Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hejsann... Håper det er noen der som har tid til å sette seg ned å lese det jeg har på hjertet. Jeg trenger et par råd og kanskje noen oppmuntrende ord... :)

Jeg befinner meg i USA akkurat nå, er på ferie, og besøker slektninger. I Norge sitter han som nå er eksen min. Vi har datet siden januar i år, og har vært offisielt kjærester siden mars. Ting har gått litt opp og ned, mest pga han og hans fortid (trenger ikke å gå inn på det egentlig) men i det siste så har alt egentlig vært bra. Vi var på en ferie sammen for noen uker siden og alt var helt perfekt da. Han jobber mye, så han er ganske opptatt.

Men det som faktisk er greia da er at mens jeg har vært på ferie så har han bare sluttet å ta kontakt (noe han aldri har gjort, alltid jeg som ringer, sender melding eller spør om vi skal finne på noe). Men han giddet faktisk ikke å svare engang, og når jeg logget meg på msn så logget han alltid seg av. Så snakket jeg med han på msn på tirsdag, og da fant han ut at han faktisk skulle gjøre det slutt med meg over msn, mens jeg er på ferie på en annet kontinent! Hvem gjør noe sånt da? (Skal sies at fyren er snart 29 år..!!)Han oppfører seg jo som om han er 14... Hva får egentlig folk til å behandle andre så dårlig? Jeg har jo aldri gjort han noe vondt i det hele tatt. Og ja, så må jeg nevne at det i tillegg var bursdagen min på fredag. Det endte opp med å bli en utrolig koslig dag kan man si!

Vel, jeg vet egentlig ikke hva jeg spør om.. men jeg er bare utrolig sjokkert over at en 29-åring kan oppføre seg så umodent, og være så utrolig hensynsløs! (hva med å vente med å si det en liten uke til jeg har kommet hjem igjen?) Jeg vil tro at denne fyren har utrolig lite respekt for meg.. Jeg er faktisk glad jeg blir kvitt han, selv om det også er ganske trist. Jeg er jo glad i han også...

Dette ble vel et litt rart innlegg, men jeg trenger bare litt støttende ord her. Jeg har ikke noen å snakke med her borte (i slekta mi er ikke noen jeg har lyst til å snakke med dette om, og det er dyrt å ringe venner :( ...

Det var vel egentlig det jeg ville dele med dere.. Håper jeg får noen svar hvertfall :) Håper alle får en fin søndag ;)

1
23 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

gonrol

--------> Silje_86

Synes ikke det er noe rart at en person slår opp før en bursdag eller når man er i et annet land. Poenget er at når man slutter å føle noe for den andre og ønsker å gjøre det slutt skal det gjøres så fort som mulig og når personen selv vil. Du kan ikke tvinge noen til å være sammen med deg fordi at det passer dårlig for deg at det skal være slutt!

Det som derimot var dårlig var det å plutselig slutte å svare på dine anrop osv. Men kanskje du gjorde noe som førte til at han ikke ønsket videre kontakt med han?

1

Miss_Misfit

Hvis han gjør sånn her så fortjener han virkelig ikke å være med deg. Makan til barnslighet.

Om det er til noen oppmuntring så slo eksen min opp med meg over 6 delmeldinger (sms).

Sånt er bare patetisk! Man slår ikke opp med noen over tlf, sms, msn, mail eller lignende. Det er bare respektløst.

Blir så irritert når jeg hører om sånne ting.

Sånne som han er bare født til verden for at andre mennesker skal spytte på han!

1

joplina

Hvis nicket ditt sier noe om hvor gammel du er, så ble du kanskje 21 år sist fredag. Gratulerer med overstått :)

Kjæresten din - som er 29 men oppfører seg som 14 - burde ha ventet til du kom hjem med å avslutte forholdet. Man kan jo lure på hvorfor han ikke gjorde det. Kanskje han har rotet seg bort i noen i ditt fravær som han bare VET at du vil få høre om...enten per sms, msn eller i hvertfall så fort du kommer hjem.

Kanskje han dermed trodde han var "smart" når han slo opp mens du var på ferie....for hva du da enn får høre når du kommer hjem, så kan han hevde at det allerede var slutt med deg før dèt skjedde. Ja, kanskje tror han at han er riktig så smart og "holder sin sti ren"......Han kan ikke anklages for noe.

Kanskje han til og med kan bruke det som unnskyldning hvis han vil ha deg tilbake....at etter han hadde gjort det slutt (noe som egentlig betyr lenge før) så angret han fryktelig...drakk seg full, gjorde noe tåpelig (annen dame), bare for å så inderlig skjønne at du er den eneste i verden han vil ha......

Jeg tror slike fjortis-individer er i stand til å gjøre hva som helst og også lyve (omskrive sannheten) for å selve vinne på det.

Klart det er trist med slike avslutninger på et forhold. Man har jo ikke personen foran seg, man får ikke snakket skikkelig , og mange nyanser kan ikke gjenspeiles med bokstaver.

På den andre siden så er det nesten enda tristere at han ikke svarte på mld, og drev og logget seg av msn når du kom inn......han avviste deg, ville ikke snakke med deg - og det uten grunn. Ingen krangel, ingen uenighet om noe som du visste kunne ha gjort han litt sur eller snurt. Bare blank avvisning. Hva prøvde han på? Å irritere deg? Gjøre deg usikker? Få deg sint? Få deg trist?

Hvorfor drev han å konstruerte en form for fiktivt uvennskap FØR han gjorde det slutt på msn? For å liksom legitimere at han kom til å gjøre det slutt?? "Du vet jo SiljE at det ikke har vært så bra mellom oss i det siste"...ehhhhh - med henvisning til at HAN blankt avviste deg.....nei....akkurat dèt skjønner jeg ikke bæra av.

Nei, beklager å måtte si det...men jeg tror den fjortis-mannen har gjort/drevet med noe som han VET at du før eller siden får vite....noe han ikke er kar nok til å stå til ansvar for , og som et ansvarsfraskrivende fjortis-individ snur HAN alt på hodet....agerer vanskelig å få kontakt med å gjør det slutt med deg i ditt fravær.....for da kan han forsvare seg med at han ikke gjorde noe/drev med noe mens dere var et par.

Jepp...du er sikkert glad i han fortsatt. Siste gang du var sammen med han hadde dere er flott ferie ferskt i minne, og et ømt avskjed og masse kontakt. Klart det ikke er enkelt å ta inn over seg at noe slikt som dette da skjer. Trist er det også at en 29-år gammel mann er så hinsides umoden og lite tenkende, at han gjør noe slikt og tar gleden vekk fra en ferietur i statene, som er en spesiell opplevelse for den som drar. Noen er bare så hensynsløse i sin begrensede hjernekapasietet.

Det hjelper vel ikke at jeg sier at han ikke er verdt dine bekymringer, dine eventuelle tårer eller tanker? -Nei, jeg tenkte meg det :)

Men prøv så godt du kan å ikke la denne umodne fjotten fullstendig ødelegge resten av ferieturen. Du kan ikke gjøre noe fra eller til der du er uansett. Prøv å gå noen runder med deg selv, og legge fyren litt lengre bak i bevisstheten slik at du kan få se og oppleve litt den tiden du har igjen i USA. Når du kommer hjem....eller på flyet hjem, så kan du tillate deg å ta frem alle tanker,tvil og problemstillinger. For det er først når du kommer hjem du vil kunne få alle svar allikevel.

Det var neppe så mye hjelp jeg kunne gi deg...men tro meg, tiltross for at situasjonen er så tullete og vond som den kan bli , så håper jeg at du kan redde noe av ferien og faktisk kose deg litt. Det er for ille hvis han i tillegg til å gjøre det slutt på en "rævva måte" ,også skal ødelegge ferieturen din (og familiens...for også de merker vel at du ikke har dte bra).

Lykke til

1

Charge

Det er utrolig hva du klarer å spekulere deg frem til ut ifra trådstarters innlegg. Det kan godt tenkes at du er helt på jordet. Hvorfor spekulere i hans motiver og intensjoner? Saken er at han gjorde det slutt, så til trådstarter; aksepter det, gå videre og ikke dvel ved personens interne motiver og tankeprosesser. Det kommer det ikke noe fornuftig ut av. Jeg ser at trådstarter kan synes at det er hensynsløst å slå opp når hun er på reise, men en slik kritikk bærer etter min mening preg av egosentrisme. For ham er det viktigste å få saken ut av verden og gjøre det som etter hans skjønn må gjøres - nemlig å slå opp. Det at du er på reise er ditt eget valg og hvis det er slik at du ikke takler at han gjør det slutt mens du er på reise, så burde du ikke lagt ut på reisen "in the first place". Alle vet at kjærester, spesielt i så ung alder som deg, gjør det slutt med hverandre med jevne eller mindre jevne mellomrom, dette burde du også vært inneforstått med at kunne skje når du la ut på reisen. Så når jeg leser innlegget ditt slår det meg at du setter deg selv og dine behov i universets sentrum og ikke ser at andre folk (dvs. din ex-kjæreste) har en annen person i sentrum av sitt univers, nemlig seg selv. Har du levd i den villfarelsen at kjæresten din setter deg foran seg selv, har du levd i en illusjon som det er på tide å komme ut av. Alle tenker primært på seg selv og sine behov og på andre sekundært. Dette er også sånn det må være for at verden skal gå rundt.

1

joplina

Jepp, jeg spekulerte, og var nøye på å skrive "jeg tror" og "kanskje" underveis. Så Trådstarter vil ikke ha noen som helst problemer med å skjønne det.

Verre er det at du kaller trådstart egosentrisk og at hun setter seg selv "som sentrum i universet", og lar det skinne igjennom at det er heeelt normalt for 29 år gamle menn å la være å sende meldinger til kjæresten sin, ikke svare på meldinger, logge av msn når hun logger på og til slutt slå opp via msn....fordi "for han er det viktigste å få saken ut av verden og gjøres det som etter hans skjønn må gjøres - nemlig å slå opp"....

Det streifer deg ikke at han er egosentrisk når han gjør det på den måten.....? Bare hun, som sitter i en annen verdensdel og ikke skjønner hva som skjer, for så å få fyken per msn....Hun er.

Makan til vrøvl, Charge.

Håper snuppeduppa di velger å slå opp over sms med deg...du tar det garantert som en mann :/

1

SiljE_86_

Hej du! Dette innlegget var veldig rart, og det er klart at du ikke skjønner dette fra en jentes synspunkt. La meg forklare litt bedre for deg:

Det er helt tydelig at han ikke har noe respekt for meg siden har gjør det på denne måten. En mann med respekt for sin kjæreste og som kan å vise hensyn ville ha ventet til jeg hadde kommet hjem fra ferie og hvertfall ikke sagt dette over msn. Det er det simpleste jeg har opplevd. 14-åringer kan gjøre det, men en 29-åring, nope.. det er bare for barnslig.

Det med at jeg selv har valgt å dra på ferie og nesten burde "forventet" dette er bare tull. Denne fyren har sagt om og om igjen at han støtter meg i at jeg reiser, og at jeg kunne ha vært borte i 1 år og han ville fremdeles ha vært der for meg og ventet på meg når jeg kom hjem. Så dette var noe han visste når han ble kjent med meg. Greit nok at han ønsker å gjøre det slutt, men det finnes mer hensynsfulle måter å gjøre det på. At jeg setter meg selv i sentrum her, er absolutt tull. Jeg ønsker bare å vite hvorfor han handler som en umoden idiot... Dette er bare rent hensynsløst og respektløst. Jeg tror hvis du prøver å sette deg inn i dette fra min side (eller hvilken som helst jente som har blitt dumpet på en dårlig måte, eller gutt for den saks skyld, vil du prøve å skjønne dette bedre)

1

SiljE_86_

Hejsann! Takk for svar, og takk for gratulasjonen :) Ble 21 på fredag ja, stemmer det vettu!

Svaret ditt var interessant å lese, og det var en del av dette jeg ikke har tenkt på i det hele tatt. Det med at han kanskje kan ha rotet med noen mens jeg har vært borte er en tanke, jeg vet ikke helt, trodde ikke han var typen til å gjøre det, men det kan jo tenkes. Når jeg snakket med han på msn sa han (quote): "Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har vært utro mot deg" Vel, trenger man egentlig å si det? Det er vel noe man vet.. så det gjorde meg litt mer usikker faktisk...

Det du sier om at han kanskje konstruerte et fiktivt uvennskap før det skjedde stemmer ganske bra. Han har ikke vært særlig grei i det siste, så jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg tenker så mye på det, jeg fortjener jo så utrolig mye bedre enn han... Men bare måten han gjorde det på irriterer meg så utrolig, skulle tro han visste bedre når han er 29 (snart), men nejda...

Jeg sendte han faktisk en mail og sa at det der var noe av det simpleste og mest umodne jeg noen gang hadde opplevd, og ba han forklare div. ting han hadde gjort før det skjedde som jeg har tenkt en del på. Hva får jeg til svar? "Ha et fint liv" Jezuz, hva er det med denne fyren? Man tror man kjenner noen, men så viser det seg at man ikke gjør det i det hele tatt. Denne fyren må være den minste personen jeg noen gang har kjent, og han må ha utrolig lite respekt for meg. Nesten skummelt er det.. Man merker hvordan folk er først når de ikke trenger å late som om de er noe annet.

Igjen, takk for svar =)

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...