Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg har en god kamerat, som jeg elsker å henge ut med. Kjæresten min er sjalu fordi denne kameraten etter hans mening er kjekk, han kjenner ham ikke, og han er singel. Jeg kan forsåvidt forstå det, men jeg vet jo at ingenting vil skje mellom oss. Men det har blitt sånn at jeg ikke har lyst til å si at jeg skal være med kameraten min, har lyst til å lyge og si jeg skal treffe en venninne etc. bare for å slippe sjalusien (som ikke får større utslag enn litt mutthet), men samtidig har vi et helt åpent forhold, og jeg har ikke lyst til å begynne å lyve nå.

Er det egoistisk av meg å ha lyst til å være med kameraten min når jeg vet kjæresten blir sjalu? Jeg har ikke lyst til at vi skal finne på ting sammen, rett og slett fordi jeg vet at de to ikke har noenting til felles - og det hadde bare blitt tvunget og teit.

1
108 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

doit1

Ginger1 skrev: Jeg har en god kamerat, som jeg elsker å henge ut med. Kjæresten min er sjalu fordi denne kameraten etter hans mening er kjekk, han kjenner ham ikke, og han er singel. ..........

Jeg synes det er ok - spesielt hvis dette er en kamerat du har hengt sammen med lenge før du traff typen.

En ting kan jo dere jenter huske likevel: Vi menn henger som oftest ikke med jenter _bare_ for å være kompis. Vi ser gjerne etter muligheten for et lite nypp om muligheten byr seg. Dette vet jo typen din også selvsagt....

1

Karlheinzi

Veldig egoistisk av deg. Du burde sperre deg inne med typen din i all fremtid, hvis du i det hele tatt har noen type da:)

1

Heartbeat

Ginger, vær heller lojal til typen din..

1

Ginger1

Heartbeat skrev: Ginger, vær heller lojal til typen din.. "

Jeg er lojal - men det betyr vel ikke at jeg skal gi slipp på meg selv?

1

Valde

Jeg tror dessverre at en av hovedgrunnene til sjalusi er "på seg selv kjenner man andre". Er partneren i en situasjon der man selv ville "plumpet uti", så mistenker man partneren for å være av samme støpning.

Derfor er det enklest å være sammen med en person som ikke knuller rundt - og som klarer å ha venner av begge kjønn.

1

syntax77

Hvis du må lyve for kjæresten din og han oppdager det.. Hva tror du han tror har skjedd da? Løgn i et forhold er noe av det værste som kan skje, var det værste jeg selv opplevde. Var noe så uskyldig som tekstmeldinger min X sendte til en gutt hun møtte på byen. Men at hun skjulte det likte ikke jeg.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...