Nye VGD er lansert! Mer informasjon

jenter og umodene gutter

Veldig mange jenter i alderen 18 til 22 år som føler seg veldig voksene her. Jeg kaller ikke 18-22 åringer som voksene. Det er i hvertfall ikke det inntrykket jeg sitter med, noen ja men det er langt mellom dem. De jentene jeg ser i den alderen er noen jævla selvopptatte fjols som tror dem er voksene.

Dere klager på at gutta er så barnslige, ja kanskje det. Eller kanskje dem er blitt så voksene at dem har innsett hvem dem er og hva dem vil.

Det er et ordtak som heter, " du er ikke voksen, før du tør å være barnslig " og det er faktisk ganske sant. Ingen skal være redd for å være barnslige, hva er det som er så viktig med å bli voksen. Å bli voksen er et veldig stort ansvar, men man kan ikke slutte og leve bare fordi man er voksen. Jeg er 40 år og jævlig barnslig, men jeg tar ansvar. Og jeg prøver å leve i nuet, for gammel blir jeg fort nok.

Så jenter, slutt å vær så jævla voksene, og slutt å tro så jævla mye godt om dere sjøl. Kanskje dere vil få det bedre med dere sjøl etter på.

1
37 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Bonnie_Maria

Det er vel ikke noe nytt at ungdom i den alderen føler seg voksne?? Sånn har det da alltid vært... For min del var jeg ganske moden av meg i den alderen, fikk jeg høre fra andre, voksne mennesker. Men jeg gikk ikke rundt og trodde at jeg var voksen, heller. ;) Det er vel ikke bare jenter i den alderen som er sånn? Tøffe gutta, vroom, vroom... ;)

1

Carlos_Vela

Synes de begynner allerede som fjortiser med å være så voksne.

- Vela

1

Neith

HYSJH barn... det er midt på natta nå!

1

Pittelillemeg

Neineinei! *bråke på* Jeg spilte egentlig GTA, men så fuste PCen min i alle retninger så nå sitter jeg og venter på at vi alle tre skal legge oss.

_______ Smil til verden, og verden lurer på hva i helvete som feiler deg!

1

Neith

"alle tre" ??

1

psyk38

er du 40 og dater jenter mellom 18-22 år?

1

Pittelillemeg

Følte meg veldig truffet her nå.

Så, til mitt selvforsvar: Det er forskjell på å være barnslig, leken og uansvarlig. Det er greit å være leken og småbarnslig, det hadde vært kjedelig om ikke. Men dersom man ikke kan ta ansvar for seg selv og sine handlinger, da går grensa. Man skal kunne se forskjell på rett og galt, og det er det ikke alle som gjør (da alle kanskje ikke utvikler seg like raskt).

________ Smil til verden, og verden lurer på hva i helvete som feiler deg!

1

starmaster

psyk38:

Kan du lære deg og lese før du kommer med dumme kommentarer.

Jeg dater ikke 18-22 åringer, men jeg er ikke helt alene på denne planeten. Jeg ser og hører ganske mange mennesker hver dag, jeg sitter ikke foran pc,en og kaster bort livet mitt som mange gjør. Og i min jobb så møter jeg mange unge jenter og hører hva dem sier. Og hvis du lurer på hva jeg jobber med, så kan jeg si at jeg leverer varer til butikker som selger klær, og der pleier det å være mange 18 til 22 åringer.

Flere dumme spørsmål???

1

Pittelillemeg

Hvorfor så hissig?

_______ Smil til verden, og verden lurer på hva i helvete som feiler deg!

1

Jens_Lehmann

starmaster skrev: jeg sitter ikke foran pc,en og kaster bort livet mitt som mange gjør.

----------------------------

Hehe, og det skal jeg høre fra en gammel fyr som ikke kan å skrive skikkelig, og kjører budbil til H&M.

1

gaerpekk

Normalt påpeker jeg ikke skrivefeil, men da jeg hadde lest "voksene" i innlegget femte gangen ble det til at jeg bestemte meg for å korrigere deg litt.

Det skrives "voksne"

1

gaerpekk

Forøvrig har du ett godt poeng. Mange eksempler på veslevoksne jenter i den alderen.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...