Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ved jevne mellomrom dukker det opp tråder der man forguder asiatiske koner og hater norske, mens motparten beskylder de asiatiske damene for å være lykkesøkere uten kjærlighet.

Antar at det er litt sannhet i begge tilfellene. Personlig har jeg asiatisk kone. Dvs filippinsk. Har vært gift før i 10 år med ei filippinsk kone, men som mange andre ekteskap, helt uavhengig av partenes etnisitet, så gikk det ekteskapet filleveien. Men kone nummer to ble også filippinsk. Det var liksom ikke noen tvil om det. Det fristet ikke med norsk dame rett og slett, uten at jeg nødvendigvis skal rakke ned på norske damer av den grunn, så har jeg altså fått preferanser for asiatiske damer. Jeg bruker å si på spøk at dersom man har fåt smaken på asiatisk kan man aldri noen sinne gå tilbake igjen.

Poenget med innlegget mitt egentlig er nettopp dette å gå tilbake til norsk dame igjen. Jeg kjenner mange som har valgt asiatisk etter et feilslått norskt ekteskap, men jeg har aldri hørt om at det har skjedd motsatt vei? Dvs at noen har valgt norsk dame etter et feilslått ekteskap med en asiater.

Kan noen fortelle meg at jeg tar feil? Da hadde det vært fint å høre om noen som hadde konkrete eksempler på dette og ikke bare at "slik er det sikkert". For jeg er helt sikker på at det har skjedd, jeg kjenner bare ikke til at det er tilfelle.

3
302 kommentarer

joplina

Problemet er at du setter opp en stråmann

Det finnes ingen stråmann her.

Enten er man motstander av innvandring til Norge eller så er man det ikke.

1

ynnory

Enten er man motstander av innvandring til Norge eller så er man det ikke.

Ønsker meg en langt bedre innvandringspolitikk. Her har mange regjeringer skuffet.

1

NufcRbk

Enten er man motstander av innvandring til Norge eller så er man det ikke.

Bildet er som regel mer nyansert enn det.

1

joplina

Det er ikke så veldig mye mere nyansert enn som så...Faktisk.

Om vi skal være skikkelig blånøye så er det vel ingen innvandring til Norge som sådan. Våre nye landsmenn kommer vel som følge av flyktninge-og asylsøknader som behandles, samt familiegjenforeninger - ofte etter inngåtte ekteskap. Ikke ordinær immigrasjon som innvandring er.

Men vi kaller dem innvandrere likefullt. Resten kommer gjennom familiegjenforening...koner, barn, foreldre og tante og onkel osv osv

Og så har vi fremmedarbeidere/gjestearbeidere her...polakker og svensker osv osv

EØS-avtaler og avtaler mellom europeiske land regulerer dette....så dette er ikke innvandring.

- Så slik jeg ser det er innvandring det som gir oppholdstillatelse og statsborgerskap ..... flyktninger(typ krigsflyktninger), asylanter (søker f.eks politisk/religiøst asyl) og folk som kommer gjennom familiegjenforening....og her har vi mange importkoner.

Er man motstander av innvandring til Norge så er man motstander til at fremmedkulturelle kommer hit og får norsk statsboregrskap og permanent opphold.

Hvis det skal nyanseres opp mot en spesifikk religiøs gruppe mennesker , så er det vel religionsmotstander man er.

1

IkkeHeltGod

Enten er man motstander av innvandring til Norge eller så er man det ikke

Nei, det er ikke så enkelt. Det vanlige er å være imot innvandring av muslimer. Det er ikke slik at man enten må være imot all innvandring eller for all innvandring.

1

joplina

Det vanlige er å være imot innvandring av muslimer

Da har man alltså noen religionsfordommer som er ute å går

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...