Nye VGD er lansert! Mer informasjon

planlegge neste kjæreste mens man fremdeles .. os

tenk deg at man, mens man fremdeles er sammen med kjæreste A, aktivt planlegger å bli sammen med B når det (snart!) blir slutt.

altså, man rører ikke B, man bare møter vedkommende og forteller at det funker litt dårlig med A (alternativt, sjekker "trykket" hos B, slik at man vet at kysten er klar), og så skifter kjæreste nicely og - selvsagt - uten overlapp.

er dette utroskap, eller er det bare unfair play?

(jeg kjenner ei som gjorde det, og hun er i dag gift med B, og de ser ut til å ha det strålende sammen... og hun fortalte A om B i prosessen - etter harde påtrykk fra mine vennskapelige råd ;)

1
11 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Purrfect

Hehe, dette brakte fram minner om min første forelskelse når jeg var 15 som sa at han ikke var interresert i et langt forhold etter vi hadde rotet litt, rett etterpå ble han sammen med en annen jente.

1

Bonnie_Maria

Det er unfair play. Har selv opplevd at en eks ble sammen med ei han kjente fra skolen, bare et par uker etter at vi slo opp etter et lengre forhold. Forholdet vårt skrantet, og hun la breisida til. Etter et par måneder ringte han meg og fortalte at hun hadde vært utro, og det ble slutt. Fantastisk. Jeg godter meg ennå. ;)

1

gaerpekk

Er vel bare å gjøre det slutt først som sist. Skjønner ikke helt problemet. Å fortelle kjæresten om at du er interessert i en annen og kommer til å skifte snart, virker jævlig sært...

Nei denne skjønte jeg bare ikke....

1

jotul

> Å fortelle kjæresten om at du er interessert i en annen og kommer til å skifte > snart, virker jævlig sært...

ikke desto mindre: mange ganger er det jo akkurat det som er sannheten. men hvor mange er egentlig så ærlige?

er det ikke mer typisk at man finner en eller annen feil med A, slik at man får en "unnskyldning" til å hoppe over til B?

1

Diesel_Power

Gjorde det selv for noen år siden.. angrer bittert den dag i dag. Har dårlig samvittighet for hu som var "A" kan du si. Bedre å være ærlig og si det som det er, selv om det er utrolig vondt for begge...

1

Astral

Det er jo rimelig tragisk. Men kjenner faktisk mange som har gjør det slik. på meg virker det som de er panisk redde for å være alene.

Seriemonogami, liksom.

1

jotul

tok det opp pga. hu jeg kjenner som gjorde det. hun var sammen med A, og det skrantet. på en sommer-fjelltur traff hun B og fikk god kontakt. hun er snill jente og finner ikke på noe krøll, bare snakke-snakk og smile-smil. tror ikke hun en gang fortalte ham om forholdet sitt, bare snakket overfladisk. hun merket at han var meget interessert i videre kontakt med henne, men plukket ikke opp tråden igjen akkurat da. men så tenkte hun at denne sjansen bør jeg ikke la gå fra meg. det tok ikke lang tid før det var slutt med A, og jeg måtte si til henne at hun i det minste burde være ærlig med A om at hun hadde en annen i kikkerten. det rådet fulgte hun i det minste. ikke mange dagene etter ringte hun og avtalte date med B. og i dag er de gift og venter barn - jeg var på bryllupet deres:)

kanskje det noen ganger er slik at man treffer "den rette" mens man uheldigvis er opptatt med noe annet styr - og bare ikke *kan* la det være en hindring.

er det f.eks. lov å oppføre seg slik én gang i livet, hvis man ser at man er på villspor?

bare sitter og funderer litt her..

1

kanutten85

jotul skrev: er det f.eks. lov å oppføre seg slik én gang i livet, hvis man ser at man er på villspor? ----------- Man kan være i et forhold man tror man er tilfreds med, for så å møte sin "sjelevenn". Slikt kan man aldri styre helt selv. Jeg syns din venninne var veldig redelig med tanke på at hun gjorde det slutt med A før hun gikk videre med B, selv om hun "hadde ham i kikkerten".

Er det noe her i livet som ikke er svart/hvitt så er det følelser.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Likestilling

Likestilling

Laster...