Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hadde for 4 år siden ett ONS med ei dame som var 10 år eldre enn meg, eg forklarte henne den gang at eg ikkje var ute etter noe mer.

Men hun gir seg ikkje, hun ringer mitt på natta, å møter eg henne når eg har vært ute med kompiser, kommer hun alltid bort å lager til masse med styr.

Hun har fått 100 beskjeder om å holde seg unna, der eg alltid var hyggelig i starten, men etterhvert blitt mindre hyggelig tone for hver gang eg gir beskjed. Det var stilt ein stund på kanskje 2 måneder, før det igjen haglet med meldinger (nr sperret nå).

Hun møtte til og med opp når eg var i ett utdrikningslag for noen uker siden, mens vi satt å spiste på ein resturant. Hun satt på avstand, men det var ikkje tillfedig at hun var der.

Veit liksom ikkje helt hva eg skal gjøre for å få fred fra henne. Hun skjønner hvertfall ikkje at hun bør holde seg unna. Det merkelige er at eg kjenner eksmannen hennes å han sier hun aldri var sånn før. Selv om hun var ganske vill av seg når hun drakk.

Noen som har ett tips på hva eg skal gjøre?

1
4 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

joplina

Veit liksom ikkje helt hva eg skal gjøre for å få fred fra henne. Hun skjønner hvertfall ikkje at hun bør holde seg unna. Det merkelige er at eg kjenner eksmannen hennes å han sier hun aldri var sånn før.

Du har blokkert nummeret hennes så hun kan ikke lengre ringe deg eller sende meldinger til alle døgnets tider. Det er bra..men en stalker gir seg ikke så lett.. Det er vel det du har fått erfare.

Jeg vet ikke annet enn at du får ignorere henne videre. Kommer hun bort til deg "for å lage styr" så ikke svar henne med så mye som et ord. Henvend deg til noen annen og lat som om du ikke hører henne eller fjern deg fra henne gjennom å snu på hælen og gå unna...om så gå en tur på do hvis dere befinner dere på et utsted/restaurant.

Greia er å være konsekvent og .a.l.d.r.i. respondere. For stalkere oppfatter selv negativ respons som "kontakt". Og har du "kontakt" med henne så legger hun mer i det eller helt andre ting i det slik at hun fortsetter å spinne rundt omkring at det er noe mellom dere. For dere har jo "kontakt".

Fantasiene hennes har gått over styr. Hun hadde åpenbart noen forventninger til at deres One night stand skulle føre til noe mer enn det gjorde. Og hun greier ikke å slippe det....på fjerde året.

- Så hva du enn gjør ikke gi henne noen form for respons fordi det fungerer bare som drivstoff for henne å fortsette.

For øvrig så hadde det vært kjekt hvis du hadde en singel venninne eller to som kunne tre inn som buffere. At de får høre historien og blir med på at du kan "flørte" ekstra med dem når stalker-dama er til stede.

Kan være greit å vise at "du har gått videre". For det kan være at hun tenker at så lenge du er singel så er det en mulighet for noe. Og at den muligheten har hun ikke tenkt å la gå fra seg.

1

Detvareingang

For øvrig så hadde det vært kjekt hvis du hadde en singel venninne eller to som kunne tre inn som buffere. At de får høre historien og blir med på at du kan "flørte" ekstra med dem når stalker-dama er til stede.

Dette skal eg faktisk teste. Takk for ett meget godt tips :)

1

Nødutgang

Er du single nå? Hvis ikke kan du teame opp med partneren din.

1

Detvareingang

Singel ja. Men det hadde jo vært ein ide om det var mulig.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...