Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hei!

Jeg er en jente på 22 år som nylig har brutt ut av et forhold med en fyr som var nokså spesiell. Han hadde veldig mange av tegnene på psykopati, og var notorisk utro. Vi var sammen i ett år og han var utro med en annen jente gjennom hele forholdet. Han var også utro mot de forrige kjærestene sine. Han har gått bak ryggen min og løyet til meg gjennom hele forholdet. Han sier han elsker meg og har gjort det hele tiden. Men jeg skjønner ikke hvordan han har hatt samvittighet til å gjøre dette mot meg. Det har ikke virket som det har vært noe problem for han å ljuge om dette heller. Han har i tillegg til å være utro sagt masse stygge ting til meg og truet meg. Jeg lurte på om noen andre har noen erfaringer med sånne personer. Eller om dere er sånn selv. Hvorfor være notorisk utro? Og tror dere det er mulig å elske noen man er utro mot gang på gang? Eller er det sånn at om man elsker noen, så er man ikke utro?

3
6 svar

6 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

malacay3

Dere var sammen i et år og han var utro hele tiden ? Hvorfor var dere sammen i 1 år og ikke en uke ?

Du vil vel egentlig bare ha en bekreftelse på at han er psykopat som du hevder ?

Malacay

2

MartheK

Jeg fikk jo ikke vite om det før etter det ble slutt da. Og da benektet han det.

1

HyggeLie

Er han en psykopat er han dessverre manipulativ, egoistisk og antakeligvis ganske utspekulert... Det er ikke uvanlig å bli "fanget" av en slik person.

Som beskrevet over her, utroskap er svik og bør belønnes med total avskjæring fra din side. En person som elsker deg nok, vil ikke gjøre dette. Argumenter som du vil, men fakta tilsier at hvis du elsker den andre sterkt nok, vil dine egne interesser falle bort og derfor gir det ikke mening at man kan gjøre noe slikt som risikerer å såre den andre så til de grader mye.

Hvorfor han gjør det kan man jo bare spekulere i. Det er blitt sagt over at man er usikker og må bevise for seg selv at man tåler, det kan simpelthen være lyster han ikke klarer å holde seg for og det kan rett og slett være fordi han har et forferdelig kvinnesyn, paret med narcissisme og mangel på empati. Take your pick, men det er bare å rømme vekk og finne en av mitt kjønn som er mer representativ for resten av oss.

1

janhelgesin

Noen som er er gjentakende utro gang på gang opplever å bli emosjonelt og følelsesmessig avstumpet i den forstand at utroskap blir enklere og enklere å utføre for hver gang, det er best å komme seg ut av slike relasjoner da det er et destruktivt handlingsmønster.

1

Mr.Daddycool

[Slettet]

1

joplina

Men jeg skjønner ikke hvordan han har hatt samvittighet til å gjøre dette mot meg. Det har ikke virket som det har vært noe problem for han å ljuge om dette heller. Han har i tillegg til å være utro sagt masse stygge ting til meg og truet meg. Jeg lurte på om noen andre har noen erfaringer med sånne personer. Eller om dere er sånn selv. Hvorfor være notorisk utro? Og tror dere det er mulig å elske noen man er utro mot gang på gang? Eller er det sånn at om man elsker noen, så er man ikke utro?

Vel..hvis han ikke elsket deg på noe nivå så hadde han vel heller ikke vært sammen med deg.

Så en eller annen form for kjærlighet var ganske sikkert til stede.

Å benekte, bli sint, gå til verbale angrep eller veldig typisk noen som blir fersket, vet at de har gjort noe galt men ikke vil ta ansvaret for det - fordi det stiller dem i et dårlig lys.

- Umodent JA - uvanlig NEI.

De som er notorisk utro er vel på stadig jakt etter bekreftelse og spenning. Det kan se ut som de tviler på seg selve, sin tiltrekningskraft, sin virilitet og stadig må bevise at "alt er på plass"....og så kan det jo hende at det dukker opp noe bedre enn de allerede har.....den stadige trangen til å dobbeltsjekke gjennom flørt og utroskap.

Trygge oppegående menn som ikke har disse tvilene eller som stadig tror at de kunne fått noe bedre,har heller ikke behov for å stadig flørte og prøve få andre kvinner til sengs.

Disse evige rundbrennerne er i grunn bare svake, usikre, umodne, barnslige individer. Rimelig triste greier.....fordekt i sjarmørens hektiske ytre.

Mange kvinner faller som fluer for dem - men knapt noen kvinner orker å leve med dem.

De som holder utmed slike rundbrennere har faktisk en ting til felles med dem.....de er usikre og svake ..og de tror ikke at de kan få noen bedre eller at det er deres mangler som driver mannen til utroskap....så de "holder ut" og håper på et mirakel : at rundbrenneren skal vende om å bare ha øye for dem.

Er jo et ordtak som sier "krake søker make"...og det er jo noe i det også.

Samvittighet kastes på hav når svake mennesker må bekrefte seg selve.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...