Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Helt enig. Er du ikke fornøyd i forholdet får du bryte ut, ikke sjekke opp folk mens man fortsatt er sammen med noen.

1

Dette stemmer godt med mine erfaringer. Var for en tid tilbake på en datingside og der var det samboere og gifte som dominerte av de som søkte partnere. Jeg var så naiv at jeg troddde sånne steder var seriøse, men fikk fort merke noe annet.

Oppdaget ganske raskt at det var elskerinner og uforpliktende sex de var ute etter. Ble mange illusjoner fattigere og erfarte et det var spenning de søkte og ikke noe annet.

Det er vel det de ønsker og derfor de melder seg på i sånne sammenhenger.

Mitt opphold der ble ikke langvarig og mine erfraringer var at dette var ikke noe seriøst men de var drevet av eventyrlyst og spenning. Jeg er ikke overrasket over at mannfolk søker på sanne konsept, for for disse mennene var damene kun for adspredelse og spenning, mens partneren ikke visste gva de drev med.

Sånt er nok mye vanligre enn b\jeg var forberedt på, så dette er jeg ikke overrasket over.

Hva som går av slike menn er at de har et ego som er større enn vettet og mitt syn på slike menn er ikke positivt.

Fortsetter livet som singel og lever i nuet for sånne menn er ikke mye verdt å ofre tid og energi på.

1
M43 hva med avtalt frihet???

Ja hadde det bare vært det du, men Jakten-Linda opplyser ingenting om noe slikt.

Tvert i mot.

Du skjønner, handler det om avtalt frihet, så bør alle parter være klar over dette. Men så lenge Jakten-Linda avslørte at friere var samboende ved hjelp av google, så kunne ikke dette handle om "avtalt frihet". Da ville de vel ha vært åpne om dette i første brev?

Skjønt noen var åpne, det var de som skrev at hadde de vært single så ville de ha skrevet ...

Nåja, det siste ble ikke helt greit det heller.

1

For mange år siden jobbet jeg som bartender og servitør på et hotell ved siden av studiene. Hotellet hadde mange faste gjester, og en rekke av dem var stadig med hver sine damer - eller forskjellige. Det komiske var da januar kom og alle faste gjester ble invitert på middag og gratis weekend på hotellet. Den helgen ble de invitert med partner, og de fleste hadde med seg sine koner. Det var sjelden det var samme kvinnen som vi så gjestene med resten av året.

Det var utrolig fristende å komme med en kommentar, som: "Kunne ikke din kone bli med denne helgen?"

;-)

Vedr dette med utroskap, så er det ikke kun menn som bryter grensene. Kvinner er utro like mye - om ikke mer, dessverre.

1

Akkurat det samme som galt med damer som gjør det dette også...

Men det var jo selvsagt viktigst for deg å dra menn frem som svin!

1
Smaukjærring For mange år siden jobbet jeg som bartender og servitør på et hotell ved siden av studiene. Hotellet hadde mange faste gjester, og en rekke av dem var stadig med hver sine damer -...

Det var utrolig fristende å komme med en kommentar, som: "Kunne ikke din kone bli med denne helgen?"

Det var kanskje like greit dere lot det være ..:)))

Men jeg kan ikke fri meg fra tanken på hvordan tv-programmet Jakten på Kjærligheten kunne blitt for enkelte dersom de plutselig oppdaget samboeren sin som frier på tv.

For ikke å snakke om medie-showet dersom den forsmådde fru gikk ut i offentligheten med historien?

Wow sier jeg.

Ser at du linker til en artikkel om at kvinner er mer utro enn menn. Ja det er så, men jeg vet ikke helt. Tror du kvinner ville stillt opp som frier i Jakten på Kjærligheten mens mannen satt intetanende hjemme?

Bruker ikke kvinner å mest mulig å skjule utroskapen sin da, liksom være litt mindre frekke?

1
PopMyHead Stønn sjøl.Artikklen er lest den.Og?

Jeg skal da gi deg ett godt råd. Prøv å styr unna avisoppslag samt tråder på vgd som omtaler noe negativt om menn. Det kan likevel hende du finner noe å lese, jeg mener det finnes nok av både matoppskrifter og strikkeoppskrifter du kan fordype deg i.

Akkurat slik jeg styrer unna skrekkfilmer da jeg ikke tåler slike.

1
GARDSDATTRA [sitat…] Er du kverulant eller?

Jeg er nok det.Også liker jeg å erte opp situsjonen.Du gikk jo rett i fella med full kraft så da lykkes jeg=)

Håper du kan tilgi meg for "trollingen" min.Alt var selvsagt bare for moro skyld.Fikk meg en god latter,skal innrømme det.

Vet at du er en fornuftig dame med kloke meinger,så for all del,kritikken av frierne i artiklen er så absolutt berettiget.

Helt utrolig å fri til andre mens man selv er gift med noen..kan jo lure på om folk er dumme rett og slett.

Skill deg iallefall først før du frir,alle vet vel det.

God helg fra han som elsker å provosere

1
PopMyHead Jeg er nok det.Også liker jeg å erte opp situsjonen.Du gikk jo rett i fella med full kraft så da lykkes jeg=) Håper du kan tilgi meg for "trollingen" min.Alt var selvsagt bare for...

Helt utrolig å fri til andre mens man selv er gift med noen..kan jo lure på om folk er dumme rett og slett.

For å generalisere litt i retur, så kan kan si at mange menn ikke bryter ut av et forhold før de har en ny dame på trappene (og derfor ser man så mange gifte/samboende menn på datingfora), mens kvinner oftere gjør forholdet slutt og SÅ starter de jakten på kjærligheten.

Ser at hun i ett tilfelle søkte på google og fant ut at en søker var samboende. Dette er jo høyst upålitelige opplysninger. Det kan være utdatert, være om folk med samme navn, osv.

1
GARDSDATTRA Ok, men da får du starte en tråd med det som tema. Her er det Jakten-Linda sine opplevelser med utro menn som er tema.
deleted287273

Ok. Det er dumt av mennene. Men kanskje konene deres har brutt de ned psykisk gjennom mange år med psykisk trakkasering og drittslenging.

De er nedbrutte, tafatte og ser plutselig ei blid trønderdame på tv, ei som gir dem troa og livsgnisten tilbake. De er så kuet av sin kone/samboer at de ikke evner å forlate henne, men tar allikevel kontakt med Linda.

1
deleted287273 Ok. Det er dumt av mennene. Men kanskje konene deres har brutt de ned psykisk gjennom mange år med psykisk trakkasering og drittslenging. De er nedbrutte, tafatte og ser plutselig...

De er nedbrutte, tafatte og ser plutselig ei blid trønderdame på tv, ei som gir dem troa og livsgnisten tilbake. De er så kuet av sin kone/samboer at de ikke evner å forlate henne, men tar allikevel kontakt med Linda.

Ja dakars mannfolk, og så om ikke alt var alt for jævlig fra før, så vil ikke denne søte trønderpia ha noen av dem heller.

Ikke greit i det hele tatt, for hvordan skal nååå stakkarene klare seg i framtida?

2

Lignende innlegg

Psykologi Script Publisert

Sinne

Jeg har tidligere påpekt hvordan ydmykelser fremkaller sinne. hos strandberg og mange av oss, dersom andre stetter oss i en ydmykende situadsjon. Og hva med sjalusi? Hva er det annet enn tanken på utr...
1
0 svar
Seksualitet oeao Publisert

Økt seksualitet

Moreller, jordbær og agurker øker seksualiteten. Det finnes mange produkter for dette men jeg tror disse er bedre. Ser man på fasongen er de som et penis hode, jordbær og resten av formen. For kvinner...
1
0 svar
Psykologi Slettet-7EYA3G Publisert

Hvordan takle Angst? Psykologens Verktøy

Hvis du sliter med stress og angst, så vil denne samtalen hjelpe: https://youtu.be/5HT3vsg3PVI Psykologen Ida er spesialist på Angst, og forklarer på en god måte både hva det er og hvordan du blir kvi...
1
0 svar

alder

Kronprinsessen er blitt 50 år, og er stadig blendende vakker. så mye klager eldre kvinner over alderens herjinger. Har spekulert på fenomenet "gamle griser". Det er ikke seksualoiteten i ungdommen som...
1
1 svar

Dating

Dersom du skal finne en kjæreste, søk på Sukker.no, man kan bli helt overveldet over hvor mange flotte kvinnerdey er der, styr unna C-date, det er ekstremt vanskelig å si opp abonnementet, når du opp...
1
0 svar

losjeskrål

Mureriet alene skaper utalligefortvilte single. Du som er ond murerkvinne, kunne du levd sammen med en "utafor"? Umulig. Under postmodernismen, liksom Mars går bakover, går kvaliteten på kulturen bako...
1
0 svar
Psykologi Script Publisert

Warholm

Se bort fra moralen, så er Warholm og Northug litt av samme typen, smarte, følsomme (det er her hemmeligheten ligger), som gjør det utrolige ved de største anledninger.
1
0 svar
Laster...