Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Februar 2015 møtte jeg en fantastisk jente som jeg fikk kjempe god kontakt med, både med interesserer og humor.

2-3 mnd var vi masse sammen, hun sov over hos meg 2-4 ganger i uken. Vi hadde det kjempe bra sammen, gjennom disse 2-3 mnd fikk vi snakket om våre livssituasjoner. Jeg fant da ut at hun hadde barn med en ekskjæreste, og de hadde hatt en del situasjoner med småvold, kranglet etc. Min livssituasjon var enklere, da jeg er singel/ uten barn og bor i hus.

Etter disse 2-3 mnd begynte ting å falle sammen, hun ble mer distré, tilbakeholden og viste seg mindre. Hun forklarte at det var livssituasjonen som presset henne, jeg gidde henne min fulle forståelse for dette og sa at dette måtte hun bare finne ut av. Utover dette ble ting bare verre, hun kunne plutselig ha kysset, rotet (ikke sex) med en annen person, og da jeg eller venner spurte henne om dette sa hun at vi ikke var sammen og hun kunne gjøre det hun ville. Jeg tenkte fort at jeg var bare en ''rebound'' eller et rømning sted hun kunne dra til, dette ville ikke hun kommentere noe på. Etter dette avsluttet jeg ''foholdet'' pga. av jeg vil være med noen som returnere samme følelser.

Etter noen måneder kommer hun tilbake for hun savnet meg, jeg tenkte at jeg skal gi dette en kjangs for det er henne jeg vil vær med. Igjen etter noen måneder så blir hun distré og vanskelig å få tak i. Da jeg da konfrontere henne med dette, gir hun meg et svar at hun klarer ikke ta vare på meg, hun må prioritere ungen og seg selv. Dette respektere jeg, men jeg mener dette er en dårlig unnskyldning for hvis man vil så får man det til. Uansett gidder jeg ikke å lage noe mer drama, så jeg seier ok og at det er vel ikke noe jeg kan gjøre med dette.

Etter en god stund (3 nye mnd) tar hun kontakt på netter i helgene at hun vil komme til meg, eg skryter ikke på meg en god sjøldisiplin når det gjelder denne frøkenen så jeg svarte så klart ja. Dette foregikk en god stund til jeg manna meg opp å spurte om dette gikk noe veg eller om det bare var sex, igjen fikk jeg samme svar: hun klarer ikke ta vare på meg, hun må prioritere ungen og seg selv. Etter dette avsluttet jeg alt, jeg sa at dette kan ikke skje mer og dette må du respektere.

Av erfaring vet jeg det vanskelig å styre seg i alkohol rus, så telefoner har jeg fått annenhver helg siden jeg avsluttet dette. Jeg har da blokkert henne på snapchat, messenger for lage en avstand for min egen del. Men ennå får jeg telefoner midt på natten, disse telefonstamtalene tar jeg ikke. Det mest drastiske som har skjedd er at hun har reist ut til meg på natten, stått å banket på dører vinduer hos meg og til og med hos naboen som igjen ringte meg dagen etterpå og spurte hva som foregikk?

Jeg har prøvd å gi beskjed at det ikke er mer å hente og at hun ikke skal ta kontakt. Dette fjaset har nå vart i snart 2 år..

Hva gjør jeg?

1
2 svar

2 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

joplina

Hva gjør jeg?

Holder deg kankkhard. Ikke gi den dama så mye som en lillefinger. Hun graver til seg hele hånden og kommer til å fortsette å dumpe deg når det passer henne - og holde deg varm når det passer henne.

Du har erfart det så mange ggr allerede at du VET det.

Skulle hun dukke opp på dørene flere ganger så syns jeg du skal åpne et vindu og brøle til henne at hun må la være å å komme å forstyrre deg når du har damebesøk...selv om du ikke har det...

2

KapteinMark

hun klarer ikke ta vare på meg,

Det som er sitert sier vel det meste om hvor våsete innstilling hun har.

At hun på nettene, i fylla eller når det måtte være, plutselig får klarsyn og gode følelser er så sin sak.

Sett foten ned og si du har et godt øye til ei annen.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...