Nye VGD er lansert! Mer informasjon

De beste og mest nære vennene deres,er dette noen dere har kjent "hele livet" eller noen som dere har blitt kjent med senere i livet?Og hvis de nærmeste ikke er barndomsvenner, hvor møtte dere denne /disse vennen(e)?

Jeg har mange venninner som jeg har kjent i evigheter og setter pris på dette.Men jeg tror samtidig at jeg har "lent meg" for mye på det at vi har en historie sammen.Nå som vi blir eldre merker jeg at mange av dem er gode venner og bekjente,men at jeg faktisk ikke har noen virkelig nære venner.Må understreke at jeg ikke skal kvitte meg med de gamle,for jeg setter pris på dem,og vi jentene treffes ofte i festlige anledninger.Og jeg vet at mange av dem er der for meg. Jeg skulle gjerne treffe noen som er mer lik meg osv..Føler meg helt låst slik det er nå,men lurer samtidig på om det er jeg som er sær og krever for mye av andre.Vil gjerne høre om andres vennskapshistorier eller andre innspill.

1
12 kommentarer

aviatoni

Jeg har en venninne jeg har kjent siden jeg var 5 mnd gammel (kan vel ikke akkurat si jeg kjente henne så godt da men hehe :) ) Problemet nå er at hun bor veldig langt borte (ja, vi snakker en annen verdensdel her) men hun kommer til Norge hver sommer :) Vi har ikke hatt kontakt på 8 år, frem til nå, fordi det har vært litt konflikter osv. Men nå som vi har kontakt igjen, føler jeg det er vanskelig å komme inn på henne igjen :( Jeg tror kanskje begge er litt sjenerte, og ofte når vi finner på ting, så er det ofte stille stunder osv. hvor ingen sier noe. Jeg har lyst til at vi skal få samme kontakt som vi hadde før, men jeg synes det er så vanskelig. Ja, jeg vet dette kan ta lang tid, men hvor lang tid? Jeg er bare litt fortvilet =(

1

Cassie2006

Nå er jo jeg ikke psykolog, men kjenner meg igjen på dette her med venner. Når man ikke har hatt kontakt på 8 år (nesten et ti-år), så vokser man jo selvfølgelig automatisk fra hverandre og når det er konflikter i bildet, så gjør det jo saken enda verre. Du må nok regne med at det tar faktisk tid, men hvor lang tid det tar kommer an på dere begge. Dere må være begge villige å gi av dere selv og yte maksimalt, men faktisk være også villige til å glemme fortiden totalt.

Jeg sier dette av erfaring. Riktignok er jeg ikke gammel, men mine erfaringer har lært meg at det er sånn man må prøve å handle etter, i grunnen

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...