel, men vil si at de beste vennene jeg har er de som jeg ble kjent med på videregående. Opplevde også at jeg og en kompis som ikke var særlig venner på barnesskolen ble faktisk kjempegode venner da vi var på videregående og at jeg lekte av og til med en jente i barnehagen, siden så vi ikke hverandre på mange mange år, men så ble vi kjempegode venninner da vi kom i samme klasse på videregående.

1

aviatoni

Jeg har en venninne jeg har kjent siden jeg var 5 mnd gammel (kan vel ikke akkurat si jeg kjente henne så godt da men hehe :) ) Problemet nå er at hun bor veldig langt borte (ja, vi snakker en annen verdensdel her) men hun kommer til Norge hver sommer :) Vi har ikke hatt kontakt på 8 år, frem til nå, fordi det har vært litt konflikter osv. Men nå som vi har kontakt igjen, føler jeg det er vanskelig å komme inn på henne igjen :( Jeg tror kanskje begge er litt sjenerte, og ofte når vi finner på ting, så er det ofte stille stunder osv. hvor ingen sier noe. Jeg har lyst til at vi skal få samme kontakt som vi hadde før, men jeg synes det er så vanskelig. Ja, jeg vet dette kan ta lang tid, men hvor lang tid? Jeg er bare litt fortvilet =(

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...