Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Er det rart å forelske seg i en yngre jente??

Jeg er 55, og i forholdsvis god form og er aktiv på alle plan :) . Ser visst noe yngre ut også. Dette høres ut som en kontakt annonse men det er det altså ikke i utgangspunktet.

Problemet mitt er at jeg ikke ønsker en dame på min egen alder men helst noen som er 30-40 eller rundt der. I det miljøet jeg er tilknyttet så er det ikke uvanlig i det hele tatt, og noen av mine beste venner har et alderssprik i forholdet på 15-20 år. Jeg vet at ekte forelskelse ikke har noen alder og mange kan argumentere med at jeg "katalog velger " jente etter alder og utseende. Mulig det, men jeg måå like å hvile øynene på den jeg er sammen med og utseendet er viktig. Jeg er så håpløs når det gjelder kvinnelighet at en jente med 50 talls kjole og rød leppestift. Da er jeg helt fortapt. Dette er forøvrig en del av mitt miljø. Spørsmålet mitt er, til både damer og menn: Er det kynisk og "velge" etter utseendet og alder når dette er viktig for meg? jeg mener ikke at jeg må ha en "10"er o tror heller ikke ute etter dette...og tror helelr ikke at jeg kan velge og vrake blant flotte damer, men en sensuell, flott jente som viser at hun er kvinnelig og liker og være det. Det må det da være lov til og ønske seg...eller???

2
12 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

Noreger

Jeg dater ikke damer over 40 og er nettopp fylt 50 selv. Har ikke noen problemer med det i det hele tatt. Om ikke annet tvinger det en til å hode seg i form både psykisk og fysisk.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...