Nye VGD er lansert! Mer informasjon

her kan dere underholde hverandre med syke og idiotiske ting som ekskjærester har gjort og sagt mens dere fremdeles var sammen, og som dere i ettertid bare himler med øynene av. forslag til temaer: hysteri, sjalusi, mangel på IQ.

kanskje det kan virke rensende for sjelen å frigjøre seg for slike minner.. ;-)

her er mitt bidrag: en ekskjæreste av meg trodde jeg drev med homofile sidesprang fordi jeg skulle til en kamerat og høre på Stevie Wonder... :-D :-D

SLÅ DEN!! haha!

1
38 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Bacalao64

Alle mine ekser er vakre, intelligente og fine jenter. Det er derfor jeg falt for dem i sin tid.

1

Bacalao64

...og særere enn det kan det vel knapt bli?

1

CuriousGeorge

Samboeren min hadde seg med noen som ikke var meg en natt. I kampens hete presterte han å pådra seg et sugemerke. For å skjule udåden klorte han seg til blods over hele merket og prøvde å overbevise meg om at han hadde falt på en gren(!), og skadet seg. Når det ble åpenbart for ham at jeg ikke kjøpte den historien skyldte han på fylla. Han gikk fra å være samboer til bli ekssamboer på veldig få minutter.

Nå i ettertid må jeg bare beundre hans standhaftighet og hans pågangsmot i forsøket på å skjule dette merket. Det kan umulig være behagelig å klore seg selv til blods på halsen.

1

jotul

> Nå i ettertid må jeg bare beundre hans standhaftighet og hans pågangsmot i > forsøket på å skjule dette merket. Det kan umulig være behagelig å klore seg > selv til blods på halsen.

haha..

du kan i det minste være glad du fikk konfrontert ham direkte med utroskapen hans. det er ikke alle (les:meg) som er så heldige. noen ganger er motparten over alle hauger så det aldri blir noen konfrontasjon...

btw kanskje hun tar kontakt om 30 år, når jeg ikke er så sur lenger.. ;-)

det i seg selv er i grunnen sykt og sært nok..

1

CuriousGeorge

jotul skrev: du kan i det minste være glad du fikk konfrontert ham direkte med utroskapen hans. det er ikke alle (les:meg) som er så heldige. noen ganger er motparten over alle hauger så det aldri blir noen konfrontasjon...

btw kanskje hun tar kontakt om 30 år, når jeg ikke er så sur lenger.. ;-)

det i seg selv er i grunnen sykt og sært nok..

--

Enten så var han veldig, veldig redd for min reaksjon eller så var han bare veldig, veldig redd for meg. Noe må det ha vært siden han utsatte seg selv for denslags tull.

Hvordan fikk du vite at frøkna var utro? Og på hvilken måte var hun over alle hauger? Flyttet?

1

Astral

jotul skrev: her er mitt bidrag: en ekskjæreste av meg trodde jeg drev med homofile sidesprang fordi jeg skulle til en kamerat og høre på Stevie Wonder... :-D :-D

-

Wtf :p Er han et ikon for folket mitt da? Kan ikke huske å ha møtt en eneste homo som liker Stevie.

1

mojita

Jeg mener det er sykt og sært at eksen min var utrolig opptatt av vi måtte til en hver tid matche i klesveien, ble rar og kommenterte dersom han mente skoene mine ikke passet helt sånn stilmessig med resten av antrekket. Det var nok til å gi meg gysninger. I tillegg var han sykelig opptatt av å temme krøllene mine, og skulle absolutt stelle meg på håret når vi skulle ut. Og at vi måtte sitte på kafè og diskutere svada i stedet for å slappe av hjemme. Tvkveld på sofaen var bannlyst!

1

jotul

unnskyld mine fordommer, mohita, men han hørtes litt homse ut. sånn gla'homse, lissom.. ;-) sikker på at det ikke egentlig var nr. 2 han gikk for??

*puser litt med krøllene dine så du blir glad igjen*

1

mojita

Godt mulig gutter, godt mulig. I tilfelle så har han enda ikke komt ut av skapet. Vi var sammen ganske lenge også faktisk, når jeg tenker meg om så elsket han å lakkere tåneglene mine også

1

SebaRuler

Ærlig talt lille du, eksen din er homo.

1

mojita

Får ikke håpe at det var jeg som fikk han til å bli homo.

1

pissilie

Eksen min fant blant annet ut koden til kontofonen min, ringte og hørte om jeg hadde brukt penger, og forlangte å vite hva jeg hadde brukt mine egne penger på.

"Jaså ja, du har brukt 39,90 i dag! Hva faen kjøpte du?!"

1

jotul

> "Jaså ja, du har brukt 39,90 i dag! Hva faen kjøpte du?!"

grøss.. sånn kunne jeg køddet med.. men jeg skjønner at det er den harde virkeligheten for noen...

1

pissilie

Og når han fikk låne kortet mitt for å handle mat, manglet det tusen kroner han nektet å si hva han hadde brukt til. For et sjarmtroll.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Likestilling

Likestilling

Laster...