Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Er det rart å forelske seg i en yngre jente??

Jeg er 55, og i forholdsvis god form og er aktiv på alle plan :) . Ser visst noe yngre ut også. Dette høres ut som en kontakt annonse men det er det altså ikke i utgangspunktet.

Problemet mitt er at jeg ikke ønsker en dame på min egen alder men helst noen som er 30-40 eller rundt der. I det miljøet jeg er tilknyttet så er det ikke uvanlig i det hele tatt, og noen av mine beste venner har et alderssprik i forholdet på 15-20 år. Jeg vet at ekte forelskelse ikke har noen alder og mange kan argumentere med at jeg "katalog velger " jente etter alder og utseende. Mulig det, men jeg måå like å hvile øynene på den jeg er sammen med og utseendet er viktig. Jeg er så håpløs når det gjelder kvinnelighet at en jente med 50 talls kjole og rød leppestift. Da er jeg helt fortapt. Dette er forøvrig en del av mitt miljø. Spørsmålet mitt er, til både damer og menn: Er det kynisk og "velge" etter utseendet og alder når dette er viktig for meg? jeg mener ikke at jeg må ha en "10"er o tror heller ikke ute etter dette...og tror helelr ikke at jeg kan velge og vrake blant flotte damer, men en sensuell, flott jente som viser at hun er kvinnelig og liker og være det. Det må det da være lov til og ønske seg...eller???

2
12 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

joplina

Problemet mitt er at jeg ikke ønsker en dame på min egen alder men helst noen som er 30-40 eller rundt der.

Er nok tilsvarende mange kvinner i 50-årene som ønsker seg en barsk kjekkas med bred brystkasse og spretten rumpe uten sigende alderstillegg - en mann de kan hvile øynene på og ville vært stolte av å gå ved siden av.

....men så er lesestunden ferdig og de legger pocketboken til side - ser seg selv i speilet og og blunker mens de tenker "Åh,det er herlig å dagdrømme litt"

- Men pantertanter (Cougars..går etter yngre menn) finnes de også :)

Så det er jo ikke usannsynlig at bortsett fra bevisste golddiggers så finnes det også yngre kvinner som syns "gammelsexy" er tingen...med uelastisk brystparti - mulige manboobs også , tynn hårmanke eller delvis skallehet , fravær av rumpe, tynne legger og gjerne noe alderstillegg rundt midjen.

- Og til slutt så finnes en liten andel som virkelig matcher hverandre intellektuelt som -med oppriktighet - mener at alder bare er tall og absolutt har null betydning enten det går den ene eller andre veien.

Så ikke mistrøst ; det er muligheter for både pantertanter og nesehorn :D

"According to The Urban Dictionary, the male version of the cougar is a “rhino”.

Why? According to the website’s definition it’s “because the specimen is more often than not both horny AND ugly.” "

2

GARDSDATTRA

Ikke glem at hun må ønske deg også, og at det kan ligge et problem der.

Det er liksom ikke bare å kubbe ned ei attraktiv dame, slenge henne over skuldra og bære henne hjem til hula nå til dags.

2

PerryAndre

Jeg er 55, og i forholdsvis god form og er aktiv på alle plan :) . Ser visst noe yngre ut også. Dette høres ut som en kontakt annonse men det er det altså ikke i utgangspunktet.

Min onkel er 63 år gammel. Han giftet seg ifjor med en 23 år yngre kvinne uten barn. Jeg var skeptisk lenge, men de to går veldig godt sammen. Begge er advokater av yrke.

2

Gloriana

Det kommer litt an på alder, er man i i ten-og tyveårene så er det nå en gang normalt å henge med jevnaldrene og jo større aldersforskjellen her blir jo særere er det. Når man kommer over en viss alder som voksen er det ingen som løfter på et øyebryn. Men det er veldig stigmatiserende med mennesker som henger med og oppsøker noen de kunne vært fedre til, og i samme slengen utelukker de seg selv for mange andre for alltid. Usexy og som regel ender det opp med et barn som ikke var planlagt og en fucket familierelasjon. Man reder som man sår.

1

Noreger

Jeg dater ikke damer over 40 og er nettopp fylt 50 selv. Har ikke noen problemer med det i det hele tatt. Om ikke annet tvinger det en til å hode seg i form både psykisk og fysisk.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...