Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Frustrert over kona fortsetter

VAR LITT RASK MED SEND KNAPPEN blandt annet sier han "savnet deg noe helt forferdelig i går" Hun sier at hun ikke har truffet ham utenom jobben bortsett fra den kvelden på byen. Hun går turer rett etter jobben et par dager i uken mens vår yngste sønn er på svømmetrening. Hun vil alltid gå alene på turer og har alltid med mobiltelefon. Er borte et par timer. Jeg er rimelig frustrert over situasjonen. Har noen ganger lyst til å ringe ham å be han dra et visst sted. Han er også gift. Ikke enkelt dette når han tydeligvis er forelsket i min kone og hun synes han er kos og hun liker ham veldig godt. Når hun skriver og mottar meldinger vet jeg av tidligerer utskrifter at 3 av 4 meldinger har gått til ham. Blir nesten irritert når hun sitter og taster. Er jeg naiv som tror de ikke har noe mere på gang? Eller er dette uskyldig og bare tull?

1
33 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

777gabriel

Takk for alle tilbakemeldinger. Når man er midt oppe dette her blir en ganske forvirret. Er jeg for naiv, overreagerer jeg, hva skjer?? Godt å høre hva personer på "utsiden" sier. Har jo fått innspill helt fra kategorien spark henne ut til at de kanskje bare er venner som innimellom flørter litt. De fleste derimot havner midt immellom, at det må tas et oppgjør med det og så velge veien videre. Jeg nevnte ikke det innledningsvis, men kona har innmrømmet at hun har "falt" for ham og at de kyssa en gang etter en firmafest i februar. Å se på SMS kontakten er derfor umulig å se på som teksting mellom "bare gode venner". Vi har to barn og det er mye å ta hensyn til her. Jeg tror jeg får finne en gylden middelvei. Vil bruke mere tid på meg sjøl en periode. Få henne til å merke at jeg forandrer meg og at hun på en måte skjønner hva hun setter på spill. Bli sterk i meg sjøl, og gi litt f i henne i nærmeste fremtid. Tror ikke det byr på problemer for jeg har henne litt opp i halsen om dagen. Om jeg vil snakke med mannen hun har kontakt med har jeg ikke bestemt meg for ennå, men det kan kanskje bli aktuelt. Hans kone vil jeg nok holde utenfor til eventuelt neste boble sprekker. Igjen, takk til dere som har svart ;o)

1

Instantcoffee

Det er noe som sier meg at håpet er sterkere enn forstanden og slik er det vel med de fleste av oss i mange sammenhenger.

Vi håper at ting skal gå bra, for det er det vi ønsker, men innerst inne er det bare oss selv vi lurer.

Det er vel mest et spørsmål om man aksepterer utroskap, eller ikke. Ingen røyk uten ild er det noe som heter.

1

Wizzard

Konfronter henne med dette. Snakk ut.Og for all del, fortell dette til mannens kone. Hun har det like sårt som du.

T.K

1

kanutten85

Wizzard skrev: Konfronter henne med dette. Snakk ut.Og for all del, fortell dette til mannens kone. Hun har det like sårt som du. ------------ Det får da virkelig være opp til mannen selv.

Har aldri skjønt det der - hvorfor skal alle andre blande seg opp i venners/fremmedes private samliv? Trådstarter kan ta dette opp med sin egen kone, så får den andre ordne opp selv.

1

joplina

Jeg er forsåvidt enig i det,kanutten....men hvordan man enn vrir det er fire parter involverte.....to parter fører to parter bak lyset....tre parter er klar over det.... kanskje den fjerde part/kanskje ikke.

Jeg ville ikke vært en uvitende fjerdepart - samstundes hvis jeg var tredjeparten burde jeg moralsk sett _ikke_fortelle noe til en fjerdepart, fordi det ville være å blande seg oppi.... Sannerlig ikke enkelt.

Derfor synes jeg at mannen her bør kreve av kona at hun avslutter "vennskapet", og gi beskjed om at han kommer til å "kunngjøre" for de to andre partene hva han mener om"vennskapet" hvis hun ikke avsutter det. På det viset gir han kona mulighet til skadebegrensning. Tar hun ikke i mot den muligheten, så mener jeg oppriktig at han bør gjøre klart for alle parter at han kjenner til vennskapet, misliker det og har bedt om at det skal opphøre til ingen nytte.

Hvis forhold på si bare berørte de to som hadde affærn,så ville det jo være en smal sak. Men når forhold på si berører fire parter, så berører det fire parter og ikke to eller tre. I stedet for å buse ut med det og konfrontere alle berørte tvert, syns jeg han skal bruke det som ris bak speilet. Er kona ikke intressert i å avslutte det hun driver med, så syns jeg at han skal gjøre klart for alle at HAN i hvertfall ga henne muligheten for det...

1

Wizzard

kanutten85: Du glemmer en ting. Dette er ikke bare 2 stk det dreier seg om. Men 4. Like forbannet hvordan du vrir det så har også konens mann like mye rett å vite hva som skjer,og før eller siden vil hun få vite det uansett,ikke sant? Er det rett at hun skal bli ført bak lyset? Om jeg hadde vist noe slikt hadde jeg fortalt det til henne prompte. Mannen er utro, det er ikke konen eller trådskriver her sin feil. Er man utro må man også bare tåle hva som kan skje dersom det blir oppdaget. Lag baluba, for er man utro er det nettopp det man fortjener. De som gjør slikt burde skjønt hvor sårene det er og hvor jævli man føler seg etter å ha oppdaget noe slikt. Ett forhold er basert på tillit og den som bryter det må også ta konsekvense av det.Det finnes nesten ikke noe verre i livet enn å oppdage noe slikt,særlig ikke om dette foregår over lang tid.

1

Neith

...dessuten ville jeg ha tatt en tlf til kona til han der dotten. Kan hende hun har litt å tilføye eventyret, hun også.

1

Neith

Kjip situasjon! Men her er det ikke annet å gjøre enn å få henne til å skjønne hva hun er iferd med å miste. Lat som om du driter langt etter i henne, og gjør ting du VET hun vil bli sjalu over.. Kan hende musa piper en annen lyd da. Kan bare legge til at det garantert hadde funka på meg !

1

joplina

Gi din kone beskjed om at du ikke setter pris på det såkallte vennskapet hun har med en gift mann.....og at du ikke har til hensikt å lage noen scene ved å oppsøke vedkommede hjemme eller noe - MEN hvis ikke kontakten roer seg så kommer du til å sende både mannen og hans kone en sms-beskjed = at du ikke setter pris på "vennskapet"de har sammen.

Du er i din fulle rett å uttale deg til de involverte parter , i og med at du selv som ektemann er en ufrivillig involvert part.

Du får nok en reaksjon....kanskje et løfte...kanskje kjeft....men du vil selv se på tlfregningen om det roer seg. Gjør det ikke det, så send sms'ene og si takk og adjø.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Likestilling

Likestilling

Laster...