Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hei! Jeg har "datet" eller vært med en mann i litt over to måneder nå. Vi har vært sammen 2-3 ganger i uka helt siden vi møttes for to måneder siden. Vi har også sovet en del hos hverandre. Vi har egentlig mest vært oss to sammen , men noen ganger med andre også. Vi har hatt ganske mye sex , sånn 2-3 ganger hver eneste gang vi har vært sammen. Jeg merker at jeg begynner å bli litt småglad i han og tok det opp med han om han så for seg om det kunne bli noe mer mellom oss med tiden. Bare sånn at jeg visste sånn cirka hvor ståa lå før jeg eventuelt innvolverte meg mer følelsesmessig. Han svarte da at det ikke var noen følelser inne i bildet,og han var også usikker på om han kunne få det, fordi han ikke følte at han kjente meg godt nok sånn med tanke på at han følte han måtte vite mer om livet mitt. Sånn type treffe vennene mine og være mer sammen på fritiden med mine og hans venner osv. Jeg skjønner hva han mener, og jeg er heller ikke der at jeg føler at vi kunne ha blitt sammen. Og jeg mener også at vi må bli bedre kjent før et eventuelt forhold. Han sa han ønsket å være mer med meg og møte med vennene mine, men at han ikke hadde det travelt. Men burde man ikke vite sånn cirka om man tenker det kan bli noe når man har tilbragt så mye tid sammen ? Så for meg føles det litt som en avvisning. Jeg merker med meg selv at jeg nå har trukket meg litt unna han , fordi jeg vil ikke bli mer involvert når jeg er så usikker på om det i det hele tatt er noe der fra hans side. Jeg har omtrent ikke giddet og ta kontakt etter denne samtalen. Jeg føler litt sånn at han bare vil holde meg på gress ved å si det han sa. Er jeg dum som tenker sånn og ødelegger noe som kan bli bra ? Eller kan det være noe i det ?

1
1 svar

1 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

malacay3

Er jeg dum som tenker sånn og ødelegger noe som kan bli bra ? Eller kan det være noe i det

Jeg kjenner hverken deg eller fyren, men når han sier det ikke er noen følelser involvert er det ganske klar tale.

Det kanskje kan bli noe på sikt, han vil få mer følelser for deg hvis han treffer vennene dine ? Det henger jo ikke på greip.

jeg synes du er fornuftig, jeg hadde ikke gått all in her.

Malacay

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...