Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg har flere ganger hørt folk prate om hvor viktig berøring av en partner er. Og man kan ha pratet løst om at man blir gal uten berøring, selv i voksen alder.

Jeg har på min side aldri hatt kjæreste, eller vært i faresonen for å få det, for å si det sånn. Og det har altid plaget meg. Men nå begynner ting å endre seg.

Det plager meg ikke lenger at jeg ikke har (har hatt) kjæreste, jeg har tenkt før noenganger at jeg kanskje aldri får, og det har altid vært skremmende. Men nå har jeg mer akseptert det. Jeg har ikke lyst på kjæreste nå, jeg har ikke lyst på en sexpartner, jeg har ikke lyst til å flørte, og værst av alt, jeg har ikke engang lyst til å bli tatt på.

Før kunne jeg leve på en god klem i et par dager, nå føler jeg meg bare ukomfortabel og håper det slutter snart. Berøring virker nesten skremmende på meg, komplementer bryr meg ikke, og jeg har helt mistet gløden.

Tanken min før, da jeg gikk med konstant kjærlighetssorg for en eller annen, var at om mennesker hadde hatt løpetid som dyrene. Hadde det vært mer produktivt. Man hadde kunnet fokusere på jobb, venner og familie. Uten distraksjonen fra det motsatte kjønn.

Men nå som jeg har helt mistet gløden, lysten og alt har blitt til gråtoner, så det bare blitt kjedelig. Jeg ser ikke helt noe mål for meg mer. Jeg er blitt ukonsentrert, slapp, umotivert og lat. Og jeg sanver tilogmed kjærlighetssorg. For jeg har forstått nå, at smaken av nederlag og utilstrekkelighet, smaker bedre enn ingen smak i det heletatt. ______________________________________________________________ Once you go, It will be hard to come back.

1
10 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Ginger1

Hvor gammel er du?

1

Supply

23

1

Ginger1

Ja, da så... Ikke for å bagatellisere, men du er såpass ung ennå at følelsene dine er nok ikke avgått ved døden riktig ennå.

Men det kan være slitsomt å gå rundt med håp og drømmer, så det kan være at de bare har tatt seg en god, lang ferie. Men når tiden er moden og damen er rett, så popper de nok opp igjen, tenker jeg.

I alle fall ingen grunn til bekymring ennå - på flere år.

1

Hannenord

Jeg tenker depresjon jeg.. Lege? Ellers så er det ikke noe galt i å være litt kald og ikke føle lysten til å ha kjæreste.. Men du beskriver at alt er i gråtoner, så...

1

Supply

Nei jeg er ikke deprimert. Har bare mistet lysten på kjæreste. Og det er ganske leit.

Ellers er jeg en fornøyd person, har masse venner, veldig bra jobb og hele fjøla på stell. Jeg har bare ikke noe mål lenger.

______________________________________________________________ Once you go, It will be hard to come back.

1

xinx

Det er bare å fortsette å være seg selv, helt naturlig å ikke gå rundt å føle seg forelsket/betatt av noen. At du for deg selv ser på dette som en permanent situasjon forandrer lite etter egen erfaring :)En vakker dag treffer du helt sikkert på en person som du blir betatt av. Inntil det skjer er det bare å fylle opp tiden med ting du liker å gjøre. Å gå rundt og tro at man _må_ ha kjæreste/hustru/elsker etc. gjør deg bare deprimert, innse at det skjer når det skjer og inntil da så får man nyte det man kan ;)

1

Nyana

Wake up!!!!! Du trenger en dame i livet i ditt! Nøkkelen er å ikke være redd for å dumme seg ut. Du veit ikke hva du går glipp av... Meld deg inn i røde kors elr no der treffer du kanskje en dame som du kan invitere med på cafe elr no :)

1

Supply

Men det er problemet nå. Jeg har ikke lyst på dame. Jeg har lyst til å ha lyst, jeg vet jeg "må" ha det. Men det... ja, vanskelig å forklare. Det er nesten som at alle jenter kjeder meg. Ikke akkurat sånn ment, men følelsen ligner litt.

Jeg er ikke redd lenger, for jeg bryr meg ikke. ______________________________________________________________ Once you go, It will be hard to come back.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...