Nye VGD er lansert! Mer informasjon

En kamerat av meg og jeg har hatt en god tone, selv om vi har hatt en del uenigheter og krangler. Vet ikke helt om jeg kan kalle han for en kamerat heller. Vi har et seksuelt forhold, og jeg begynner å få følelser for han.

Eneste problemet er at han fra begynnelsen av har sagt at vi aldri kommer til å være noe mer enn elskere eller venner. Jeg får aldri lov til å komme hjem til han, snakker jeg om følelser trekker han seg unna, og sist men ikke minst har han en exs-kjæreste nordover som kanskje kommer flyttende til oslo til høsten. Som da vil bli hans samboer. I det siste har det vært litt opp og ned mellom oss, og jeg føler at han har begynt å trekke seg litt unna, men når jeg spør han om det sier han at han er litt deprimert for tiden. Han er heller ikke typen til å snakke om følelser. Men når vi først er sammen har vi det veldig bra, og vi ler mye. Han sier han liker meg utseende messig, at jeg er morsom og lett å snakke med. At han liker å kysse meg, og sexen..

Han har akkurat fylt 30 år, og jeg selv er 18. Er veldig klar over at aldersforksjellen er der, og at vi er på ganske forksjellige steder i livet. Men tro meg, han er ganske barnslig, og jeg har vært oppgitt over det mange ganger. Jeg får jo heller ikke gitt han noe sånn matrialistisk, i og med at jeg ikke har fullført videregående og bor hjemme.

Han har nå sagt at han synes vi skal ta en pause fra hele greia, men dette er en av mange ganger, og jeg vet ikke om jeg orker å gå gjennom hele dette styret igjen. Er akkurat som ingen av oss greier å gi helt slipp på hverandre. Det beste for begge vil nok vært å bare være venner eller bryte helt kontakt. Jeg vet med sikkerhet at vi ikke vil være fungerende som venner, så det er egentlig bare å utelukke. Jeg vurderer egentlig bare å bryte kontakten helt, men synes det er vanskelig. Han jobber på treningssenteret jeg trener på, så det er litt vanskelig å unngå han 100%.

Er det noen som har noe forslag til hvordan jeg bare kan gi opp hele greia? For dette funker virkelig ikke for meg.

1
8 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

malaikaen

Jeg syntes man bare skal legge inn et autosvar på alle innleggene her, og på kjærlighetssorg. Det kan være noe àla: "Finn deg en ny! Dropp han/henne. Personen er en drittsekk. Du blir lurt."

1

malignantmelanom

Tja, ofte trenger man å få bekreftet det man ikke helt vil innse selv.

1

malaikaen

Akkurat. Da får man dette bekreftet med en eneste gang.

1

malignantmelanom

All of the above.

1

Ginger1

Fyren bare bruker deg. Bytt treningssenter og gå videre i livet - til noen som vet å sette pris på deg for den du er.

1

Venturi

ja. han synes sikkert i og for seg at du er ganske ok, men, med fare for å såre deg, så var det nok kun sex han er ute etter i ditt selskap. Det skal godt gjøres at en fyr på 30 år synes ei jente på 18 er spennende og interessant ut over det rent fysiologiske.

1

voffen2

det sistemann sa

1

sistemann

Innse at typen er en stor taper, som du neppe ønsker å tilbringe tid med.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...