Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Min ektemann og jeg er i et pågående forhold i 9 år, og gift i 4 av dem. Han har en godt betalt jobb, jeg arbeider som vikar flere steder, men føler at det egentlig ikke er behov for det. Vi har få utgifter, og klarer oss stabilt økonomisk.

I det siste har jeg drømt mer og mer om å bli en hjemmeværende ektemann. Da kunne jeg prioritert å skape et godt liv for oss med å holde hus og hage vedlikeholdt, samt ordne med det praktiske i hverdagen som matlaging, dagligvarehandel, osv. Denne tanken får ikke særlig gjennomslag hos min ektefelle, som mener at jeg heller bør skaffe meg en utdanning og realisere meg selv.

Har noen her inne erfaring med den ene parten av forholdet er hjemmeværende, og hvordan har det påvirket deres fohold?

1
1 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

RoyalGard

For min det var det SUPER slitsom og ha "samboer" hjemme mens jeg jobbet, Samboer fikk aldri den "inputten" av andre mennesker og jeg følte jeg kom hjem til ny jobb etter jobb. Da skulle sambo ha mye oppmerksomhet..

Jeg var sliten etter jobb og hadde ikke sambos energi nivå i den forstand. Mye krangling, dritt prat også. Men så fort sambo kom seg i jobb forsvant de problemene på den tiden.

Så det funka ikke for min del

Men det fungerer klart for en del, men i det lange løp tror jeg det beste er om begge har jobb evt deltid etc.

2

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...