Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Innspill/hjelp for å få kontakt med ei kos. jente.

1 sept. traff jeg ei kjempe hyggelig jente på en liten offisiell fest i bygda, treftes veldig tilfeldig og fant tonen fort og bra. Vi hadde ikke sett hverandre siden ungdomsskolen, vi er nå 23 og 24 år. Vi hadde god kontakt i ca. 1,5 mnd. etter at vi møttes på festen, utover høsten ble det noen stille perioder men så tok jeg kontakt noen ganger for at jeg ville ha kontakt med henne og for å opprettholde kontakten.

Sist vi hadde kontakt (da på FB.) var for ca. 2. uker siden, da tok jeg kontakt for å høre hvordan det sto til og at jeg ville si at det er et par grunner for at jeg ikke har tatt kontakt for å treffes face to face og at jeg 'kanskje' tar kontakt en dag for å treffes;) - hun sa det gikk bra men svarte ikke noe på det andre…

Jeg tenker på henne ofte og føler jeg ønsker å treffe henne igjen men er usikker på hva jeg skal skrive for å få kontakt. Etter at vi møttes på festen hadde vi en god tone og en god følelse men den ble jo borte etter en stund, naturligvis.

Det er jo noen grunner for at vi ikke har møttes igjen eller rettere sagt at jeg ikke har tatt kontakt for og møttes; Jeg har ikke trivdes så godt i livet, dårlig prioritering og mye dårlig vær (vil gå en tur ved første møte).

Føles litt rart å ha henne på facebook når jeg ”så vidt” har sett henne og i etterkant hatt en god følelse. I og med at jeg har henne ofte i hodet så føler jeg at det er noe som mangler, litt av grunnen for at jeg tenker en del på henne er nok for at jeg ikke har så særlig stort nettverk.

Det har jo klart gått litt for lang tid fra vi treftes 1.sept. og til nå men litt fremtidig kontakt hadde vært kjempekoselig.

1
2 svar

2 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Navnebruker

da tok jeg kontakt for å høre hvordan det sto til og at jeg ville si at det er et par grunner for at jeg ikke har tatt kontakt for å treffes face to face og at jeg 'kanskje' tar kontakt en dag for å treffes;) - hun sa det gikk bra men svarte ikke noe på det andre…

Hadde jeg fått en slik melding hadde jeg blitt skeptisk. Disse grunnene du har, er noe som kan være ganske negativt, f.eks at du har vært i et forhold, osv. For i så fall vil du kanskje ha masse ting å bearbeide, og ikke være klar for et nytt forhold umiddelbart.

Det trigger neppe positive følelser hos henne, for å si det sånn.

1

NoSeriOus

Hva med å spørre henne? Send en melding og si at du har lyst til å treffe henne igjen.

Er ikke verre enn det, får du et nei, så sletter du henne på face, og går videre.

Skriv: Var koselig sist vi møttes, kanskje vi skal prøve det en gang til?

Er hun intr, så svarer hun ja. Greit å vite, i stedet for å ikke vite, spør du meg.

Lykke til!

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...