Samliv og kjærlighetsrelasjoner

SpyttKIyse

Min kone vil skilles.

Det forekom her forleden at jeg slo min kone og sønn så vidt i fjeset. Hun burde vite at jeg slettes ikke mente det, og at det ikke vil skje igjen - men hun vil dog skilles!

Det var på 2 juledag jeg kom hjem rundt klokken 01.00, og var ganske alkoholisert. I det jeg lukket opp døren ble jeg møtt av et helvete. "Hvor har du vært!?", skrek kona, "du må si i fra, vi skulle til mamma og spise middag i dag!". "Jada, ro ned", sa jeg helt rolig, men neida; her skulle det skrikes til halve nabolaget våknet opp. Ungene kom skrikende ned trappen. "Kom dere til helvete i seng!", skrek jeg. Men de bare stod der og gråt de ynkelige tårene sine. Én gang slo jeg den ene sønnen min og kona klikket fullstendig. "HVA DRIVER DU MED!? ER DU GÅTT HELT AV SKAFTET!?". Naturligvis tolerer jeg ikke å bli snakket til på den måten, dermed slo jeg henne også. Så la jeg meg til å sove.

Dagen etterpå våknet jeg opp av at de bråkte forferdelig nede i gangen. Jeg løp ned, og hva ser jeg? Jo, en mildt sagt forbannet kone med blåveis, en sønn med blåveis og 2 andre sønner som bare står og griner. Blåveisen må de har lagd for å få meg til å virke som en tyran, for å ha en god grunn til å skilles. Den eneste grunnen til at hun giftet seg med meg var vel pga inntekten min, og nå som hun har fått litt penger gidder hun ikke mer. Men jeg elsker henne... Så hva skal jeg gjøre for å få henne til å bli? Kjøpe en bukett roser og litt konfekt? Ta henne med ut på middag?

Takk til de som gidder å svare.

Mvh, Stein.

1
12 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

tror ikke du er seriøst her !...

Hold on be strong

1

Her gir vi gode råd..

Hold on be strong

1

Vær ærlig og si om det er riktig det du skriver, ellers kan jeg ikke kommentere det..

1

Hvis dette er seriøst, skjønner jeg henne godt...

1

Det som hendte opplevdes som svært avskrekkende for dine nærmeste. Dere hadde planlagt å spise middag hos svigermor annen juledag, men i stedet for å gi avkall på avtalen ender det opp med at du blir møtt av en bekymret kone i døren når du alkoholisert kommer hjem fra fest. Jeg forstår at du reagerer på at konen din er svært oppfarende. Du er tydelig sliten og kommer hjem med den hensikt å legge deg, men i stedet blir du møtt av noe du karakteriserer som et helvete i inngangsdøren. Det hele oppleves som svært fortvilende. Du orker ikke. Hvorfor kan ikke konen din i stedet snakke med fatning, eller enda bedre, ta dette opp dagen etter når du er uthvilt. For å se det fra hennes sted; du brøt en avtale og har ikke gitt beskjed. Hun er bekymret. Selv om du var oppskaket på grunn av din kones reaksjon ser jeg ingen grunn til at du skulle snakke stygt til dine barn. Det er naturlig at dine kone reagerer når du slår din sønn. På grunn av at din kone hever stemmen til deg reagerer du med å slå til henne. Jeg forstår godt at din kone vil forlate deg. Du må være en vanskelig mann å leve med. Man kan forsøke å unnskylde det hele med å si at du var alkoholisert og mistet fatningen, men jeg spør meg selv hva slags menneske du er, og hvordan du behandler din familie?

Dagen etter våknet du av bråk nedenunder og ser konen din og sønnen din med blåveis. Du påstår at de har laget blåveisen for å få deg til å virke som en tyrann, for å ha en god grunn til å skilles. Man trenger ingen materiell grunn for å skilles. Du bør derimot sette pris på at din kone nøyer seg med å ville skilles og ikke anmelder deg for vold. Jeg forstår at du føler deg alene og søker etter svakheter hos din kone, men jeg tror du har flere kvaliteter enn god økonomi. Som du sier elsker du din kone, og du ønsker at hun skal bli. Det må nok mer enn en bukett roser, litt konfekt og en bedre middag til. Jeg spør meg selv, hva slags ektemann er du? Hvilken far er du til dine barn? Tilbringer du mye tid med de i hverdagen og tar del i deres daglige liv? Viser du at du setter pris på din kone og dine barn? Eller tilhører du de som kun fokuserer på andre menneskers svakheter?

På forhånd takk for svar :-)

1

Du min gode mann bør gjøre veldig veldig mye, i mine øyne har du ikke en sjangs i havet til å redde ekteskapet og bør være glad for at det kun er snakk om skilsmillse.

du kan starte med å: -slutte å drikke -lære selvbeherskelse (kjenner til flere som har fått barneverne på besøk etter at dem har slått barna sine, og takk og lov for barnevernet sier jeg bare da)

-slutte å tulle (virker som et tulleinnlegg)

1

Kona di er jo helt vill! Vil hun skilles bare fordi du klappa til henne litt??? Er det mulig?? Og saa var det jo hu som skrek til deg! Du maa slaa henne mer!!!

Eller med andre ord...ironi...Du er en voldsmann og ingen damer fortjener menn som slaar paa goey. Du er psykisk ustabil naar du slaar andre mennesker, ogsaa familie da??? Du er ogsaa i delvis benektelse:

""Hvor har du vært!?", skrek kona, "du må si i fra, vi skulle til mamma og spise middag i dag!". "Jada, ro ned", sa jeg helt rolig, men neida; her skulle det skrikes til halve nabolaget våknet opp."

Et klassisk tilfelle der du skylder paa alle andre, slik at du skal framstaa som den gode. Jeg gjetter paa at du skrek og bar deg mens din kone var helt rolig og bare var bekymret. Men du er jo psykisk ustabil saa du boer oppsoeke lege, ASAP. Det her er et serioest innlegg, du har noe som tyder paa kronisk misunnelse. Jeg tror du er misunnelig paa dine barn for at de tar mye av tida til kona di, det her har holdt paa siden de ble foedt og du er naa paa grensen til sinnsykthet. Oppsoek lege min gode mann.

1
fubar84 Kona di er jo helt vill! Vil hun skilles bare fordi du klappa til henne litt??? Er det mulig?? Og saa var det jo hu som skrek til deg! Du maa slaa henne mer!!! Eller med andre ord...

Må bare si med en gang: slike som deg "oser" det bare respekt av! slå kona (OG IKKE MINST UNGEN DIN???) selv om du er fortvilt nå, så er det ingen unnskyldning at du var alkoholisert å bare ville legge deg. Verste jeg vet, er menn som slår dama/kona! selv om det evt har bare skjedd 1 gang? skjer d 1 gang, så er det ingen utvei. sorry mann, men her støtter jeg deg så mye at hadde jeg truffet på deg, hadde jeg desverre blitt nødt til å slå til deg...

1

Lignende innlegg

Psykologi Script Publisert

Sinne

Jeg har tidligere påpekt hvordan ydmykelser fremkaller sinne. hos strandberg og mange av oss, dersom andre stetter oss i en ydmykende situadsjon. Og hva med sjalusi? Hva er det annet enn tanken på utr...
1
0 svar
Seksualitet oeao Publisert

Økt seksualitet

Moreller, jordbær og agurker øker seksualiteten. Det finnes mange produkter for dette men jeg tror disse er bedre. Ser man på fasongen er de som et penis hode, jordbær og resten av formen. For kvinner...
1
0 svar
Psykologi Slettet-7EYA3G Publisert

Hvordan takle Angst? Psykologens Verktøy

Hvis du sliter med stress og angst, så vil denne samtalen hjelpe: https://youtu.be/5HT3vsg3PVI Psykologen Ida er spesialist på Angst, og forklarer på en god måte både hva det er og hvordan du blir kvi...
1
0 svar

alder

Kronprinsessen er blitt 50 år, og er stadig blendende vakker. så mye klager eldre kvinner over alderens herjinger. Har spekulert på fenomenet "gamle griser". Det er ikke seksualoiteten i ungdommen som...
1
1 svar

Dating

Dersom du skal finne en kjæreste, søk på Sukker.no, man kan bli helt overveldet over hvor mange flotte kvinnerdey er der, styr unna C-date, det er ekstremt vanskelig å si opp abonnementet, når du opp...
1
0 svar

losjeskrål

Mureriet alene skaper utalligefortvilte single. Du som er ond murerkvinne, kunne du levd sammen med en "utafor"? Umulig. Under postmodernismen, liksom Mars går bakover, går kvaliteten på kulturen bako...
1
0 svar
Psykologi Script Publisert

Warholm

Se bort fra moralen, så er Warholm og Northug litt av samme typen, smarte, følsomme (det er her hemmeligheten ligger), som gjør det utrolige ved de største anledninger.
1
0 svar
Laster...