Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg har egentlig ikke lyst til å treffe henne

Hun har mer lyst enn meg. Jeg lurer på om jeg skal bare være ærlig og skrive det til henne.

For et år siden ble vi kjent gjennom en kortvarig skole i utlandet, vi festet om natten og lå sammen. Dagene etterpå følte jeg at jeg virkelig hadde hatt ølbrillene mine på og begynte å miste interessen. Jeg synes ikke hun er mye å se på.

Siden det har vi likevel holdt kontakt via e-post og telefon, har ikke møtt henne siden. Hun bor i et annet skandinavisk land. Hun liker meg godt, vi er venner bare. Flere ganger har hun ønsket å treffe meg, jeg har flere ganger sagt ja men har alltid hatt en unnskyldning for å ikke gjøre det.

Nå venter hun egentlig på svar på når i November hun kan besøke meg. Jeg vil egentlig ikke såre henne, men jeg har ikke lyst til å treffe henne. Jeg har slettet telefonnummeret hennes fra mobilen. Hva skal jeg gjøre? Skal jeg bare skrive det til henne eller bare la være å svare henne.

1
6 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

DonDiegodelaVega

Enig med Petter. Slik du driver på nå lurer du henne bare.

1

holdKjeft

jeg har skrevet til henne nå. Hun prøvde å ringe meg, men jeg turte ikke å svare. Hun er blitt lei seg. Vi har jo ikke vært noe annet enn venner, og hun forsikrer meg om hun ikke vil være noe annet...men likevel har jeg vært redd for det, eller redd for at det vil skje. Men vil jeg ikke være venn med henne lenger? Vet ikke helt. Uansett tror jeg vi glir fra hverandre nå. Og innerst inne er jeg som sagt ikke så begeistret for utseendet hennes, det ville jeg aldri si. En fyr hun datet før sa at han ikke var interessert pga utseendet. Jeg kan ta selvkritikk for det her, føler meg litt slem nå...

1

DonDiegodelaVega

Hva med å ikke skylde på utseendet og bare si at du ikke liker jenta godt nok til å være kjæreste med henne? DET er en ærlig sak. Å si at hun ikke appellerer fysisk er å gjøre seg selv til en stor drittsekk i tillegg til å måtte avvise henne.

1

petterG

Hallo! Du er 26 år gammel! Voksen med andre ord! Fortell det til dama med en gang og bli ferdig med det!!!

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Likestilling

Likestilling

Laster...