Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Har vært samboere i 12 år !!! Vi er forlovet og jeg har lyst til å gifte meg. Han vil ikke :( Og kan ikke gi meg svar på hvorfor. Hva skal jeg tro om dette?

1
26 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Soteria

Hvis samboeren til anna_53 sier nei på grunn av sine prinsipper, synes jeg at han kan legge vekk prinsippene når samboeren gjennom 12 år frir til ham.

Noe annet er hjerterått...

1

CuriousGeorge

Hvorfor gifte seg? Er det ikke bra nok å være samboere? Tror du forholdet deres endrer seg hvis dere gifter dere? Jeg forstår ikke helt motivene dine.

1

kanutten85

CuriousGeorge skrev: Hvorfor gifte seg? Er det ikke bra nok å være samboere? Tror du forholdet deres endrer seg hvis dere gifter dere? Jeg forstår ikke helt motivene dine. ------------ Det er ofte mer praktisk å være gift. Hvis den ene skulle falle fra er det mye enklere i forbindelse med oppgjøret, f.eks. Kjenner bl.a. et samboerpar hvor leiligheten og bilen sto på ham, og han døde. Hun ble kastet ut av familien hans, siden det var de som sto som arvinger.

Er det barn inne i bildet er det også mange fordeler med å være gift.

1

CuriousGeorge

kanutten85 skrev: Det er ofte mer praktisk å være gift. Hvis den ene skulle falle fra er det mye enklere i forbindelse med oppgjøret, f.eks. Kjenner bl.a. et samboerpar hvor leiligheten og bilen sto på ham, og han døde. Hun ble kastet ut av familien hans, siden det var de som sto som arvinger.

Er det barn inne i bildet er det også mange fordeler med å være gift.

--

Hvis man gifter seg pga den praktiske biten av det, kan man like gjerne bare skrive et gjensidig testamente. Jeg tror det er en del som gifter seg (eller får barn) for å forsøke å redde et skrantende forhold. Unødvendig å si at det ikke er spesielt smart. Det er derfor jeg er litt nysgjerrig på motivene hennes for å gifte seg.

Skjønner at det kan være greit å være gift når det er barn i bildet. Litt trist at samboere ikke automatisk sidestilles med gifte når man har felles barn, men det er kanskje en annen diskusjon?

1

Kalifen

Sikkert din dårlige økonomi som gjør det

1

burgermag

***Du trenger ikke tro noe om det. Han vil bare ha en bakdør åpen. Det betyr ikke at han har tenkt å bruke den, men er bare sunn psykologi. Vil han ikke, så vil han ikke. Who cares? Hva er forskjellen?

1

jotul

hei, Anna, kunne du tenke deg å svare på spørsmålet mitt over?

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Likestilling

Likestilling

Laster...