Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Følge fornuften i stede for kjærligheten?

Er det noen kloke sjeler her inne som kan gi meg noen gode råd på veien.

Saken er det at jeg har forelsket meg i en gift mann (la oss kalle han Jens). Selv er jeg i et samboerforhold med verdens snilleste mann. Sammen har vi en datter i skolealder som jeg elsker over alt på jord.

For litt over et år siden ble jeg kjent med Jens som jeg ganske snart utviklet stereke følelser for. Dette er følelser jeg har valgt å holde for meg selv, siden det er uaktuelt for meg å legge meg etter en gift mann. Jens og jeg har mye kontakt både fordi barna våre leker mye sammen både på skolen og fritiden. Jens og jeg snakker mye sammen når vi møtes og jeg tror han ser på meg (og min samboer) som gode venner.

Når jeg omsider erkjente for meg selv at jeg hadde følelser for Jens var jeg sikker på at følelsene skulle forsvinne, men nå etter 1 år er jeg ikke like sikker lengre. Alt har vært mye enklere hvis jeg har kunne holde meg langt unna og bare glemme Jens, men det føles heller ikke riktig ovenfor barna våre. Har også forsøkt å holde naturlig avstand, som å sende samboeren min til å hente osv, men får den samme hjertebanken hver gang jeg ser Jens. Når vi snakker sammen har vi god kjemi og vi kan snakke om det meste. Det er ikke mange jeg har hatt like gode samtaler med som han, men hva jeg virkelig føler for han kan jeg ikke fortelle :(

Er det noen andre som har opplevd noe lignende? Eventuelt hvordan kom dere gjennom det og klaret dere å glemme til slutt? Er det riktig av meg å forsette å være sammen med samboeren min når jeg har slike følelser for en annen? Hva er sjansen for at jeg vil treffe en mann som enten er så snill som han jeg har, eller en som klarer å tenne så sterke følelser som det Jens har gjort?

1
1 svar

1 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

climbing

Jeg er i en lignende situasjon. Bare jeg er mann og gift. Men kjenner meg igjen i det du skriver. Vet ikke selv hvordan jeg skal klare å glemme hun jeg tenker på hele tiden. Hun er forøvrig singel. Tips til deg har jeg dessverre ikke, eller jeg vet teorien bak hvordan glemme og hva jeg skal gjøre, praksis er derimot noe helt annet.

Føler med deg!

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...