Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ny kjæreste, venner og sjalusi.

For ca 6 mnd siden ble jeg sammen med en gutt som er så perfekt for meg på alle måter at jeg ikke kan tro der er mulig. Jeg ble kjent med han rett etter nyttår gjennom et vennepar av meg som igjen har kjent han et par år. Verken han eller jeg har hatt seriøse langvarige forhold bak oss (er begge 21), og dette er derfor både nytt og spennende.

Men nå viser det seg at et par av mine venner (inkludert hun ene som kjente han fra før) plutselig har fått problemer med han. De sier de ikke liker måten han er på (han går til tider gjennom perioder med depresjon) og sier de ikke liker hvem jeg har blitt etter jeg ble sammen med han og at vi begge ignorerer dem. x_x

For det første føler jeg selv at jeg har vokst utrolig mye etter vi ble sammen, vi har begge ambisjoner, er selvstendige, går på universitet og jobber mot den framtiden vi alltid har hatt lyst på. Så det jeg føler er at det de egentlig ikke liker er det faktum at de nå må "dele" meg med noen. Vet ikke..

Han og jeg bor ikke i samme by pga skolen og kan derfor ikke treffes hver dag. Men i høst har vi vært så heldige at vi har kunne treffes så og si hver eneste helg. Når man er nyforelsket vil man jo selvfølgelig tilbringe så mye tid til sammen som mulig!

Det med at vi ignorerer dem føler jeg også blir helt feil, det er heller helt motsatt til tider. F.eks når jeg skal ha tak i dem og det kan gå timer og dager før jeg får noe svar! Må forresten også adde at jeg og disse vennene også bor i forskjellige byer pga at jeg har flyttet bort for å gå på skole.

Føler hele situasjonen er så idiotisk, de får meg til å føle meg dårlig fordi jeg har lyst til å tilbringe tid med kjæresten min, skal det liksom være sånn? Jeg har en liten anelse at de kanskje reagerer slik på grunn av sjalusi. Hun ene har heller aldri vært i noe forhold og vet med andre ord ikke hvordan det er eller hvordan det til en viss grad forandrer livet ditt. Hun andre er i et forhold med en som både lyver og gjør ting han absolutt ikke skal gjøre og har nå flyttet til et annet land for å gå på skole selv om han sa til henne at han egentlig ikke ville dra (kompliserte greier, ja). Og kan derfor hende at hun er sjalu på meg fordi typen min og jeg har det såpass bra sammen og ikke slike problemer (det er ikke første gangen hun har blitt sjalu på meg for noe og det har skapt problemer for meg og henne). Føler meg egentlig slem når jeg sier det, for det er jo skikkelig trist at det ikke går bra for henne, men samtidig er det jo ingen grunn for å gjøre slik at jeg også skal ha det jævlig i mitt forhold. Det virker som hun andre venninnen tar hennes side også, og bare hører på det hun har å si, og ikke det jeg har å si.

Det har kommet så langt at jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Vi skal jo liksom være venner! Føler at jeg aldri engang kan snakke om han lenger til dem. Hva skal jeg gjøre? Er det rett det de sier at det er jeg som har feil her eller? Vil ikke ødelegge forholdet med vennene mine, men vil heller ikke ødelegge forholdet mitt med typen min.

Jeg er forvirra!

1
3 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Ginger1

Hvis du er HELT sikker på at det ikke er noe i det vennene dine sier - og at han typen din er en positiv kraft i livet ditt - så må du jo bare ignorere dem. Det kan godt hende de er misunnelige på forholdet deres, men samtidig så KAN du jo godt sette av litt mer tid til dem etterhvert, hvis dere har vært sammen i 6 måneder og forholdet er så bra at det kommer til å vare lenge, så kan du godt klare deg uten å se ham en helg i ny og ne.

Det ER viktig å holde på vennene sine også, i alle fall de som er der når man trenger det.

1

Metallian2

HAr en kompis som er inne i sitt 7år av et destruktivt forhold. Krangling (ofte offentlig), sjalusi, pengekrangling osv osv.

Jeg er fremdelels mye med ham selv om jeg ikke fordrar dama. Han vet hva jeg føler men vi holder oss unna temaet til vanlig, spiller data, drikker kaffe og koser oss som kompiser. Venner skal være venner uansett. De har rett til -og jeg mener de skal- si sin mening, men man skal ikke gjæøre livet vanskelig for andre.

Og dessuten- at man de første månedene/året er nyforelsket og stenger omverden litt ute er da helt normalt og det burde de vite.

1

ripstah

Etter det jeg oppfatter, så viker det som om de som har fått problemer med han er sjalue. Jeg vet ikke hva som er best for deg, det valget må du gjøre selv. Finn ut hva som er best for DEG!

*De sier de ikke liker måten han er på (han går til tider gjennom perioder med depresjon)

- Kanskje de mener at hans væremåte ikke er bra for deg? Men det er jo også DU som må velge. Vis du ikke klarer å ta et valg, vil valgene styre deg.

*Vil ikke ødelegge forholdet med vennene mine, men vil heller ikke ødelegge forholdet mitt med typen min.

- Jeg vet ikke hva slags venner du har, men etter min erfaring med venner, så mener jeg at du har dårlige venner. Venner skal jo være der å hjelpe i slike situasjoner? jaja, lykke til.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...