Samliv og kjærlighetsrelasjoner

Arayah

Kjærlighetssorg - gode råd!

Når det gikk skeis i forholdet ga mamma meg ett tips jeg setter utrolig pris på. Hun sa jeg skulle sette meg ned å skrive ett brev til han ,hvor jeg kunne skrive alt jeg følte og tenkte som han aldri skulle lese. Først syntes jeg dette hørtes utrolig teit ut men jeg gjorde ett forsøk og har vel aldri felt så mange tårer noensinne,jeg fikk virkelig lettet på trykket og gjorde dette mange ganger gjennom prossessen.

Legger ved kopi av det første brevet jeg skrev til han. Nå er det kanskje ikke verdens mest rasjonelle og oversiktlige brev men følelser er ikke alltid rasjonelle: håper andre har fler gode tips på lur, da det er ufattelig vondt med kjærlighetssorg -enten man er den som gjorde det slutt, eller om man ble gjort slutt med!

"Gutten min

jeg vet det ikke har gått ett døgn engang siden alt raste men alikevel savner jeg deg noe så utrolig mye.bare tanken på å ikke snakke med deg ikveld eller andre dager er så vondt ,den jeg aller mest vil snakke med er deg,om hvor vondt jeg har det og om hvor mye jeg vil ha deg.. og kunne du bare si det tilbake..hva hadde jeg ikke gjort for å høre lattern din en gang til??

jeg har angra så mye de siste timene på att jeg gjorde det jeg gjorde igår igår, hadde ting ordnet seg hvis jeg ikke gjorde det? har alt mellom oss vært falskt? hva tenker du egentlig? om hvorfor du har sagt enkelte ting? rett og slett lurer jeg på hva du har ment med alt sammen..

det slaget jeg fikk er så hardt for jeg henger meg hele tiden opp i da du lova att du skulle si ifra hvis det forandret seg til den ene eller andre veien,også gjør du sånn... har jeg virkelig ikke betydd mer enn det for deg? alt går tilbake til,hvorfor har du sagt det du har sagt??

jeg trenger ikke gå mer enn en uke tilbake for å finne en fantastisk flott tid med deg, jeg lo så mye og vi snakka så åpent om ting,jeg begynte å tro att ting virkelig gikk den rette veien,så hvor gikk alt galt,hva skjedde?

jeg får vondt helt inn til rota hver gang jeg ser navnet ditt på facebook, og se på tlf min klarer jeg ikke,jeg har over 1700 meldinger der med deg ,mest lyst til å slette alt sammen har jeg men da er liksom alt borte vekk,akkurat som det aldri har skjedd..og jeg vet jeg kommer til å lese hver eneste melding gang på gang,tenke over samtalene våre,lese loggen på facebook så mange ganger før jeg gir slipp..det er hardt å akseptere att jeg har mista en av de viktigste personene i livet mitt selvom jeg ga slipp på deg selv.. for stoltheten kommer frem og vise seg sårbar kan man jo ikke gjøre,men det er kanskje like greit så slipper jeg få ett enda hardere slag enn hva jeg har fått..

jeg sitter også å tenker ,leter etter måter å få deg tilbake, men kan man få tilbake noe man aldri har hatt? hvordan skal jeg klare å være venn med deg? hvorfor lot du meg tro det var en mulighet hvis det ikke var det? hvorfor kunne ikke vi ,bli vi? hvorfor har jeg så mye følelser i sving når du ikke har noen?

hadde du bare ikke vært så lett å snakke med, hadde du bare ikke vært så snill og god,hadde du bare ikke vært en som får meg til å le av det mest idiotiske, hadde du bare ikke vært det første jeg tenkte på når jeg sto opp ,og det siste jeg tenkte på før jeg la meg ,hadde du ikke smilt meg inn i hjerterota,hadde det ikke gnistra av øynene dine og hadde jeg bare kunne glemme deg,da hadde alt vært enklere for meg...

jeg savner deg...og tydeligvis er jeg utrolig glad i deg..

Men mest av alt tenker jeg på hvordan jeg kan ta tapet av noe som kanskje aldri var så tungt..."

1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hei! Jeg har vært i en lignende situasjon for lenge siden. Du gir ikke så mye info om hvorfor bruddet skjedde, du sier du har "gjort noe", men ikke hva, forresten.

Her er det som jeg tror skjer om folk sender et slikt brev:

-Det som er bra ved å sende brevet er at da vet han hva han vil miste. :) Og han kommer til å huske deg som noe bra og savne de gode minnene etterpå. Hvis han blir såret av en annen jente senere vil han huske deg og sikkert savne deg.

-Det som er negativt ved å sende det, er at da vet han at han har deg, og man vil jo ofte ha det man ikke kan få.... så kanskje han rett og slett ikke vil svare for å vise deg at han ikke bryr seg, og såre deg på andre måter. Skyve deg langt vekk.

Det som skjedde med deg var vel for lenge siden, så dette her er generelle tips til andre.

1

nei det sa jeg vel ikke, egentlig hadde jeg ikke gjort noe, det jeg refererte til her var å faktisk ta steget ut av forholdet det var det jeg hadde gjort. Selvom jeg faktisk gjorde det selv satt jeg igjen i dyp kjærlighetssorg, kanskje fordi jeg var redd innerst inne att grunnen til att jeg gjorde som jeg gjorde var egen usikkerhet ,og ikke noen reelle feil fra hans side.

Enig med deg ang sending av brev av denne typen, jeg personlig sendte aldri noen av disse ,da de kun ble skrevet for att jeg skulle klare å sette ord på alle følelsene og sette det svart på hvitt, altså tvinge meg selv til å ta ett oppgjør med alt sammen...

Kan vel si jeg ble litt paff over att jeg kunne føle så stor sorg over noe jeg endte selv.

1

Når jeg var 12 år hadde jeg en kjæste. Hun var den peneste og beste jenten jeg noen sinne hadde, som person. Vær så snill og jelp meg med kjærlighetsorg. Jeg griner hver dag og er lei meg inni meg og utenpå, jelp meg jeg vil ha ny kjæste!

1

jeg har angra så mye de siste timene på att jeg gjorde det jeg gjorde igår igår, hadde ting ordnet seg hvis jeg ikke gjorde det?

Hva var det du gjorde da?

1

Lignende innlegg

Psykologi Script Publisert

Sinne

Jeg har tidligere påpekt hvordan ydmykelser fremkaller sinne. hos strandberg og mange av oss, dersom andre stetter oss i en ydmykende situadsjon. Og hva med sjalusi? Hva er det annet enn tanken på utr...
1
0 svar
Seksualitet oeao Publisert

Økt seksualitet

Moreller, jordbær og agurker øker seksualiteten. Det finnes mange produkter for dette men jeg tror disse er bedre. Ser man på fasongen er de som et penis hode, jordbær og resten av formen. For kvinner...
1
0 svar
Psykologi Slettet-7EYA3G Publisert

Hvordan takle Angst? Psykologens Verktøy

Hvis du sliter med stress og angst, så vil denne samtalen hjelpe: https://youtu.be/5HT3vsg3PVI Psykologen Ida er spesialist på Angst, og forklarer på en god måte både hva det er og hvordan du blir kvi...
1
0 svar

alder

Kronprinsessen er blitt 50 år, og er stadig blendende vakker. så mye klager eldre kvinner over alderens herjinger. Har spekulert på fenomenet "gamle griser". Det er ikke seksualoiteten i ungdommen som...
1
1 svar

Dating

Dersom du skal finne en kjæreste, søk på Sukker.no, man kan bli helt overveldet over hvor mange flotte kvinnerdey er der, styr unna C-date, det er ekstremt vanskelig å si opp abonnementet, når du opp...
1
0 svar

losjeskrål

Mureriet alene skaper utalligefortvilte single. Du som er ond murerkvinne, kunne du levd sammen med en "utafor"? Umulig. Under postmodernismen, liksom Mars går bakover, går kvaliteten på kulturen bako...
1
0 svar
Psykologi Script Publisert

Warholm

Se bort fra moralen, så er Warholm og Northug litt av samme typen, smarte, følsomme (det er her hemmeligheten ligger), som gjør det utrolige ved de største anledninger.
1
0 svar
Laster...