Samliv og kjærlighetsrelasjoner

Nødutgang

Bør jeg invitere ham i bryllupet?

Jeg gifter til sommeren i hjembyen min selv om jeg ikke har bodd der på mange år. Det er en gammel kompis jeg vurderer å invitere men jeg er litt usikker og ville satt pris på litt drøftning.

Vi gikk på skole sammen og er i 30-årene. Han ble for en del år siden uføretrygdet og bor i hjembyen. Jeg prøver å besøke ham hver gang jeg er hjemme. Vi snakker naturligvis om hvordan det går og sånn. Han snakker alltid om hvordan han føler seg utenfor samfunnet og det verste er å se klassekameratene som gjør karriere, får hus og familie etc. Blant annet har han slettet sin FB-konto fordi han ikke orket å se dette.

Mye som er på FB er bare fasade naturligvis, likevel skjønner jeg ham.

Men så til spørsmålet:

Vil han bare bli deprimert av å delta i bryllupet mitt? Vil han føle at han må gå hvis jeg iniviterer ham? Eller vil dette være bra og inkluderende for ham?

1
7 svar

Vil han bare bli deprimert av å delta i bryllupet mitt? Vil han føle at han må gå hvis jeg iniviterer ham? Eller vil dette være bra og inkluderende for ham?

Du sender ham en invitasjon.

Slike har som regel svarsfrist pga bestilling av mat osv....så han vil måtte ta kontakt med deg for å takke ja eller nei.

Avhengig av hvordan han kontakter deg (tlf eller tekstmld) kan du respondere.

Det er inkluderende å bli invitert selv om man ikke føler seg komfortabel med å møte opp. Han ville nok bli langt mer såret hvis du lot være å invitere selv om han ikke føler seg komfortabel med å møte opp.....som om du ikke vil ha ham der på din store dag. Derfor sender du ham en invitasjon.

1

Vil han bare bli deprimert av å delta i bryllupet mitt? Vil han føle at han må gå hvis jeg iniviterer ham? Eller vil dette være bra og inkluderende for ham?

Ville uten tvil invitert ham.

Men først ville jeg gjerne tatt en prat med ham på telefon, for å "lodde" stemningen.

Kommet med dine tanker rundt det, og hørt hva han måtte tenke om det.

1
joplina [sitat…] Du sender ham en invitasjon. Slike har som regel svarsfrist pga bestilling av mat osv....så han vil måtte ta kontakt med deg for å takke ja eller nei. Avhengig av hvordan...

Det er inkluderende å bli invitert selv om man ikke føler seg komfortabel med å møte opp. Han ville nok bli langt mer såret hvis du lot være å invitere selv om han ikke føler seg komfortabel med å møte opp.

Med tanke på psyken hans tenker jeg at han kanskje ikke vil gå samtidig som han ikke vil være uhøflig å takke nei og grue seg i ukevis. Men han kan jo godt også være sterkere enn jeg tror og ha det kjempeartig.

1

Lignende innlegg

Psykologi Script Siste svar

Anger

Vigdis Hjorth skriver i siste Morgebladet "Min erfaring tilsier at om man en sjelden gang angrer på en handling, er det fordi den har fått negative følger for en selv, ikke for at den har påført andre...
1
1 svar
Psykologi Script Publisert

Sinne

Jeg har tidligere påpekt hvordan ydmykelser fremkaller sinne. hos strandberg og mange av oss, dersom andre stetter oss i en ydmykende situadsjon. Og hva med sjalusi? Hva er det annet enn tanken på utr...
1
0 svar
Seksualitet oeao Publisert

Økt seksualitet

Moreller, jordbær og agurker øker seksualiteten. Det finnes mange produkter for dette men jeg tror disse er bedre. Ser man på fasongen er de som et penis hode, jordbær og resten av formen. For kvinner...
1
0 svar
Psykologi Slettet-7EYA3G Publisert

Hvordan takle Angst? Psykologens Verktøy

Hvis du sliter med stress og angst, så vil denne samtalen hjelpe: https://youtu.be/5HT3vsg3PVI Psykologen Ida er spesialist på Angst, og forklarer på en god måte både hva det er og hvordan du blir kvi...
1
0 svar
Laster...