Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg var på byen på lørdag, og møtte ei helt fantastisk jente i køen på klub112 i oslo. vi fikk straks kjempekontakt og eetrhvert ble det klinings og kos.. vi fikk en helt vanvittig bra tone etter bare å ha kjent hverandre i 3 timer. Så hun spurte om jeg ville være med henne hjem, og så klart ville jeg det..

Vi sov sammen i sengen hennes, men uten noe sex, for hun ville vente.. men jeg overnattet neste dag å, og da klarte vi ikke å holde fingrene fra hverandre. og hadde det meget gøy hele natten lang..

Poenget er at jeg allerede begynner å få følelser for henne. hun er bare helt rå.. finner ikke en feil på henne.. men faen, jeg kommer til å savne byen å den spenningen med å jakte på nye erobringer.. Det er uhyre vanskelig å vite hva jeg bør gjøre.. bør jeg ta tiden til hjelp, eller bare inrømme for henne først som sist at jeg på ett senere tidspunkt KAN komme til å såre henne veldig? har dere vært oppi noe av det samme problemet? Vaaaaanskelig!!

1
7 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Ragan

hvorfor ikke satse på henne? kanskje du oppdager (som mange andre av oss) at det å ha noen som er spesiell for deg er mye bedre enn byen? og fungerer det ikke, så ta det da. prøv først og gjør det slutt hvis det ikke fungerer. virker som dere er en "match" så go for it.

hallo liksom :)

1

Ragan

det er ikke som om dere skal gifte dere....

1

Lilith78

[Slettet]

1

Fatale

Det er jo en del av livet dette da. Han må som alle andre lære seg å sette pris på det han har muligheter for å få seg. Og den eneste måten å lære dette på er å gå på snørra noen ganger. Det er ikke så farlig, da. Det er et fjortisproblem ja, men han kan jo ikke noe for at han faktisk er i den alderen (mentalt jaffal).

1

poizki

[Slettet]

1

Fatale

tomario skrev: men faen, jeg kommer til å savne byen å den spenningen med å jakte på nye erobringer..

Best å være helt ærlig. Si til henne at du ikke er klar for et seriøst forhold, for det er du jo helt tydelig ikke. Det er ikke noe slemt eller galt å ikke være klar for det. Det er derimot slemt og galt å få noen til å TRO at du er det....at partnere i fremtiden kan komme til å såre en er jo opplagt, det har man aldri noen garanti for. Men det gjelder å være ærlig i nuet.

1

Ginger1

Hvis hun er helt fanastisk må du jo bare slå til. La ting skje av seg selv, men ikke lyv til henne, ikke si ting du ikke mener - så er sjansen for å såre henne mindre. Kan jo hende at det er hun som kommer til å savne byen og den spenningen...

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...