Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ja, dette skal jeg med glede svare deg på:

Jeg la ut en profil på Møteplassen etter at et langt forhold var over. Jeg tenkte at dette måtte prøves "for morroskyld". Kuult og ha noen å chatte med....

vel... startet å chatte med ei dame der som kommenterte et bilde jeg hadde lagt ut. Etter en masse chatting og mailig hadde vi plutselig blitt kjent med hverandres personligheter og livserfaringer. Vi bestemte oss for å møtes, noe vi gjorde. Det var sykt spennende og skumelt på samme tid. Vel, vi fat skikkelig tonen, møttes flere ganger og nå er vi et par som akkurat hat feiret ett-års dagen. Vi har planer om å tilbringe fremtiden sammen, er kjempelykkelige.

Så klem til!

Fordelen med nettmøter er at man kan bli kjent med en person fra innsiden og ut, man kan avtale første fysiske møte et annet sted enn på byen.

Møteplassen har forandret livet mitt til det bedre!!

Lykke til!

1
SmeltePetter Ja, dette skal jeg med glede svare deg på: Jeg la ut en profil på Møteplassen etter at et langt forhold var over. Jeg tenkte at dette måtte prøves "for morroskyld". Kuult og ha noe...

Det høres jo kjempefint ut. :)

tenkte jeg også skulle legge ut en profil.. det kan jo ikke bli verre... men er jo litt "redd" for det ene og det andre.. som feks hvis jeg treffer personen som jeg har blitt kjent med gjennom chattingen og kjemien ikke stemmer.... hmmm... blir jo litt skuffet da..

men men,...

1

Heisann.

Jeg har ikke prøvd møteplassen, men for noen år siden var jeg på ett annet treffsted på nettet.

Det er som sagt tidligere sagt , man etablerer kontakter , chatter og blir kjent. Min samboer og jeg traff hverandre på nettet for snart 5 år siden første gangen, vi hadde bare sporadisk kontakt på nettet.

Etterhvert ble det mer og mer. En dag på nett i fylla(ca 1 år etter) sa jeg at hun var hjertelig velkommen på grillfest som skulle arrangeres noen helger etterpå.

Dette hadde jeg seff glemt helt til hun da plutselig ringte og sto i nabolaget :) Jeg ble nervøs men tenkte , her er det bare å trekke pusten og stå for det som er gjort.

Vel, kvelden ble den merkligste kvelden ever. Den hotte dama som jeg følte jeg kjente.

Til sommeren har vi bodd sammen i 4 år. Vi har hus bil og hund.

Det er mulig :)

Lykke til

1

Har ikke prøvd møteplassen, men har prøvd andre sider. Jeg har funnet kjærester på denne måten, men det har vel ikke vært helt vellykket. Men internett har vel kanskje ikke vært grunnen til at disse ikke har vært velykket. Det har jo vært andre ting. Men jeg tror egentlig ikke det ene er mer vellykket enn det andre.

Du kan være uheldig der ute når du velger utenom nettet også, du kan være heldig. Samme gjelder på internett. Det som kanskje er litt lettere der ute i det fri er at om dem skal lure deg vet du litt mer om personen, dvs, har kanskje sett hus og hjem, har felles kjente (bevis på dette) og ligendes.

Husk å vær litt skeptisk og vis dine grenser over hva du er ute etter dersom du er ute etter noe seriøst noe. Og for all del, sluk ikke alt folk sier på 1,2,3 :) Ha den i bakhodet når du snakker med noen. Litt kritisk eller tankefull er det lov å være. For det er mange tullinger på nett og ellers også :)

Lykke til!

1

Litt tidlig enda, men jeg er sammen med ei jente jeg møtte der for 6 mnd siden. Det eneste jeg ikke likte med møteplassen at man har en veldig begrenset profil om man ikke betaler ekstra for det. Jeg er kanskje kravstor, men den perioden jeg fikk ha det gratis var i mitt tilfelle lang nok. :)

1

Haha, jeg og en kompis lagde en faslk profil der, for og se hva som skjedde.. Vi olagde den perfekte jenta.. (slank, trent, jobb, sunne hobbier som drikking og shopping, i tillegg til at hun gikk på bi.. blond OG smart) med en unge.. Og allikavel var det mange som svarte.. på ett døgn hadde vi fått over 50 svar.. Så ble vi lei, og sletta hele greia.. :o

1

det høres kanskje selvfølgelig ut, men mitt råd til nettsjekkere er alltid: sørg for å møtes så fort som mulig! ellers blir du sittende foran data'n og sløser bort masse tid på jenter som egentlig ikke er aktuelle.

1

Yes, jeg også møtte min kjære på nettet. Dagen jeg begynte å snakke med han, uttalte jeg meg veldig negativt og skeptisk om det å møte folk på nette. Så jeg takker venninna mi for den herlige mannen jeg nå har flyttet sammen med=) Vi har til og med gått så langt at vi har fått oss to katter;)

Bare å slenge seg på bølgen med internettdating, det gir rom for å bli godt kjent før en møtes, og det er jo veldig spennende. (hvis personen er ærlig i hver fall) :)

1

Lignende innlegg

Psykologi Slettet-7EYA3G Publisert

Hvordan takle Angst? Psykologens Verktøy

Hvis du sliter med stress og angst, så vil denne samtalen hjelpe: https://youtu.be/5HT3vsg3PVI Psykologen Ida er spesialist på Angst, og forklarer på en god måte både hva det er og hvordan du blir kvi...
1
0 svar

alder

Kronprinsessen er blitt 50 år, og er stadig blendende vakker. så mye klager eldre kvinner over alderens herjinger. Har spekulert på fenomenet "gamle griser". Det er ikke seksualoiteten i ungdommen som...
1
1 svar

Dating

Dersom du skal finne en kjæreste, søk på Sukker.no, man kan bli helt overveldet over hvor mange flotte kvinnerdey er der, styr unna C-date, det er ekstremt vanskelig å si opp abonnementet, når du opp...
1
0 svar

losjeskrål

Mureriet alene skaper utalligefortvilte single. Du som er ond murerkvinne, kunne du levd sammen med en "utafor"? Umulig. Under postmodernismen, liksom Mars går bakover, går kvaliteten på kulturen bako...
1
0 svar
Psykologi Script Publisert

Warholm

Se bort fra moralen, så er Warholm og Northug litt av samme typen, smarte, følsomme (det er her hemmeligheten ligger), som gjør det utrolige ved de største anledninger.
1
0 svar
Psykologi Script Publisert

Bråthen

Bråthen er simpelthen uavsettelig, det må skiforbundet forstå. De er nødt til å nøye seg med en advarsel, noe sånt, dette er en tapt sak for dem. Bråthen kan vel også roe seg litt. Det må komme til et...
1
0 svar
Psykologi Script Publisert

Bråthen

De som vil sparke Bråthen, kan alle skiftes ut, uten at noe av større verdi for norsk hoppsport går tapt. Bråthen derimot (og Støckl), er enestående ressurser for hopplandslaget. At Bråthen kanskje h...
1
0 svar
Laster...