Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Frustrert over kona - trenger råd

Jeg trenger råd og skal prøve å gjøre en lang historie kort. I februar oppdaget jeg at kona var blitt forelsket i en kollega på jobben. Det kom som et sjokk (for oss begge) etter 15 års lykkelig ekteskap. Vi bestemte oss for å legge dette bak oss og se fremover. I tiden som fulgte merket jeg at hun endret mobilvaner og oppførte seg merkelig. Man kjenner hverandre ganske godt etter å ha levd sammen så lenge. Jeg fikk spesifisert utskr av mobilsamtaler og det viste seg at hun hadde sendt ca 340 sms'er til ham i løpet av 1 måned. Ny samtale fulgte. Hun lovet bot og bedring. For en drøy måned siden skulle hun på byen. Igjen skjønner jeg at noe er i gjære. Det viser seg at hun og en veninne har kjørt til byen hvor han bor og så har de dratt på byen sammen. Ny oppvask. Mobiltullet fortsetter og neste spesifiserte utskrift viser at antall meldinger ikke har minket i det hele tatt. Når jeg ser på tidspunkter meldinger er sendt viser dette at hun ofte er den som tar kontakt da meldingene har startet når jeg har gått tur, sett fotball osv. Hun sier at meldingene bare er tull og fjas. Jeg bestemmer meg for å sjekke telefonen hennes. Føler dette som et tillitsbrudd men er ganske desperat. Jeg leser fire meldinger fra ham på forskjellige tidspunkter. Tre av dem er klart flørtende. Blandt annet sier han at han "

1
3 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

minnimusa

Hei!! Dette kan du da ikke finne deg i!! Sett hardt mot hardt,og skjerper hun seg ikke da,så har jo hun tatt et valg!! Fatter ikke at du gir henne nye sjanser gang på gang jeg da... Vi kan jo alle møte mennesker,og bli betatt av dem,men det bør ikke være mer enn det liksom.. Kona di virker jo for å være forelsket,og hun pleier jo denne fyren ser det ut for.. Kan du ikke gi konen til denne karen et hint også da? Forferdelig egoistisk av kona di,og utrolig dårlig gjort.....

1

RedApple

Etter 15 års ekteskap kan gresset fort virke grønnere på den andre siden.

Min mening er å vise henne at det ikke er det.

Sett hardt mot hardt. du har fått dette rådet før, å det er fornuftig i mine øyne. Jeg mener hun er respektløs mot deg. det er rett å slett frekt å flørte med en annen mann samtidig som hun er gift med deg.

Prat med henne, lenge. Hvorfor skal hun få lov til å leke med dine følelser? Du må tenke på at om dere fikser ting skal du jo leve med henne i ettertid. Spør henne om hvordan ekteskapet skal fungere om hun bryter tilliten gang på gang. Hun lever sikkert i øyeblikket for tiden å tenker ikke langsiktig. Hvordan tror du hun ville følt det om du gjorde det samme? Hva tenker hun om framtiden?

1

Instantcoffee

Har vel hørt om lignende ting tidligere og delvis opplevd noe lignende. Akkurat nå er du vel "på is", i tilfelle tingene ikke skulle gå som forventet med den nye flammen. Noen kvinner (sikker noen menn også) har problemer med å bryte opp før de har sikret "fremtiden".

De venter gjerne på forsikringer om et fremtidig samliv med en potensiell ny partner, før de bryter med den eksisterende. Dette resulterer selvsagt i at man bygger opp en bitterhet ovenfor en slik partner og når oppgjørets time kommer, da får du gjerne pekefingeren opp i ansiktet. Du blir forklart at det er din feil, du har gitt for lite oppmerksomhet, gjort for lite hjemme, bla.bla.bla...

Begynn å gå på byen, bli ute halve natta. Da kan det hende du får litt mer fokus og at dialogen kommer i gang.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...