Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ved jevne mellomrom dukker det opp tråder der man forguder asiatiske koner og hater norske, mens motparten beskylder de asiatiske damene for å være lykkesøkere uten kjærlighet.

Antar at det er litt sannhet i begge tilfellene. Personlig har jeg asiatisk kone. Dvs filippinsk. Har vært gift før i 10 år med ei filippinsk kone, men som mange andre ekteskap, helt uavhengig av partenes etnisitet, så gikk det ekteskapet filleveien. Men kone nummer to ble også filippinsk. Det var liksom ikke noen tvil om det. Det fristet ikke med norsk dame rett og slett, uten at jeg nødvendigvis skal rakke ned på norske damer av den grunn, så har jeg altså fått preferanser for asiatiske damer. Jeg bruker å si på spøk at dersom man har fåt smaken på asiatisk kan man aldri noen sinne gå tilbake igjen.

Poenget med innlegget mitt egentlig er nettopp dette å gå tilbake til norsk dame igjen. Jeg kjenner mange som har valgt asiatisk etter et feilslått norskt ekteskap, men jeg har aldri hørt om at det har skjedd motsatt vei? Dvs at noen har valgt norsk dame etter et feilslått ekteskap med en asiater.

Kan noen fortelle meg at jeg tar feil? Da hadde det vært fint å høre om noen som hadde konkrete eksempler på dette og ikke bare at "slik er det sikkert". For jeg er helt sikker på at det har skjedd, jeg kjenner bare ikke til at det er tilfelle.

3
302 kommentarer

TollefTruls

Sannelig mye rart i denne tråden.

Jeg tror hvis vi leser innlegg med lupe så kan man tillegge mye menneskesyn/kvinnesyn. Bare det å kalle et menneske for importkone synes mange er forkastelig mens andre bare sier at man kaller en spade for en spade. Det samme i innvandringsdebatten hvis man sier at "importen av muslimer til landet må stoppe" vil den hvite ridderen fra venstrekanten si at man skal ikke snakke slik om andre folk. Man driver ikke import av folk...

Nyanse er ganske viktig. Vi har mannfolk som finner seg koner fra østen som de behandler som dritt. Så har du andre som behandler dem bra. Dette var deres sjanse for å finne seg en make fordi man selv er klossete,bor på bygda hvor kvinnfolka har flytta fra eller andre årsaker har vansker for å finne seg en kjæreste i Norge.

1

joplina

Nyanse er ganske viktig.

Og som kjent er det ganske vanlig at "som man roper i skogen får man svar".

Jeg viste til innleggene med "noen kilometer med svada over her" - og hvis du har lest dem - selv uten lupe - så finner jeg det usannsynlig at du ikke skulle ha fått noen inntrykk av menneskesyn eller kvinnesyn underveis.

Når noen med stolthet ramser opp alskens datingsider og vakre kvinners fortrinn - og fryder seg over å kritisk velge blant dem - samt lager smørbrødliste over hvorfor disse vakre skapningene er bedre enn norske kvinner - så er det ikke mulig å la være å legge merke til et forstokket kvinnesyn som ellers adresseres til muslimer og islam!

Tro meg - et slikt kvinnesyn lever i beste velgående hos en del norske menn også. Og felles for dem alle er at de ikke har innsikt i det selve....i det hele tatt.

1

TollefTruls

Tro meg - et slikt kvinnesyn lever i beste velgående hos en del norske menn også. Og felles for dem alle er at de ikke har innsikt i det selve....i det hele tatt.

Det fine er at det finnes så mange valgmuligheter. Høye,lave,tykke,tynne,blonde,gingers osv. Du finner ølsugne fotballsupportere, fine art lovers og batikkhexer om det er din greie. Det er alt for for lett å si at norske kvinner er ditt og datt. At norske menn åpent sier de ikke foretrekker norske kvinner og så trekker fram en eller to dårlige egenskaper som de påstår alle norske kvinner har så bommer de fullstendig.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...