Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hei dere,

Ligger her lettere oppgitt og trenger noen trøstende ord.

Jeg er gift med to barn. For tre dager siden ble jeg ryggopperet. Mannen min heiv meg av i bilen utenfor sykehuset operasjonsdagen. Han så ikke poenget i å følge/hjelpe meg inn. Så med bag og det hele fikk jeg slæpt meg inn. Operasjonen gikk greit, når jeg fikk tildelt rom ringte jeg for å si hei. Han var stresset, vi ble enige om å meldes før han la seg. Halv 4 på natten våkner jeg, ingen melding mottatt. Sendte melding til han, fikk da melding tilbake om at han spilte og hadde ikke lagt seg? Hjemme alene med to unger og sitter oppe på nettene å spiller. Påfølgende dag var han her en time sammen med ungene. Kvelden kom og jeg sendte melding om at jeg kunne få barnevakt om han ville komme opp hit. Svaret var, nei! Han gadd ikke betale barnevakt for å sitte på sykehuset noen timer. Hva med å bare være med kona? Kanskje jeg trenger noen trøstende ord, noen som holder rundt meg og forteller at dette vil gå fint. Neida.. Han velger å være hjemme, legge ungene og sitte oppe halve nettene å spille. Tenker alle menn slik? Er det normalt å være så ufølsom?

1
9 svar

9 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

srour_2017

Hei, mamma hade operasjon i ryggen får noen 13 år . mamma hade meg + 3 andre barn, pappa jobbet fra 8 om morgen til 5 om dagen. Jeg og brødrene mine var ca 4-7 år gammle. mamma kunne ikke gå i 6 månder etter operasjonen. Pappa lagde mat,våknet oss hverdag til skolen, gikk på jobb, ga mamma medesin og ryddet huset. Han gjorde det i 6 månder. folk viste om det og husker det enda, etter mamma kunne gå så dro han til tyskland og var der i 12 år, folk sa at han kommer til å gifte seg og glemme osv, det gjode han ikke. etter tyskland kom han til norge hadde mastergrad fra tyskland og satt i camp i ca 3 år, han lerte språket i 6 mnd,etter det fikk han oppholds tilatelse og får noen år siden hentet han oss hit til norge. etter 2 år fikk han jobb i telenor. men etter 8 mnd fikk han kreft og døde. Han er mitt forbilde, kommer og skal alltid være. han har nå arvet oss en del penger, og han har og ga oss beskjed at vi skal gi fattige mennsker. dette er min far, Nabeel sorour.

2

sl500

For meg høres det ut som om han er spilleavhengig og sliter med å rive seg løs. På tide med en kopp vann i PS eller eventuelt en annonse på finn så finner du ut av det.

2

Lezah

Er det normalt å være så ufølsom?

Det er ikke normalt å være psykopat, nei.

2

Micro33

Dra meg langsomt gjennom fuglekassa.

håper da for din del han sitter på gata og spiller nå?

Hvor ble det av denne setningen.

elske og ære hverandre til .......

Kast dusten på dynga du.

1

cruisecontrol

Skilsmisse fra en egoistisk idiot ville jeg foretatt om jeg var dem....

Makan til ufyselig ektemann eller mangel på ektemann

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...