Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ved jevne mellomrom dukker det opp tråder der man forguder asiatiske koner og hater norske, mens motparten beskylder de asiatiske damene for å være lykkesøkere uten kjærlighet.

Antar at det er litt sannhet i begge tilfellene. Personlig har jeg asiatisk kone. Dvs filippinsk. Har vært gift før i 10 år med ei filippinsk kone, men som mange andre ekteskap, helt uavhengig av partenes etnisitet, så gikk det ekteskapet filleveien. Men kone nummer to ble også filippinsk. Det var liksom ikke noen tvil om det. Det fristet ikke med norsk dame rett og slett, uten at jeg nødvendigvis skal rakke ned på norske damer av den grunn, så har jeg altså fått preferanser for asiatiske damer. Jeg bruker å si på spøk at dersom man har fåt smaken på asiatisk kan man aldri noen sinne gå tilbake igjen.

Poenget med innlegget mitt egentlig er nettopp dette å gå tilbake til norsk dame igjen. Jeg kjenner mange som har valgt asiatisk etter et feilslått norskt ekteskap, men jeg har aldri hørt om at det har skjedd motsatt vei? Dvs at noen har valgt norsk dame etter et feilslått ekteskap med en asiater.

Kan noen fortelle meg at jeg tar feil? Da hadde det vært fint å høre om noen som hadde konkrete eksempler på dette og ikke bare at "slik er det sikkert". For jeg er helt sikker på at det har skjedd, jeg kjenner bare ikke til at det er tilfelle.

3
302 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

LaCangura

Kanskje fordi mange av de som skaffer seg asiatisk kone ikke har nubbsjangs på de norske, eller orker å gjøre et tiltak for å skaffe seg en og derfor bare har gitt opp? Eller at de stiller såpass høye krav til damene at hvinnesynet deres er så skjevt at bare en underdannet asiater kan innfri. Asiatiske damer er det jo bare å hente seg.

4

villevika

Eller at de stiller såpass høye krav til damene at hvinnesynet deres er så skjevt at bare en underdannet asiater kan innfri

Hvis du tror at asiater er underdanige, så kjenner du ikke mange av den sorten.

2

torestre

Det kan jeg skrive under på. Det er bare utad at jeg får lov til å være sjefen. Når gjestene har gått og vi er alene, så er det en helt annen tone gitt.

1

taknina

Det er iallefall sikkert ,og en soleklar tommel for det soleklart beste innlegget i denne tråden. Eg kjenner mange , og dette er i det fleste tilfellene , og en større prosent en norske damer, damer med ben i nesen som ikke lar seg pille på nesen.

1

torestre

Nå ser jeg ikke akkurat ut som noen Brad Pitt. Har aldri gjort det. Det som imidlertid er tilfelle er at jeg nok som ungdom slet med å få damer. I dag ville det ikke vært noe stort problem. De norske damene på min alder ser gjerne etter litt andre kvaliteter enn en stram rumpe og sixpack. Man har gjerne litt andre krav til en livspartner når man er 40 enn det man hadde når man var 20.

Så at jeg ikke har draget på norske damer? Jeg tror ikke det egentlig er det store problemet. Anser at jeg har normale sjanser der.

Men altså årsaken til at jeg startet tråden var at jeg ville høre om noen som hadde gått tilbake til norsk dame etter å ha hatt asiatisk. Så langt må jeg si at jeg er skuffet. Jeg har som sagt aldri hørt om noen, men de må da finnes?

1

LaCangura

Så at jeg ikke har draget på norske damer? Jeg tror ikke det egentlig er det store problemet. Anser at jeg har normale sjanser der.

Det var ikke nødvendigis utseende jeg tenkte på. Jeg bryr meg generelt lite om dette når det gjelder menn. Har bare dårlige erfaringer med menn som har thaidamer. Mange av dem er såkalte 3-4 sorteringer som har sitt å slite med. Dessverre.

1

Hårdott

Det er ikke så rart. Om du har hatt mange år med ekteskap med en asiatisk kone er du jo totalt uinteressant for norske damer også.

Får ordlegge meg som deg: Skal ikke rakke ned på menn som sannsynligvis (ikke alltid da) har kjøpt en kone, men det er nå sånn det er...

Menn som har importert en asiater de ikke kan kommunisere flytende med en gang, virker for meg som menn som er så dårlige at de ikke klarer å skaffe ei dame som er BÅDE perfekt OG de kan kommunisere med.

Pluss at de sannsynligvis tenker på sex+matlaging, over personlighet. Jada, jeg vet at dere ikke ser på det sånn, men jeg ville aldri datet en slik mann.

Så det spørsmålet trenger du ikke lure på engang. :)

3

Thyra

Menn som har importert en asiater de ikke kan kommunisere flytende med en gang, virker for meg som menn som er så dårlige at de ikke klarer å skaffe ei dame som er BÅDE perfekt

Hvilke menn klarer å skaffe ei dame som er perfekt?!?

1

nri-20

Jag har verdens snillaste og goaste og hon skøter alt husarbete og tar hand om vara barn samtidigt som hon jobbar 5 skift og klarar godt av all samkvæm . Og hon ær NORSK så ikke ge opp dom damerna lurar i sivet ;-)

1

casino

Det er ikke så rart. Om du har hatt mange år med ekteskap med en asiatisk kone er du jo totalt uinteressant for norske damer også.

Ja det er noe som heter skjemt frukt

1

torestre

Menn som har importert en asiater de ikke kan kommunisere flytende med en gang, virker for meg som menn som er så dårlige at de ikke klarer å skaffe ei dame som er BÅDE perfekt OG de kan kommunisere med.

Pluss at de sannsynligvis tenker på sex+matlaging, over personlighet. Jada, jeg vet at dere ikke ser på det sånn, men jeg ville aldri datet en slik mann.

Filippinere snakker utmerket engelsk. Så kommunikasjon har aldri vært noe problem. Når det gjelder matlaging er det som regel jeg som står for den. Er mest glad i norsk mat. Så det har gjerne vært slik at jeg lager min mat og hun lager sin mat. Slik har det fungert i begge ekteskapene.

Når det gjelder sex? Tja, anser at det første ekteskapet var rimelig normalt der, selv om det kanskje er litt mer enn normalt i ekteskap nr 2. Men igjen, hva er normalt og unormalt i den sammenhengen? Et ekteskap er vel gjerne mer enn sex.

1

Mayas

synes det er gildt å lese om dine gode erfaringer med din kone. Kan antagelig ikke besvare det du stiller fullt ut . Har for det meste supre erfaringer og minner fra de norske jentene jeg har hatt kjær.

Liker dårlig at våre jenter blir spilt opp som kontrast til asiatiske jenter. Det er unødvendig å trekke dem ned for selv å ha et "alibi" for at man har funnet kjærligheten med en asiatisk kvinne.

Det er like tåpelig og langt fra sannheten at vi som har utenlandske partnere er tredjerangs sortering her til lands..likeledes at kvinnene har valgt oss av.. skal man skrive.. nødvendighet.

Endrede reise / ferievaner, ineresse for orientalsk kultur osv bør også inn i den ligningen før forenklede konklusjoner trekkes.

Min nåværende er ett av " buddhas barn" , en kvinne jeg ønsker å bli gammel sammen med. Høyt utdannet er hun, fordomsfri, raus i hjertelag og skarp i tankene. forholdet utviklet seg akkurat som et hvilket som helst lykkelig forhold her hjemme, full førsteklaff og gradvis modning som en god vin.

Min største betenkelighet faktisk, var å eksponere henne for de fordommene som dessverre gror her hjemme.

JEg legger inn disse betraktingene her utelukkende for å bidra til et mer nyansert syn på tverrkulturelle kjærlighetsforhold. Visst er det legio å bringe frem uheldige erfaringer, der menn som neppe burde være i noe forhold overhodet, viser adferd som ikke er verdig.

Det bør derimot ikke prege det eksisterende synet på slike relasjoner, siden det også får en uverdig form ingen er tjent med.

mvh Mayas

2

Madelene6

Eg legger inn disse betraktingene her utelukkende for å bidra til et mer nyansert syn på tverrkulturelle kjærlighetsforhold. Visst er det legio å bringe frem uheldige erfaringer, der menn som neppe burde være i noe forhold overhodet, viser adferd som ikke er verdig.

Det bør derimot ikke prege det eksisterende synet på slike relasjoner, siden det også får en uverdig form ingen er tjent med.

mvh Mayas

Bare for oppklaringens skyld!

Hvor mange av de asiatiske damene skiller seg innen to år etter deres førstefødte barn, her i Norge?

1

Dovenpeis

Nå må du ikke frata multikulturalistene deres dagdrømmer om multikulturalismens fortreffeligheter ved å påpeke virkeligheten.

For øvrig synes jeg du bør gjengjelde greske kvinners avvisning av nordiske menn ved å avvise greske menn. Hvis ikke ydmyker du jo nordiske menn når de ikke får den samme adgangen til greske kvinner.

1

torestre

Min tråd hadde ikke intensjon om å "dra ned" norske kvinner. Dersom noen har forstått det slik har de misforstått meg og jeg beklager det.

Det er imidlertid en kulturforskjell mellom asiatiske og norske kvinner og jeg foretrekker da asiatiske. Men det er min personlige mening. Jeg kjenner mange norske kvinner som jeg liker veldig godt. Selv om det kanskje ikke høres slik ut i denne tråden så er jeg faktisk utpreget sosial og glad i mennesker. Og det virker også som jeg er relativt godt likt blandt de menneskene jeg møter. Uavhengig av deres kulturelle bakgrunn.

Men selv om jeg kjenner mange flotte norske damer, så er det ingen av de jeg kunne tenke meg å dele livet med, annet enn da som venner.

1

Hårdott

Men selv om jeg kjenner mange flotte norske damer, så er det ingen av de jeg kunne tenke meg å dele livet med, annet enn da som venner.

Isåfall kjenner du ikke flotte nok damer.

Som igjen er fordi du sannsynligvis ikke er flott nok.

Men jeg "prøver ikke å rakke ned på deg", det er nok "bare på grunn av kulturforskjeller" mellom deg og mennene som får de flotte 12 år yngre norske jentene. :)

For å bruke dine ord.

1

IkkeHeltGod

Jeg får melde meg inn i debatten da. Jeg har vært sammen med en fillipinsk dame i rundt 10 månender, og har bestemt meg for aldri igjen. Det skjedde litt for raskt og jeg visste egentlig ikke helt hva jeg gikk inn i. Jeg synes rett og slett de er for "enkle". Ja, de har mange egenskaper som menn kan finne positive som at de er snille, glad i sex, villige til å gjøre husarbeid og alt det andre, men jeg synes rett og slett de blir kjedelige og lite stimulerende. Alt det jeg har vokst opp med og ser på som viktig forstår de seg ikke på i det hele tatt. Nei, det var ikke noe for meg.

2

Tordenskjold3

Hadde hun norsk før dere ble sammen?

1

IkkeHeltGod

Nei, men hun hadde jobbet som au pair i Norge i et år. Traff henne bare på en vanlig norsk sjekkeside. For min del er nok problemet at jeg rett og slett synes det er litt vanskelig å omgås folk som har vokst opp i et underutviklet land. Jeg kjedet meg rett og slett veldig ofte, og sovnet endog flere ganger når vi var sammen, midt på dagen. Tror nok at damer derfra passer bedre for menn uten så mye høyere utdanning egentlig.

1

torestre

Bra, da er du førstemann. Jeg visste vel at dere fantes.

1

IkkeHeltGod

Ja, og det er nok ikke noen overraskelse av vi var veldig uenige om det. En grunn til å finne utenlandsk dame er vel at det er svært få ledige norske damer i tredveårene som er relativt normale og ikke har barn, men man behøver jo ikke dra til Øst Asia av den grunn.

1

Noreger

Ja, nå venter jeg bare til det passer å reise til Thailand. Straks det åpner er jeg der. Har ordnet med seks ukers opphold. Det tar jo gjerne ei halv uke å tilpasse seg og da får en jo en fin tur.

Skal dra til Phuket, Pattaya og Hua Hin, samt selvsagt Bangkok. I Hua Hin er det jo temmelig mange Norske som holder til da.

Hadde tenkt tre uker i FIlippinene og tre i Thailand, men det er nok bedre å fokusere på et område om gangen.

Har datet to Thai damer her i Norge nå, og mitt inntrykk av de har bare blitt bedre etter det. .

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...