Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Noen som har tips til hvordan få god kontakt med jenter på tinder? Fikk litt dreis på det for noen måneder siden da jeg hadde et kort vennskap med en annen som og brukte tinder, men etterpå ble det tilbake til ensomhet og det å være dårlig på smalltalk. Merket også at gutter må være veldig frampå, siden jentene virker litt stille/tilbakeholdne.

1
6 svar

6 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Noreger

Sosiale medier er ofte veldig godt kjent for generaliserende begrep hos mange.

Tinder er jo veldig preget av rykte om rett på sak. Jeg tror det er viktig å være rett på sak stort sett hele tiden og du har helt rett i at dette spesielt gjelder oss gutter. Kan faktisk ikke fordra kvinner som er aggressive her, for da er det gjerne noe som ikke stemmer.

Mitt råd er å tone flagget veldig tidlig og da siler det seg ut av seg selv. Bruk litt til på å bygge opp stemningen før du treffer henne. Ghosting i en uke eller to etter at hun har gitt deg gode vibber kan gjøre underverker.

Som tommelfingerregel bør en vel ha noen yppige bilder ifra dama før en treffer henne og sex på første treffet er veldig mye lettere enn de fleste andre apper.

Lykke til, og vær frampå. De som ikke liker dette vil du ikke ha uansett. Det er Tinder....

1

shingomurata

Husk at det på tinder er 20% damer og 80% menn. Om du har et utseende som ikke er på nivå med en gjennomsnittlig Hollywood-stjerne og/eller er under 182 cm kan det gå svært lang tid mellom hvert treff. De fleste damene har bestemt seg etter 0,5sekunder etter å ha sett bildet av deg, så tror ikke det du skriver har så stor betydning.

1

Teodora

Denne tråden synes jeg er god: https://www.diskusjon.no/topic/1897500-moderne-sjekking-det-totale-menneskelige-forfall/

Sexapper som Tinder og Happn er ikke noe annet enn runking av eget ego og et konstant oppmerksomhetsjag. Fordelen er at alle ligger med alle (og alle sprer sine germs videre) og at de fleste verken finner kjærlighet eller meningen med livet, la dem nå fortsette med sitt mentale forfall og tro på den konstruerte virkelighetens høyborg.

1

Saliph

Send dickpic. Jenter elsker dickpics.

1

Ale-Jet

Vis interesse, still dem spørsmål.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...