Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Følelser hos damer

Jeg spør om dette her, og vil helst ha en dames syn på saken, fordi det er mer relevant, men seriøse innspill er greit.

Jeg lurer på om noen har opplevd å ha det helt perfekt med en person, samme humor, ikke et kjedelig øyeblikk, mange dager sammen uten å kjede seg et sekund, utfordrer hverandre, respekterer hverandre, bra sex, osv. Men man har kjent hverandre før man møttes på den måten, og er ikke forelska men liker hverandre utrolig godt og får mer og mer følelser, men du har ikke følelse av at det er noe du vil ha langvarig på det tidspunktet. Ting dabber litt av pga. han ikke vet hva han vil, du blir forelska i en annen som også har masse bra, ting blusser litt opp igjen med han første og du blir i tvil siden du kjenner han mye bedre, men følelsen som er hos han andre gjør at du velger han etter å ha truffet ham igjen.

Er følelsen for første person noe som ikke kan forandre seg, eller kan andre situasjoner, andre ting hos han første osv. gjøre at du faktisk senere vil ha den første personen likevel senere? Kan forelskelsen for han andre gjøre at du har en slik langvarig følelse for ham, og ikke tror du kunne fått det for ham første mens du er forelska, selv om du kunne det i en annen situasjon?

Jeg er interessert av litt selvransakelsesgrunner, samt jeg hører så mange som har skiftet fullstendig mening om sånne ting, og lurer på hva som er folk sin erfaring. Her snakker vi om folk i midten av 20 åra men eldre kan selvsagt svare.

1
5 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

joplina

Alt kan alltid forandre seg, speedygonzales...i alle mulige retninger.

Vi "ynder ofte" å snakke om den ene store kjærligheten....men saken er vel helst den at vi mennesker kan oppleve flere store kjærligheter i løpet av et liv - såfremt ting ligger til rette for det. Selvfølgelig på forskjellige måter...ikke nødvendigvis store forskjeller - men ikke et eneste forhold er vel noensinne det andre prikk likt.

Når avstand er en ingrediens, så har vel alle mennesker en tendens til selektiv hukommelse....man forstørrer kanskje følelsene noe, man husker helst det positive (som gjerne erindres som ekstra positivt) osv osv.....nostalgia i forskjellige størrelsesklasser. Det er vel ikke uten grunn at visdomsordet "gammel kjærlighet ruster aldri" har blitt en klassiker.

1

Bacalao64

Spør deg selv; Hva vil jeg ha, et eventyr eller et stabilt forhold? Begge deler er ærlige ønsker. Er du klar for et stabilt forhold så utvikle heller det du allerede har med nummer en.

Det at du forlater en du har så mye til felles med er vel en ganske klar indikasjon på at du ikke er klar for noe stabilt? Men det kan bare du finne svaret på.

1

Soteria

Noen av setningene dine er litt vanskelige å forstå, men: Det første forholdet framstår for meg som "i mangel av noe bedre". Du skriver jo selv at det ikke er noen forelskelse, selv etter å ha tilbragt mye tid sammen. Virker altså som det ikke er nok kjemi til stede i utgangspunktet.

Min konklusjon: Glem han første. Problemet med å være sammen med venner, er at du jo nå vil miste ham som venn, fordi dere ikke greier å være kun venner. Kan ikke holde det gående med begge to samtidig.

1

speedygonzales667

Enig.... Det med den første blussa opp igjen da vi møttes etter en stund, etter forelskelsen i den andre, men før man visste mye om den andre. Lurer vel egentlig på om jeg kan være sikker på at følelsene for den første var rett, eller om de ble påvirka av at jeg fikk følelser for han andre først. Han første visste også om han andre somm gjorde han litt usikker mens han andre ikke visste om han første.

Man går jo for forelskelsen..., men det er avstandsforhold (han er svensk) så man vet ikke om det vil funke i lengden, tenker da på om jeg skal ha åpent for han første i fremtiden. Om sånne følelser kan forandre seg så lenge man passer sammen ellers?!?! Hva folk har opplevd???

1

Purrfect

Glem fyren. Er det verdt å satse på hadde du ikke satt spørsmålstegn ved det. Er det avstandsforhold tillegg er det veldig vanskelig å satse på et godt forhold på den måten om man ikke har et godt grunnlag.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Likestilling

Likestilling

Laster...