Nye VGD er lansert! Mer informasjon

De beste og mest nære vennene deres,er dette noen dere har kjent "hele livet" eller noen som dere har blitt kjent med senere i livet?Og hvis de nærmeste ikke er barndomsvenner, hvor møtte dere denne /disse vennen(e)?

Jeg har mange venninner som jeg har kjent i evigheter og setter pris på dette.Men jeg tror samtidig at jeg har "lent meg" for mye på det at vi har en historie sammen.Nå som vi blir eldre merker jeg at mange av dem er gode venner og bekjente,men at jeg faktisk ikke har noen virkelig nære venner.Må understreke at jeg ikke skal kvitte meg med de gamle,for jeg setter pris på dem,og vi jentene treffes ofte i festlige anledninger.Og jeg vet at mange av dem er der for meg. Jeg skulle gjerne treffe noen som er mer lik meg osv..Føler meg helt låst slik det er nå,men lurer samtidig på om det er jeg som er sær og krever for mye av andre.Vil gjerne høre om andres vennskapshistorier eller andre innspill.

1
12 kommentarer

shimmer

Purrfect skrev: Jeg har bare nye venner da jeg har flyttet endel og er dårlig på å holde kontakt. Synes det er helt greit. Men er ingen som kjenner meg ut og inn, det er ulempen. Men man lærer jo mer og mer om hverandre, tilslutt blir man vel "gamle venner"? Man kan være nære og gode venner selv om man ikke har kjent hverandre lenge.

-Det er nettopp det at ikke nye folk kjenner meg godt.Og jeg syns ofte det er en fordel å være venner med noen som kjenner min bakgrunn og vet mye om meg,eller noen som jeg kjenner gjennom andre venner.Med nye folk føler jeg at jeg må forklare meg hele tiden for å få frem hvem jeg er.Jeg er nok litt sær og liker ikke for mange nye folk.Jeg synes det ofte blir vedig overflatisk når man treffer nye,og jeg er samtidig redd for å bli sviktet av en ny person.

Samtidig har jeg en gjeng med venner,men egentlig ingen nære venner.Og jeg føler at ingen er som meg.Vet egentlig ikke om jeg noensinne kommer til å finne en venn/venner som er sånn jeg innbiller meg at en nær venn er.

Ja nå er jeg negativ.Men jeg må få klage litt her,for jeg kan ikke snakke med noen av vennene mine om dette.

Men du har rett i at nye folk blir gamle venner etter hvert.Det er bare det å tilbringe nok tid med dem til at det faktisk blir gode venner.

1

Cassie2006

Shimmer: Jeg skjønner veldig godt ditt synspunkt og det er jo i grunnen sant, ved nye folk må man jo forklare det ene og det andre, da de ikke kjenner deg fra før. I utgangspunktet synes jeg det er befriende å snakke med nye folk, for da dømmer de deg ikke hvis du har gjort en tabbe før i fortiden og de kjenner deg pga det, hvis du skjønner hva jeg mener. Men på en annen side er det ikke alltid lett å åpne seg for nye folk, det er jo ikke alle man har kjemi med osv. Jeg opplever selv det mange ganger. Før åpnet jeg meg for alle og enhver, nå er det begrenset hvor mange jeg åpner meg for. Opplever også at hvis jeg treffer venner av venner, så er det vanskelig for meg å få en dialog med de førstnevnte folka. Som oftest, fordi de virker ikke interesserte.

Man er ikke nødvendigvis sær fordi man ikke liker mange nye folk på en gang. Har du blitt sviktet siden du ikke tør å komme deg innpå nye folk?

Fint at du åpner deg her i hvert fall, Shimmer. Bedre å åpne seg her enn å ikke åpne seg

1

shimmer

Skal prøve å forklare noe.Det er ikke så mange personer jeg møter som jeg kunne tenke meg å ha nært inntil meg.Jeg liker å ha en viss avstand til folk,som jeg har til de vanlige vennene mine.Og mange synes jeg ikke er så interessante at jeg vil ha dem nærmere.Men visse personer som jeg møter kunne jeg tenke meg å ta inn i varmen.F eks er dette et par jenter som er sammen med kamerater av samboeren min,og vi treffes av og til.Problemet er da at jeg ikke tør å melde min interesse utover de treffene for da føler jeg meg utrolig sårbar på en måte.Jeg er også veldig var for endringer i folks væremåte og stemning.Har jeg sagt at jeg liker noen og viser det så kan det hende at jeg blir avvist.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...