Nye VGD er lansert! Mer informasjon

syns voldtekt er greit sier sistemann

jeg ble kvalm,å sjokka over at noen kan si noe såååå dumt!!!! Har blitt gruppe voldtatt to ganger,en gang av 5 gutter, en gang av tre.Der er det jævligste jeg har opplevd,å jeg blir kvalm av gutter som deg,sistemann. Du er en real looser uten empati for andre.

1
84 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

kaisaols

man skal være forsiktig med hva man sier når det gjelder en sånn sak. og det gjelder oxo de som er blitt voldtatt. ikke alle opplever det på samme måte. synes ingen kan sitte å dømme hva som er riktig og feil måte å føle ting på. dra nå ikke sistemann inn i det da.. det er ganske stor forskjell. du må huske at han ikke sitter igjen med den følelsen av å bli voldtatt.

1

sistemann

endaen skrev: jeg ble kvalm,å sjokka over at noen kan si noe såååå dumt!!!! Har blitt gruppe voldtatt to ganger,en gang av 5 gutter, en gang av tre.Der er det jævligste jeg har opplevd,å jeg blir kvalm av gutter som deg,sistemann. Du er en real looser uten empati for andre."

Hvorfor har jeg ikke oppdaget denne tråden før? Nå er liksom mye av futten gått ut av diskusjonen, så jeg gidder ikke si annet enn at hele tråden (hvor jeg kom med kommentaren) var useriøs og opplagt ment som spøk, og at du må være passe dum som ikke forstod det.

1

Thyra

Det er kanskje ikke alle som synes slike spøker er særlig smakfulle................ For en som selv har blitt voldtatt, er nok ikke voldtekt noe å spøke med.

1

sistemann

Det er nå så, men det kom tydelig frem i innlegget til endaen at hun virkelig trodde jeg var seriøs.

1

pellegutt

Det er nok bare en taper her, og det er deg.

Når en person sover og noen utøver seksuelle handlinger med denne så defineres dette som voldtekt. I dette tilfellet våknet han av at en jente red på han. Han likte dette, og sa derfor at han ikke klager.

At du er så blind at du overfører dette til din situasjon, får stå for din regning.

1

Go0ner

gruppevoldtatt 2 ganger faktisk.. Du må henge med feil folk.. Det forekommer ikke på de festene, folkene jeg er med, så jeg lurer på når skjer det.

1

Thyra

Go0ner skrev: gruppevoldtatt 2 ganger faktisk.. Du må henge med feil folk.. Det forekommer ikke på de festene, folkene jeg er med,

---------- Og DET har du full oversikt over?

1

romedb

Du svarer tydeligvis bare på de innleggene du føler deg bekvem til å svare på.

Som sagt; det er ingen her som ikke mener at overgriperen har skylda, men vi alle må jo tenke på hvem vi omgir oss med.

Det er faktisk utrolig sjelden at noen bare blir overfalt av ukjente menn og gjengvoldtatt, og at det skal skje to ganger er nesten usannsynlig. Sannheten er at de fleste seksuelle overgrep skjer av noen offeret kjenner, og derfor er det ikke så dumt å tenke i gjennom hva slags folk det er man 'henger' med.

1

babyblå

Endaen: Var vel ikke helt sånn at sistemann mente at det er ok at en jævel av en taperfyr tvinger en uskyldig jente til å knulle han.. Det var i hvertfall ikke sånn jeg forstod det.. Jeg skal vel være forsiktig med å si at du ikke skal være så hårsår, for jeg vet ikke noe om hva du har opplevd og ikke opplevd, men du overdriver kanskje bittelitt her..

1

Barak

Voldtekt er ikke noe å spøke med. Jeg ønsker alle voldtektsmenn til helvete.

1

babyblå

enig i det..

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...