Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Min eks som er mor til mine barn sliter og føler seg forlatt og ensom. Det var hun som forlot meg og flyttet ut. Problemet er at jeg ikke kan sitte å se på at hun sliter og ikke har det bra, hvorfor hun sliter er jeg ikke helt sikker på men skal jeg anta føler hun nok at familien og venner ikke er der for henne. Jeg har nettopp innledet et nytt forhold og blir litt satt mellom barken og veden her. Noen med erfaringer??

1
3 svar

3 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Nummen74

Vi deler 50/50, har ikke ennå merket noe på barna. Vet at ny kjæreste ikke bør introduseres ennå, og det har jeg vært bevisst på. Men det er dette med hvem som skal hjelpe eksen jeg var ute etter, jeg har jo selvfølgelig ansvar for å gripe inn hvis det går utover barna(begge er i tenårene). Har nå snakket med hennes nærmeste familie som hun føler har sviktet, og saken virker å være tosidig.. Dem har forsøkt å snakke med henne, men når ikke inn til henne. Det gjør jo ikke saken bedre... Er mer bekymret nå.

1

joplina

Skjønner at du blir bekymret når hennes familie sier at de ikke når inn til henne. Hva sier barna? Når de er tenåringer og ikke småbarn så har de sikkert gjort seg tanker og merket seg litt av hvert.

1

joplina

Min eks som er mor til mine barn sliter og føler seg forlatt og ensom. Det var hun som forlot meg og flyttet ut.

Hvor bor barna fast og påvirker din eks sinnstemning barna negativt..?

Hvis ja - da må du som far gjøre noe med fokus på barna.

Barna har et klart fortrinn foran både eks-dame og ny kjæreste.

Kan være vanskelig å gjøre noe for eks-dama som egentlig er til hjelp...

Hvis hun sliter etter bruddet som hun selv tok initiativ til - så kan dine initiativ til hjelp bli oppfattet som et ønske om å bli sammen igjen. Det er alt annet enn lurt med tanke på barna som burde slippe å skru opp forventninger om at mamma og pappa kanskje blir sammen igjen, hvis det ikke er aktuelt. Alle barn skrur opp forventningene ...det er jo deres mamma og pappa og de vil helst ha begge samtidig. Så ideelt sett burde din eks få hjelp av noen annen enn deg.

Du kan avlaste henne...f.eks tilby deg å ta større ansvar for barna (hvis dere har 50/50) så hun får komme til hektene...men da må du prioritere barna foran ny kjæreste. Det siste barn trenger når foreldrene har splittet hjemmet i to , er at en forelder begynner å insistere på å involvere en ny kjæreste i det daglige. At barna føler at et nytt menneske blir dyttet på dem når de fortsatt ikke har bearbeidet samlivsbruddet mellom foreldrene, fortsatt håper på at foreldrene skal bli sammen igjen og mamma åpenbart ikke har det greit. Dårlig timing.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...