Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Er hun gjerrig?

Det har gått ca 6 mnd. nå som jeg dater med en dame i 40 årene (samme alder). Fra begynnelsen kunne jeg så en del atferd som viste at hun er veldig nøysom med pengene sine og jeg mistenker at hun er gjerrig. Frem til nå var det greit og jeg brydde meg ikke mye om det, men ser stadig nye ting som plager meg. Er litt usikker om jeg tar feil. Vil gjerne høre deres synspunkter. Jeg må komme med noen eksempler, selv om hvert enkelt eksempel er bagatell i seg selv.

For meg er det en selvfølge å ta regningen i første date/-ene. Det har jeg gjort og hvis vi skulle møtes ute på tur/biltur, kjørte jeg min bil i flere timer og hadde alltid noe godt med, blant annet, øl, nøtter eller noe å tygge på, men husker ikke hun hadde bidratt med noe. Av og til hadde hun med noe frukt til seg selv som hun spiste mens jeg kjørte.

Etter tredje date, begynte vi å møtes hos meg hver helg(fre-søn). Jeg likte henne fra begynnelsen så jeg lagde de beste middagene jeg kunne lage. Selv om hun drikker lite, men alltid serverte noe drikke. Det var jo helg. Husker at den første gangen hun kom på besøk, hadde hun med en sjokoladeplate. En annen gang kom hun med en del av kaken hun hadde laget hjemme. Dagen etter da hun skulle dro, spør hun om jeg vil ha rester av kaken(det var lite igjen) eller hun tar den med seg.

En annen gan hun kom tilbake fra butikken og sier at hun har kjøpt seg sjokolade. Hun spiste en del og dagen etter da hun skulle dro, spurte hun om jeg vil ha den eller tar hun den hjem. Selvfølgelig svarte jeg «nei, ta den med deg». En gang etter middagen, spør hun om vi ikke har dessert. Nei, dessverre, jeg har ikke tenkt på det.

Da vi var på hyttetur, hadde vi glemt å kjøpe dopapir. Heldigvis var noen ruller der. Ved avreise, ville jeg legge igjen det vi hadde kjøpt, men ble ikke brukt. Hun sa at jeg kan ta dem elles hun tar det. Jeg sa vi ikke vil bli rike av et par dopapir, men kanskje noen andre som oss kommer til å ha behov for det. Hun sa ikke noe, men hadde allikevel tatt med noen ruller som hun la dem igjen hos meg. Syns dette var pga av min kommentar.

Siste gang hun var hos meg hadde hun en pakke godt. Hørte ikke noe om det var til oss/meg. Hun åpna den etter at den lå på boret en dag og vi smakte på den. Da hun skulle dro spurte hun om hun kan ta den med om jeg ikke vil ha den. Samme med bananer også (hun vet at jeg ikke er veldig gæren etter banan). Hun tok dem med seg.

Nå i helgen var jeg på besøk hos henne i tre netter. Hun bor 1.5 time bort fra meg. Da jeg skulle dro til henne(kl.15), pratet vi og hun viste at jeg ikke har spist og hun skulle lage noe enkel pga mangel på tid. Jeg hadde selvfølgelig med meg en bukett roser og vin. Da jeg kom frem, hadde hun allerede spist middag, eventuelt rester hun snakket om. Etter et par timer mens jeg holdt på med å dø av sult, spør hun meg om jeg vil ha noe. Jaaa sa jeg. Jeg fikk kokt egg.

Det skjer av og til at hun kommer og ligger i sofaen der jeg sitter, og spiser noe(frukt for eks) uten å tilby. Syns ikke hun er noe spesielt gjestfri.

Jeg hjalp henne med å klippe klør til hennes ny kjøpte valp. Hun hadde lyst å gjøre det meste for å lære det. Da hun ville roe ned hunden som skrek, sa hun til hunden at «rolig, vi må klare det selv ellers må vi invitere ham hitt hver helg og det ble dyrt». Hun sa kanskje det uten å tenke på, men det var både overraskende og tungt å høre.

Jeg har blitt forvirret. Vet egentlig ikke hvordan jeg kan ta det med henne og om jeg må slutte dette her før det blir et seriøst forhold.

Setter pris på hver enkel kommentar, kritikk eller råd.

Takk på forhånd.

1
5 svar

5 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

En_ganske_snill_mann

dater med en dame i 40 årene

Jeg tror du vet hva svaret er. Om hun er akkurat gjerrig er ikke sikkert, men utifra hva du beskriver er det tegn på en merkelig adferd; kanskje kommer det av tidligere vanskelige opplevelser eller hvem vet hva. Hadde selv en venn av partneren som utviste endel slike trekk; og det ballet på seg til et punkt da vennskapet ble slutt med et brak.

Dette at hun er i 40-årene er i seg selv ikke noe stort poeng, bortsett fra at det er nærliggende å spørre "hvorfor" hun er enslig i en slik alder, og hvorvidt dette kan ha noe med denne adferden å gjøre. Dette er ikke for å mistenkeliggjøre kvinner, eller menn, i voksen alder som er enslige... men dette kan være en grunn til at ting ikke har fungert. Slik du fremstiller det virker det som en mangel på empati, spesielt den episoden hvor du kom fram og var sulten. Dog kan det tenkes at det var en misforståelse bak dette, eller at hun var sur og ville være vanskelig da. Men om du mener å se et mønster, er det ofte slik.

1

Noreger

e at hun er i 40-årene er i seg selv ikke noe stort poeng, bortsett fra at det er nærliggende å spørre "hvorfor" hun er enslig i en slik alder

Kvinner som er "single" i 40-årene er alltid en alarm. Men på den andre siden er det en stor sjanse for at de ikke vil ha barn lenger, så da er ting faktisk litt mer interessante.

Det farligste er kvinner i de tidlige 40-årene som ikke har hatt barn. Da må en nok tenke litt hardt før en tar neste steg ja...

2

Noreger

Uansett, hvis du nå vurderer om du bør kvitte deg med henne så bør du muligens det. Er du i tivl nå, blir det ikke lettere når du sitter fast i kvikksand.

DU kan jo ghoste henne et par uker og se hva som skjer da...

1

Jobs

Jeg hjalp henne med å klippe klør til hennes ny kjøpte valp. Hun hadde lyst å gjøre det meste for å lære det. Da hun ville roe ned hunden som skrek, sa hun til hunden at «rolig, vi må klare det selv ellers må vi invitere ham hitt hver helg og det ble dyrt». Hun sa kanskje det uten å tenke på, men det var både overraskende og tungt å høre.

Jeg har blitt forvirret. Vet egentlig ikke hvordan jeg kan ta det med henne og om jeg må slutte dette her før det blir et seriøst forhold.

Kan være at hun har dårlig råd ? Men dette er da bare bagatteler mot de som møter dama i fra helvete.Har du ikke mer og klage over en dette ? Er jo glansbilde forhold dette så bare fortsett om du liker dama.

1

Noreger

Tja, jeg vet ikke om det er gjerrighet eller bare litt irriterende smålighet du undrer deg over. EN ting er iallfall sikkert, hun viser seg vel ifra sitt BESTE nå da, så hvis du undrer deg nå, blir det vel neppe bedre med mindre du tar det opp.

Husk at etter 30 så sitter jo vi menn stort sett med alle kortene da. I dette tilfellet tror jeg du har solgt det billig, emn det kommer jo selvsagt an på andre ting og da. Er hun pen? Er SEX'n bra eller er hun like sparsom der?

Jeg hadde nok ghosta henne et par uker og sett etter det, men det viktigste er jo hvordan DU føler det. Det kan virke som du har tenkt mye over dette, så mitt råd er om du fortsatt vil ha henne, bør du finne en måte å ta opp dette på.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...