Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ja Norske jenter kan være pottesur og noen fordømte dritt kjerringer.

Du må da innrømme at noen av de er sexy da, de kan kun brukes til en ting, nemlig sex. norske jenter er dårlige på å lage mat.

1
kimerlendhansen Ja Norske jenter kan være pottesur og noen fordømte dritt kjerringer. Du må da innrømme at noen av de er sexy da, de kan kun brukes til en ting, nemlig sex. norske jenter er dårlig...

Jeg er faktisk helt enig. Jeg er aldri lenge sammen med en norsk dame. De tror helt klart at jeg er interessert i dem. Norske menn er ofte kvinners villige idioter og de tar det som en selvfølge at jeg skal gjøre som de sier. De trenger selvfølgelig bare å være kvinner uten å yte annet en et ligg i ny og ne.

1
kimerlendhansen Ja Norske jenter kan være pottesur og noen fordømte dritt kjerringer. Du må da innrømme at noen av de er sexy da, de kan kun brukes til en ting, nemlig sex. norske jenter er dårlig...

Ja Norske gutter kan være pottesure og noen fordømte dritt-gnomer.

Du må innrømme at de er ganske sexy, men de kan kun brukes til sex. Norske gutter har nemlig ingen utdannelse i forhold til norske jenter, eller sosiale antenner.

1
Rambo3 Jeg er faktisk helt enig. Jeg er aldri lenge sammen med en norsk dame. De tror helt klart at jeg er interessert i dem. Norske menn er ofte kvinners villige idioter og de tar det so...

Jeg er helt enig. Jeg er aldri lenger sammen med en norsk mann. De tror helt klart jeg er interessert i dem. Norske kvinner er ofte norske menns villige idioter og mennene tar det som en selvfølge at kvinnene skal gjøre som de sier. De trenger selvfølgelig bare å være menn uten å yte noe annet enn et ligg i ny og ne.

1

TROOOOLLLLLFACE

:D :D :D

Men seriøst, for en lættis tråd.

Klagekjerringer er dere begge to.

1

Men for å diskutere seriøst, så er det ingen grunn til at norske jenter er dårligere enn norske gutter.

Norske jenter får bedre karakterer enn gutter. Norske kvinner er så dyktige at de store prestisje-studiene nå er tatt over av kvinner. Norske gutter i flertall som advokater og leger er snart en saga blott.

Om en norsk gutt skal være eneforsørger for en kvinne som kun står hjemme foran komfyren og lager mat, må han være jævla rik, for å klare seg i Norge. Iallefall om man vil bo på østlandet/Oslo. Eventuelt så kjekk at jenta kan takle masse økonomiske problemer. Derfor må norske jenter prioritere utdannelse, for å støtte sin kommende kjæreste og familie. Man trenger 2 inntekter i norske familier.

Det at norske kvinner er "dårlige til å lage mat" er en myte. I utlandet er det kultur for å gå ut og spise middag, men i norge lager kvinnene maten selv. Har aldri hørt noen klage på min mat iallefall. :)

Og jeg er rik også. Tjohei, livet som populær norsk kvinne er bra. Og drar jeg til utlandet er jeg så populær at det hagler kommentarer som "du burde bli modell!" og folk blir forelska som fluer. Og dette er ikke fra "strand-grekere".

Tåper som påstår at "gresset er grønnere på den andre siden", altså at utenlandske jenter har fler fordeler enn norske, rører jeg ikke med en pinne engang. Men det trenger jeg ikke heller.

Norske gutter som LIKER norske jenter derimot, pleier å være de kjekkeste og ha den beste personligheten. :)

1

Med andre ord, norske gutter som setter pris på det positive ved norske jenter er bra, et kvalitetstegn, de er som regel kjekke og smarte.

1
Rambo3 [sitat…] Dere blir tatt på omgang av de samme guttene dere har felles godkjent. Utenlandske jenter er mer fleksible angående menn

SYKT FREKT! "tatt på omgang"? Hva faen?

Du er et bra bevis på hvor tapere og motbydelige de norske guttene som påstår de "ikke liker norske jenter" (fordi de har blitt avvist...) er.

Skjønner ikke helt hvordan du kan bruke ordet "sur og usjarmerende" om norske jenter, du har ikke vært mye sjarmerende selv gjennom hele denne tråden.

Tipper du har blitt avvist av norske jenter pga din sure personlighet.

Istedet for å innse at feilen er hos deg selv, legger du skylden på 2 millioner norske kvinner....

Good riddance! Håper du flytter fra landet, og tar med deg din sure og usjarmerende personlighet.

Gutter som liker norske jenter derimot, er deilige. Takk for at dere finnes, bra norske karer.

1

Synes det er sykt og ganske trist at gutter/menn kan få seg til å si( og i det hele tatt å tenke) slik du skriver her i det første innlegget. at "de kan kun brukes til en ting, nemlig sex."

ikke for å være frekk eller noe. men jeg håper aldri du får deg noe kjæreste med den innstillingen der. det fortjener du ikke.

1

Lignende innlegg

Psykologi Slettet-7EYA3G Publisert

Hvordan takle Angst? Psykologens Verktøy

Hvis du sliter med stress og angst, så vil denne samtalen hjelpe: https://youtu.be/5HT3vsg3PVI Psykologen Ida er spesialist på Angst, og forklarer på en god måte både hva det er og hvordan du blir kvi...
1
0 svar

alder

Kronprinsessen er blitt 50 år, og er stadig blendende vakker. så mye klager eldre kvinner over alderens herjinger. Har spekulert på fenomenet "gamle griser". Det er ikke seksualoiteten i ungdommen som...
1
1 svar

Dating

Dersom du skal finne en kjæreste, søk på Sukker.no, man kan bli helt overveldet over hvor mange flotte kvinnerdey er der, styr unna C-date, det er ekstremt vanskelig å si opp abonnementet, når du opp...
1
0 svar

losjeskrål

Mureriet alene skaper utalligefortvilte single. Du som er ond murerkvinne, kunne du levd sammen med en "utafor"? Umulig. Under postmodernismen, liksom Mars går bakover, går kvaliteten på kulturen bako...
1
0 svar
Psykologi Script Publisert

Warholm

Se bort fra moralen, så er Warholm og Northug litt av samme typen, smarte, følsomme (det er her hemmeligheten ligger), som gjør det utrolige ved de største anledninger.
1
0 svar
Psykologi Script Publisert

Bråthen

Bråthen er simpelthen uavsettelig, det må skiforbundet forstå. De er nødt til å nøye seg med en advarsel, noe sånt, dette er en tapt sak for dem. Bråthen kan vel også roe seg litt. Det må komme til et...
1
0 svar
Psykologi Script Publisert

Bråthen

De som vil sparke Bråthen, kan alle skiftes ut, uten at noe av større verdi for norsk hoppsport går tapt. Bråthen derimot (og Støckl), er enestående ressurser for hopplandslaget. At Bråthen kanskje h...
1
0 svar
Laster...